מה דעתכם על ריצפת בטון מוחלק??

suneli

New member
מה דעתכם על ריצפת בטון מוחלק??

למי יש ניסיון עם ריצפה מהסוג הזה? האם יש צורך בתיחזוק מיוחד? אני מאוד אוהבת ריצפה כזו אבל לא לגמרי בטוחה שזה יוצא יפה עם הכתמים, זה נראה כאילו מלוכלך תמידית. יש אפשרות לעשות בטון אחיד בלי כתמים?

בינא

Member
רצפת בטון מוחלק מתאימה לתעשיה

לא למגורים. היא קרה בחורף ונותנת הרגשת רטיבות וגורמת לשטיחים לאסוף לחות ועובש בתחתיתם. אינה פרקטית לשטיפה כי תמיד רואים את הסימנים וצריך להיות עבד לרצפה הזו, גם אם היא מקבלת ציפוי "מיוחד" ויקר.

Rשף

New member
הכתמים נעשים במיוחד עם חומצה

צריך לזכור שיש סכוי שהיא תיסדק מעט, אם היא נעשית נכון אין תחזוקה פרט (אולי) לסילר פעם בכמה שנים. חיסרון מסוים הוא שאם יש צורך בפתיחת הרצפה התיקון מאד יבלוט. כן או לא ? רק אם אתם מאד אוהבים.

ענתש

New member
אישית זה קצת "אקסטרים" בשבילי.

אפילו שהבית שלנו מתוכנן מאד הייטקי ומודרני ואף "קר ומנוכר" בסגנון (ככה אנחנו אוהבים). רצפת בטון זה קצת יותר מדיי לטעמי. קררררר נורא. לא רק בחורף, בסגנון.

איריסג

New member
זה יפה בעיני. אבל בבתים של אחרים..

בעיני זה נורא טרנדי. שלא לומר - מדי טרנדי. הייתי לא מזמן בבית שהיתה לו רצפת בטון. הם קצת שברו את המראה שלה עם "שטיח" של מרצפות מצויירות מאד דומיננטי שהם שילבו בתוך הרצפה. ועדיין - זה היה בשבילי "טו מאץ'".

suneli

New member
דווקא הבטון יודע ../images/Emo186.gif

לקבל דברים "חמים" ממש טוב. ראיתי בית שכל הרצפה היתה מבטון ואת החום הוא קיבל משטיחים, ספות מקסימות בצבעים חמים, פופים צבעוניים ועוד אביזרים. הבית היה נראה מודרני אבל לא טרנדי, חם ומזמין ולא קר ומנוכר. כנראה צריך לדעת איך להמשיך את הבטון. אוף אני כל כך מתלבטת עם הריצוף.....

Rשף

New member
../images/Emo45.gif בדיוק

לכי לבקר בעוד בתים כאלו כדי להשתכנע, אנחנו ויתרנו על בטון למען אריחי בטון שמעט יותר זולים, יותר בהירים ומתאימים למראה המיושן של הבית אבל לא משום סיבה אחרת. זכרי שהבטון ייסדק וצריך לאהוב את המראה.

אמארונה

New member
אני לא אוהבת את התחושה שזה נותן

מאוד יפה באולמות תצוגה, מסעדות, חנויות מעוצבות וכו', אבל בבית - קר-תעשייתי-טרנדי מדי לטעמי.

למעלה