25306yosef
New member
מה דעתכם על שבוע הקולינרייה הצרפתית?
האם באמת יש פה קולינרייה משובחת וזו באמת המטרה או שמדובר למעשה בפרסומות למסעדות (ולשפים מצרפת) בחסות שגרירות צרפת?
והאם כל המסעדות המשתתפות מומלצות?
אני באופן אישי נגד מסעדות כשרות ואני נמנע לחלוטין מלאכול במסעדות כשרות. אני טוען שבשר זה חלק בלתי נפרד מתפריט של מסעדה המכבדת את עצמה, אך יחד עם זאת אני טוען שכל מזון בשרי וכל ארוחה המכילה בשר, חייבים להכיל גם מרכיבים איכותיים כמו גבינה איכותית (כמו פרמזן, אמנטל, גרוייר, וכו...), חמאה ושמנת אמיתית ובלעדיהם ההנאה היא בלתי אפשרית. ולכן אני אעדיף מסעדה צמחונית שיש בה גבינות איכותיות חמאה ושמנת, על פני מסעדה בשרית כשרה המשתמשת בתחליפים שהטעם שלהם והמרקם שלהם שונה לחלוטין ולעולם לא יהיה כמו של מוצרי חלב אמיתיים.
לצערי בשבוע הקולינרייה הצרפתית משתתפות גם מסעדות כשרות ולכן ההיצע האמיתי הוא נמוך מאשר מפרסמים. אך יחד עם זאת יש מספיק מסעדות טובות (בלתי כשרות) לאכול בהן בכל הימים של שבוע הקולינרייה הצרפתית.
אשמח לשמוע את דעתכם ולהפיק תובנות על שבוע הקולינרייה הצרפתית ועל כך שאני נמנע לחלוטין מלאכול במסעדה כשרה.
האם באמת יש פה קולינרייה משובחת וזו באמת המטרה או שמדובר למעשה בפרסומות למסעדות (ולשפים מצרפת) בחסות שגרירות צרפת?
והאם כל המסעדות המשתתפות מומלצות?
אני באופן אישי נגד מסעדות כשרות ואני נמנע לחלוטין מלאכול במסעדות כשרות. אני טוען שבשר זה חלק בלתי נפרד מתפריט של מסעדה המכבדת את עצמה, אך יחד עם זאת אני טוען שכל מזון בשרי וכל ארוחה המכילה בשר, חייבים להכיל גם מרכיבים איכותיים כמו גבינה איכותית (כמו פרמזן, אמנטל, גרוייר, וכו...), חמאה ושמנת אמיתית ובלעדיהם ההנאה היא בלתי אפשרית. ולכן אני אעדיף מסעדה צמחונית שיש בה גבינות איכותיות חמאה ושמנת, על פני מסעדה בשרית כשרה המשתמשת בתחליפים שהטעם שלהם והמרקם שלהם שונה לחלוטין ולעולם לא יהיה כמו של מוצרי חלב אמיתיים.
לצערי בשבוע הקולינרייה הצרפתית משתתפות גם מסעדות כשרות ולכן ההיצע האמיתי הוא נמוך מאשר מפרסמים. אך יחד עם זאת יש מספיק מסעדות טובות (בלתי כשרות) לאכול בהן בכל הימים של שבוע הקולינרייה הצרפתית.
אשמח לשמוע את דעתכם ולהפיק תובנות על שבוע הקולינרייה הצרפתית ועל כך שאני נמנע לחלוטין מלאכול במסעדה כשרה.