מה דעתכם על שולמית לפיד ככותבת?

חיננית

New member
מה דעתכם על שולמית לפיד ככותבת?

מכירים את הסדרה שלה על ליזי בדיחי מהמקומון הבאר שבעי ? הקראתם?מקומון? פילגש בגבעה למשל? האהבתם את צורת המתח והסחבקיות שלה ? והדיוק שלה בפרטים? זו בעיני לא ספרות גבוהה אבל מודה שהספר נבנה טוב וכן המתח ואהבתי לקראו אולי אני משוחדת כבאר שבעית דרומית ב25 שנה האחרונות.

חיננית

New member
השאלה ירדה ככ למטה לפני שעניתם../images/Emo9.gif

אז כדי שלא תיבלע,ברשותכם מקפיצתה .

אושר מ

New member
אני דווקא ראיתי ולא היה לי מה להגיד

חיננית. אם אני לא טועה, כנראה שכמה מבני הפורום לא נמצאים פה בשבת. מכל מיני סיבות. אז אולי, אם זה יעלם, תכתבי שוב ביום ראשון...

לדעתי יש בהם המון קסם

(למרות שמאוד לא אהבתי את האחרון), המון אהבה לדמויות ותיאורים נהדרים.

את יכולה להזכיר לי בדיוק על מה היה

הספר.. הספר האחרון בעיני לא היה שונה מהקודמים שלה (שלא היו רעים אך גם לא מאד טובים.. ומהאחרון אני חושבת שנהנתי כי לא ציפיתי לכלום..)

חיננית

New member
האחרון נקרא פילגש בגבעה

הם דומים כי זו סדרה עם אותה עיתונאית מקומון ליזי בדיחי שכל פעם חוקרת מקרה פשע שקרה בישובים נגב. יש לה את המשפחה המוזרה שלה- אחיותיה גיסיה מהמשטרה כל מיני טיפוסים מוזרים ומשונים.

אני זוכרת את השם..

וכן את העלילה פחות או יותר
אבל לא הבנתי מה היה מוזר בספר הזה לעומת האחרים.. וכן גם אני בשעי"ת במקור ולאורך שנים ארוכות.. למרות לימודים ועבודה במרכז תמיד היתי חוזרת לב"ש בשיששבת
(ורק אחרי החתונה עברתי מב"ש...)

כמו שעניתי להדס..

קראתי את הספר באמת בגלל הקשר הבאר-שבעי שלי
והאמת שדי התאכזבתי מזה שהיא בכלל בכלל לא בקרה בבאר-שבע (כך היא הודתה באחד הראיונות שלה..) בעת כתיבת הרומנים על ליזי בדיחי.. כשהיא הוציאה את ספרה "חול בעיניים" הוציא במקביל רם אורן את ספרו "צל של ספק" שבו את הגיבורות נמצאת בבאר-שבע והוא מתאר בצורה די מדוייקת פרטים על באר-שבע.. הרבה יותר טוב משולמית לפיד

למעלה