מה דעתכם על שחייה בעירום?

erlich

New member
אם כבר שאלת....

אני זוכר שלפני שנה, כשכולנו היינו בכיתה יא זה היה בקיץ והיה ממש חם. כולם באו לאיזה בית של חבר בישוב מבודד, והמתח המיני שהיה באוויר היה פשוט מדהים. אני זוכר את זה כאילו זה היה היום. עינת באה עם חולצה לבנה שקופה, רונה לבשה שימלת קיץ פרחונית כזו, דנה, גילי, דפנה, ומעיין באו בגופיות מחשוף כאלה..... ואם אני צריך להזיכר לכם זה כיתה יא. כולן נראות כל טוב. גם אנחנו (הבנים שהיינו איזה 6-7) התלבשנו קצר, וקיבלנו המון מחמאות, כולם (למרות החום) ממש ניצמדו אחד לשניה, וזה היה פשוט מדהים. נגעו, צחקו, אתם יודעים ילדים..... עד שדידי, (זה שהבית היה שלו) הציע שנקפוץ לבריכה שנמצאת אצלהם בישוב. ברור שהבים ישר הסכימו, חצי מהבנות גם קפצו על הרעיון אבל לחצי השני הייתה ``בעיה`` איך ניכנס לבריכה אם אין בגד ים? וישר הצענו שחיה בעירום. ומה שעשה את כל הסיפור עוד יותר סקסי ומרגש, היה שאסור להיכנס לבריכה הזו כי זה השגת גבול או משהו, משטרה עניינים..... הגענו לבריכה קפצנו מעל הגדר, ואז התחלנו לשחק (הבנים מול הבנות) מי מוריד את הבגדים יותר לאט ויותר מפתה.... לאט לאט כולם כבר היו ערומים.... קפצנו לבריכה.... אוי הבנות נראות כל כך טוב, משחקי מים מטופשים, בעיקר לגעת כמה שיותר. כמובן שאחרי חצי שעה, ראינו רכב נוסע לכיוון של הבריכה, והיינו צריכים לצאת משם, בכל אופן, כל אחד תפש בגד או שניים וככה הגענו לבית דידי חצי ערומים, רטובים מהזעה של הריצה ומהמים..... אני בחיים לא אשכח את התמונה הזו... ומה עשינו אחרי שהגענו לבית? את, זה, אני משאיר לכם לדמיין, ואולי (רק אולי) אני אמשיך את הסיפור, ארז.

למעלה