מה דעתכם על שילוב המפות

הילית*

New member
מה דעתכם על שילוב המפות

מפה בצבע בריק עם מפיות בצבע אופ וויט ובמרכז יש נרא גדול בצבע אופוייט. יש כאלו שטוענים שצבע בריק הוא בעייתי בגן. מה אתם חושבים? אני צריכה היום להחליט...

*שיר

New member
נשמע לי דווקא שילוב טוב.

למה אומרים שבריק בעייתי בגן?! אני דווקא חושבת שאת יכולה קצת להתפרע עם הנר במרכז, ולאו דווקא אופוויט. איזה עוד שילובי צבעים יש?

הילית*

New member
עיצוב שולחן

לשיר ויעל, כן, זה בגן האמנים. בריק זה צבע אדום חמרה (גוון כתמתם). יש את כל השילובים שאת רוצה אני חושבת שאקח את מה שהם נותנים ואולי, רק אולי אוסיף עלי פרחים. יעל, המפה הזאת הופיעה בשולחנות המעוצבים (האקסטרות) אם את זוכרת. מה אתם לוקחים?

הילית*

New member
תודה ../images/Emo24.gif

מישהי אמרה לי שבלילה עם כל התאורה הבריק קצת בוהק. אני לא הבנתי למה היא התכוונה אבל גם אני לא מבינה למה זה מפריע. אולי מישהו יכול להסביר לי

*שיר

New member
בטח אתי תדע להסביר, אבל לעניות דעתי

בריק הוא צבע אטום וקצת דהוי (לא להעלב!) ולכן דווקא נראה לי שהוא פחות בוהק מצבעים אחרים חזקים (לדוגמא, כחול ים, כתום או אדום). מה אמרו לכם בגן? הם בטח מנוסים בכל ההתאמות האלה.

ראיתי את המפות והעיצובים.

מה שאנחנו לוקחים הוא: מפה בצבע שמנת, מפיות בצבע בורדו, הנר הגדול הזה באמצע, וסידרו לי (כנראה) עלי כותרת בצבע בורדו. כלומר, לא ניקח את העיצוב שלהם בעשרים ש"ח לשולחן, אלא חבר שלנו, שהוא המנכ"ל של Zer 4U אמר שישיג לנו עלי כותרת ביותר זול, וידאג לפיזורם על השולחנות. אני לא כל כך אוהבת את הצבע הכתמתם, אבל זה תלוי בשאר החתונה, איך מעוצבת החופה, מה את לובשת, איך ההזמנות נראות וכו´.

הילית*

New member
העיצוב שלך הוא מה שאמא שלי רוצה...

עוד לא החלטתי לגבי חופה. לגבי ההזמנות אני לא רואה קשר. הצבעים של ההזמנה הם כנראה כתום בהיר וירוק. השמלה שלי לבנה עם רקמה של פרחים בחוט לבן לא ידעתי שעלי הכותרת עולים כ"כ הרבה. איפה אפשר להשיג אותם עצמאית, ללא פרוטקציות?

קודם כל, ברגע שיהיה לי מחיר מהחבר

שלנו - שמקבל אותו מהספק שלו, אני אפרסם את הטלפון והמחיר פה. זה צריך להיות עד תחילת שבוע הבא. חוץ מזה, יש לי טלפון של אנשים מאד נחמדים, שיושבים בדרום, אחרי אופקים. המחיר שלהם הוא 20 אג´ לפרח, וזו אינפורמציה שקיבלתי עוד בפורום הקודם, אני חושבת שמבצ´ול.... בכל אופן, הוא מגדל ורדים אדומים בלבד - לא בורדו - וזה בערך שעה וחצי נסיעה מתל אביב. בחישוב של 20 פרחים לשולחן, זה יוצא חיסכון של 480 ש"ח לשלושים שולחנות. אבל לא שווה לנסוע כל כך רחוק יום לפני החתונה, כי הלחץ הלחץ.... אבל אם את רוצה טלפון, או משהו כאן מתחתן באיזור הדרום, אז אני אפרסם את הטלפון בשמחה.

הילית*

New member
את מתכוונת לעלי הכותרת של הפרחים? ../images/Emo20.gif ../images/Emo20.gif

אני מאוד אשמח לשמוע פרטים. אני חושבת שפרחים אדומים גם יתאימו על צבע בריק. אני לא רואה את עצמי נוסעת לדרום. אבל אם יהיה לך פרטים על מישהו אחר באיזור אני מאוד אשח מה את חושבת? שוב, המון תודה

למה לא פרחים לבנים, או בהירים?

אם המפה כהה, אז הקונטרסט צריך להיות בהיר. אם עלי הכותרת כהים, אז הם יבלעו במפה, לא? זה מה שנראה לי לפחות. אני אפרסם פה ברגע שיהיו לי תשובות לגבי עלי הכותרת.

מפות, צבעים ועיצובים:

אז ככה: אולי אני לא דוגמא כל כך טובה אבל אני חושבת שהגן צריך "לקבל" את החתן והכלה.. וזה אומר שתהיה איזושהי זרימה של צבע אחיד בגן שתשתלב יחד עם החתן והכלה. אחרת - זה עושה לי בלאגן בעיניים. בעניין החופה: אם החופה מרוחקת מהאיזור של האירוע ולא בתוכו בהחלט אפשר לעצב אותה באופן שונה לחלוטין משאר הגן אך עדיין באופן "שתקבל" את החתן והכלה. בעניין הצבעים: כשאנחנו מסתכלים על גן אירועים בעיניים חפות מיומרות ועיצובים "ומפשיטים" אותו לחלוטין מהאירוע נמצא שהגוונים השולטים הם ירוק, צבע העץ של הריהוט, אבן(במרבית הזמן אבן טבעית בגוון בג´ עד כתמתם) אם נלביש את השולחנות בגוונים בהירים - הגן באופן טבעי יואר.. המפיות הצבעוניות יכניסו כתמי צבע נוספים. אם במרכז השולחן יש נרות או כל קישוט אחר אני הייתי מוותרת על כוסות צבעוניות ומשתמשת רק בכוסות שקופות. אם החתונה קטנה יחסית(כמות האורחים) ומקום ההתכנסות מרווח מאוד אני הייתי מרכזת את מקומות הישיבת ופורשת עליהם מפות כהות ואת כתמי הצבע הייתי יוצרת דווקא בבהיר.. הסיבה היא ליצור מצב של "גיבוש" מעט האורחים שהוזמנו ולא ליצור התפזרות ויזואלית הפוגמת מאוד באוירת השמחה הסוחפת. פרחים: בכל מקרה הייתי דואגת שכל הפרחים הקשורים לאירוע יהיו בגוון אחד שולט..סוג הפרח לא כל כך חשוב אבל הגוון של החופה, הגן, המכונית, זר הכלה מאוד חשוב שיהיו באותו הצבע. בעניין צבע הבריק: זהו גוון שבין חום לכתום לחרדל. יש איתו בעיה שהוא צבע מאוד "נוגה" כשהמפות פרושות בצע הזה זה נראה כאילו השולחנות נפלו על אדמת חמרה. זה איכשהו "מפיל את" העיצוב כמה דרגות למטה. אם למשל הייתם משתמשים בבריק עם ברק זה כבר היה נראה אחרת בבד היתה מתקבלת תנועתיות שהיתה מפיחה בו קצת חיים. אתי

שירי71

New member
בריק בגן האמנים

בערב הפרזנטציה נדלקתי גם אני על הצבע אבל: אל תשכחי שאת המפות שראינו בתצוגה (שהיו בצד, ליד הפינה התאילנדית) האירו שם עם אורות שמסוגם אין באזור של השולחנות ה"Tמיתיים"... ניסינו גם אנחנו כבר באותו ערב לשלב צבעים ושמנו לב שבמקום של השולחנות בדשא - מסביב לרחבה האור שונה ודי חשוך שם מה שדי יגרום לאיבוד האפקט של הבריק. אני נראה לי הולכת על מפה בהירה שם. ליתר בטחון הילית, תבקשו מהם את הקלסר של הצבעים ולכו איתו החוצה בשעה חשכה ולפי זה תבחרו, לא לפי הנאונים שבמשרדים.. בהצלחה.!

הילית*

New member
תודה!

הבעיה היא שבשבוע הקרוב אים חתונות (בין המיצרים) ושרה להתרשם לפי התאורה שיש ביום שאין חתונה. הבנתי נכון שעשית כמו יעל?

למעלה