מה דעתכם על שרשור בדיחות

12ShakirA12

New member
מה דעתכם על שרשור בדיחות../images/Emo35.gif

סתם ככה להעביר את היום..... אז הנה שלי... אדם שבא, לראשונה בחייו, להתארח בבית מלון נכנס לחדרו, וכעבור דקה התקשרבבהלה לפקיד הקבלה: "נתת לי חדר פגום, אין יציאה ממנו". "לא יתכן", ענה פקיד הקבלה, "האם חיפשת את הדלת?" "כן", אמר האורח, "מצאתי בחדר דלת לאמבטיה, דלת לארון ודלת נוספת, שאותה לא בדקתי כי יש עליה שלט שאומר 'נא לא להפריע' ".

12ShakirA12

New member
אז יאללה לשגר בדיחותתתת

"אמא, אני לא הולך יותר לבית הספר". "אין דבר כזה. אתה מוכרח ללכת לבית הספר". "אבל אמא, אין לי חשק, המורים שונאים אותי, התלמידים שונאים אותי". "אז תלך בלי חשק. אתה כבר בן 50 ואתה גם מנהל בית הספר".

12ShakirA12

New member
חח אין לך בדיחה נחמדה לכתוב../images/Emo35.gif

"מותק, את חושבת שאם נתחתן תוכלי להסתדר עם המשכורת שלי?" "בטח, אבל ממה אתה תחיה?"

12ShakirA12

New member
בוקר טוף לכולםםם הנה בדיחה חה חה חה

אוקיי אז זה לא בדיוק בדיחה אבל זה נחמד... מה היה קורה אילו נשים היו שולטות בעולם: • מחזור היה הגנה לגיטימית בבתי המשפט. • קניות יחשבו כפעילות אירובית. • גברים ירוויחו 70 אג' על כל שקל שמרוויחה אישה. • בשעות השיא (בסביבות 8 בערב), ישודרו אופרות סבון. • גברים יקנו פלייבוי בשביל הכתבות כיוון שלא יהיו שם תמונות. • נשים ישפטו לפי ההשגים שלהם ואילו הגברים לפי המראה. • גברים יקדישו לנשים שלהם יותר זמן מאשר למכוניות שלהם. • המכסה של האסלה תמיד יהיה למטה. • במשבר גיל העמידה גברים יקבלו כאבי ראש ונשים יצאו עם צעירים בני 19. • כותרות הספורט לעולם לא ישודרו יותר מדקה. • כל הגברים יאולצו לבלות יומיים בחודש בסימולטות של מחזור. • הנשים יהיו הבוסים והגברים יהיו מזכירות. הם יעבדו כפול ולא יקבלו קרדיט על כך. • כשתינוק נולד הגבר יקבל חופשה של חודשיים כדי לשרת האישה מכף רגל ועד ראש. • בפאבים של פנויים היו מגלי מתכות כדי לזהות גברים שמחביאים טבעות נישואים בכיסים. • יהיו פחות פגישות ויציאות בין גברים ונשים כיוון שהמשקל של האישה האידיאלית יעלה בארבעים קילו. • גברים ילמדו משפטים כמו - "אני מצטער", "אני אוהב אותך", "את יפהפייה", "כמובן שאת לא נראית שמנה בבגד הזה" תחשבו גם על משו נחמדדדדד

pringles1

New member
חחחחח יפה...

אין לי בדיחות מקוריות... כאילו כולם כבר מכירים...

swewa

New member
חח גדול!

בקשר לספורטטטט אם זה יהיה ככה אני אמות!!! וכל הבדיחות שלי, רובן גסות חחח אז לא אשים אותן פה חח

12ShakirA12

New member
הנה עוד אחתתת

תחפשו באינטרנט זה לא כזה קשהההההה
מלצר: "מה תשתו, רבותי?" לקוח א': "בשבילי תה". לקוח ב': "גם בשבילי, ותוודא שהכוס נקיה." המלצר הולך, חוזר ואומר: "שתי כוסות תה. מי הזמין כוס נקיה?"

girls3

New member
אתרים לבדיחות!

תחפשו באתר www.nana.co.il אחר כך תרשמו בחיפוש בדיחות תלחצו על חפש ואתם תראו מלא אתרים שיש בהם בדיחות מצחיקות!

girls3

New member
איזה מצחיק!

גם לנו יש בדיחה! 3 חברים יושבים בחוף ים נטוש ביום חורפי. אחד מהם טומן ידו בתמימות בחול ושולף מנורת אלדין. בלי לחכות הוא משפשף את המנורה והג'יני הענק יוצא ואומר:" כן אדוני אתה בעל המנורה ומגיע לך משאלה אחת מה תעדיף חוכמה כשל המלך שלמה! או חיי נצח! או כסף בלי הגבלה! הבחור המום ועונה מיד" חכמה כשל המלך שלמה!" הג,ני מחייך צוחק הקול גדול ובתמרות עשן נעלם חזרה לתוך המנורה. אחד החברים בוחן אותו ומחפש את השינוי שבו ואומר" נו חיים תן לי איזה דבר חוכמה משהו משהו! עונה לו:" הייתי צריך לבקש כסף....................

swewa

New member
חח נחמד

מביאים מיליון דולר ל3 משוגעים ושואלים אותם מה הם יעשו עם הכסף: משוגע 1:אני אקים משפחה ואבנה בית. משוגע 2:אני אקנה המון גלידות. משוגע 3:אני אקנה תחת חדש כי בשלי יש חור!

12ShakirA12

New member
חחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif:

קרעתם אותיייי

girls3

New member
עוד בדיחה על נשים!

ילד ואומר לאמא שלו:" אמא ראיתי אתמול הצצתי בחור של המנעול של החדר שלכם וראיתי מה עשית לאבא עם הפה! עכשיו אני יודע איך באים ילדים לעולם! האם הסמיקה והשיבה :" לא חמוד שלי! לא הבנת! ככה באים רק תכשיטים לעולם!!!!!!!

למעלה