מה דעתכם על שרשור היכרות קצר

• פותח הנושא nawa
  • פורסם בתאריך

nawa

New member
מה דעתכם על שרשור היכרות קצר

שם - כינוי - גיל - מיקום - שיר אהוב של אברהם - מסר גלוי/סמוי (בהמשך לתמונה של רנין) לאומה/לפורום/לאברהם - המשך שבוע טוב, נאור.

adidush1010

New member
../images/Emo20.gifכנראה שאני אתחיל ../images/Emo20.gif

שם - עדי מ. כינוי - בדרך כלל סתם עדי אבל אפשר גם דיד גיל - עוד שבועיים 21
מיקום - על ציר כפר סבא ראשון לציון שיר אהוב של אברהם - אני מתחברת לרוב השירים. אבל הזמן עושה את שלו בא לי ממש בזמן טוב. ומסר... Have a great day every day (נדוש אבל נכון).

שאנטימן

New member
וכנראה שאני אמשיך :)

עידן ח הכינוי הוא שאנטימן :) אני בן 21 גר ביבנה אפרט עוד בהמשך.. שבת שלום וחג שמח לכולם אנשי הפורום ואברהם!

הי!!

אז אני ליאור רוזני בן 21 גר ברעננה אין שיר אהוב כל פעם אני מתחבר לשיר אחר כל פעם שיר אחר ממלא לי איזה חלל במחשבות הראש ומסר? הכל לטובה רבותי לא לשכוח!! ואברהם אכן כיף שאפשר לשמור על הקשר ההדוק שלנו ולתת אנרגיות חזקות אחד לשני חבר'ה מי יתן והפורום יפרח!

nawa

New member
ואני אמשיך

שם - נאור כינוי - nawa גיל - 32 מיקום - קרית אתא שיר אהוב של אברהם טל - כמובן שכולם, אבל אם הייתי צריך לבחור אחד מהדיסק החדש אני חושב שהייתי בוחר את "אם בלשונות" מסר - "התבונן קדימה כי כל העת אתה מביט אל תוך החיים האינסופיים"

Yaeloshhh

New member
ממשיכה D:

שם - יעל כינוי - יעלוש /יעלוצ'קה /יעלה גיל - 16 וחצי מיקום - נהריה שיר אהוב של אברהם - התחברתי להזמן עושה את שלו. מסר - "הכל יהיה בסדר ,הכל יהיה פנאן"

אני../images/Emo13.gif

שם - מאיה כינוי - מאיו'ש גיל - 17 .. כמעט 18. מיקום - ירושלים
שיר אהוב של אברהם - 'הזמן עושה את שלו' מסר גלוי/סמוי (בהמשך לתמונה של רנין) לאומה/לפורום/לאברהם - " הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב .. "

עכשיו תורי.

שם -יעל. כינוי -לא סובלת כינויים. אבל כולם קוראים לי טרגר [treger], השם משפחה. גיל -17+ מיקום -כרמיאל שיר אהוב של אברהם -כרגע "פסטיבל" מסר גלוי/סמוי (בהמשך לתמונה של רנין) לאומה/לפורום/לאברהם -תחיו, תעשו שטויות, תהיו מאושרים וזהו
*אהבתי שיש פה מלא צפונים
*

לקח לי זמן אבל הגעתי...

שם- נועם כינוי - הטבח המקפץ, צ'יפי גיל - 25 מיקום- ראשון לציון עיר הקניונים שיר אהוב - קשה לבחור שיר אחד ספציפי אבל בשביל השרשור שדות האש מקפיץ בקצב אדיר מסר- צחצחת את הניקוטין מהשיניים?!

LollyPoP5

New member
שלום לכולם

אני לירון, כינוי אמממ... לירוני? אני בת 19, כרגע משרתת בצבא... אני מאד אוהבת את אברהם טל, התאהבתי בו ב"אדם צובר זכרונות" וזה הוביל גם ל"הזמן עושה את שלו"... אני אנסה להיות חלק פעיל בפורום הזה עד כמה שאפשר... אני לצערי חוזרת רק בסופי שבוע הביתה.. שתהיה לכולנו שנה נהדרת!!!!

fleaboy

New member
היכרות זה תמיד טוב

שם - נדב כינוי - אפפעם לא הצליחו למצוא לי כינוי גיל - 20... כבר מזדקן מיקום - נטף שיר אהוב של אברהם - האמת שעדיין אין לי את האלבום... אבל אני זוכר את "פסטיבל" לטובה :] מסר גלוי/סמוי (בהמשך לתמונה של רנין) לאומה/לפורום/לאברהם - תעשו חיים :]

גם אני

שם - הדר בוהדנה כינוי - וויני (כי אני דומה לחברה של שאתיאל קוואק) גיל - 19.5 מיקום - אגם הברברים (הכנרת) שיר אהוב של אברהם - פסטיבל מסר גלוי/סמוי (בהמשך לתמונה של רנין) לאומה/לפורום/לאברהם - תודה על השנים שהייתם שוטים ואולי גם קצת נביאים.....

למעלה