מה דעתכם על תאום ציפיות עם הילדים- בחופש הגדו

keren kr

New member
מה דעתכם על תאום ציפיות עם הילדים- בחופש הגדו

מה דעתכם , על תיאום ציפיות עם הילדים לגבי החופש הגדול? אם ניסיתם , נשמח שתשתפו.

Rinat 789

New member
תפסתי עם בתי שיחה לגבי החופש הגדול

הבטחתי לה שאעשה מאמצים לקחת אותה ואת חברותיה לבילויים...בהתאם לתקציב שיש לי ומצד שני היא התחייבה שכן תשקיע במקצועות הקשים שעליה לחזור עליהם בחופש הגדול מאוד מקווה שאצליח לעמוד בזה....גם בהשקעה במקצועות קשים היא צריכה את עזרתי...ולצערי לא תמיד יש לי ראש לזה :(

הכנו רשימות של זכויות וחובות אבל...

כתבנו מה אנחנו מתכננים עבורם: סרט אחד, כמה פעמים ים, בריכה, לרכב על סוסים, מנוי לספרית וידאו ל10 סרטים ובמקביל כתבנו איך סדר יום יראה, מה הם צריכים לעשות בבית, חוקים וכו' אבל... היום הראשון של החופש והאמת שכלום לא קרה, לא ציחצחו שיניים, לא הכינו לאחות הקטנה ארוחת בוקר, בגדים זרוקים וכו' היום בערב, כתבתי את כל מה שהם לא עשו על דף ונתתי לכל אחד מהם לקרוא וביקשתי משלושת הברדקיסטים להיפגש ולדבר.... מה שנקרא... בקרוב הסרט....אדווח!

Rinat 789

New member
וואללללללה, את יקית חבל"ז

בתי לבסוף הכינה איתי חוברת באנגלית כאימון לחופש בכל הנוגע לסדר יום, חברה ישנה אצלה אין מצב לסדר יום האמת שאני בעצמי בלי סדר יום אז איך אמא שכמוני יכולה לדרוש סדר יום

אמרת דוגמא אישית?

וגם עם דוגמא זה לא תמיד עובד, אבל לפעמים צריך להתאמץ שוב ושוב, ותמיד כמו שאמרתי להיות יצירתייים מחדש

לילך 101

New member
מעניין... אני מהמרת

שסדר יום לא תזכי מהם כ"כ.
התפיסה הרווחת שחופש = סדר יום חופשי, וקשה להאבק בתפיסה זו. ברשימת החובות, לדעתי צריך להיות גמישים, פחות מטלות אבל להתעקש! וכן להגמיש את הזמן.... וכן להתנות זאת בגמול - הנאה או ייסורים .... חחחח.
שבוע ראשון רצחני ואח"כ קשה אבל אפשרי....עם משא ומתן של תן וקח.... גמישות בזמנים בצורה מחרידה אבל... אגב רצוי איזה חוג מחייב - אם הם גדולות או קייטנה משהו חיצוני, שיחייב אותם לעמוד שלו"ז. לומר לך שזה מצליח? תלוי...אבל מעניין....

נראה לי שזה הדבר הכי חכם לעשות

אמנם לא עשית בעצמי אבל הכנו תוכנית בע"פ

Rinat 789

New member
שנה שעברה התגמשתי חבל"ז הפעם לא

אין ברירה בתי צריכה הכנה ל - 2 מקצועות חשבון - שלצערי אני על הפנים בשליטה והבנה ואנגלית - שרכשתי במיוחד חוברת אתה אני עובדת כמעט מידי יום ובתמונה ....היא מקבלת ממתק אז אם הילדים מתקשים במקצועות שאכן כדאי לעבוד עליהם החופש זה הזמן, טיפין טיפין כמובן ולתת איזה קינוח ....כדי שיתן מוטיבצייה :)

דווקא לא הייתי ממליצה על ממתק כפרס

זה תמיד נראה לי מתכון לפתח הפרעות אכילה, שהממתק מתפרש כפיצוי, תנסי אולי משהו אחר

pugile9

New member
האם תוכלי להמליץ לי?../images/Emo230.gif

לביתי יש בדיוק חוסר קליטה של אנגלית וחשבון האם תוכלי להמליץ לי על חוברת עבודה? תודה בנושא חשבון יש כמה אתרים באינטרנט עם משחקים לימודיים תנסי גם דרך האינטרנט. בהצלחה

למעלה