מה דעתכם על תבניות בנרות יפניים??

progcom

New member
מה דעתכם על תבניות בנרות יפניים??

משתמשים? לא משתמשים? באילו טווחי זמן?

ferrytale

New member
משתמשת..

מתחילה משבועי ליומי ו4 שעות.. נרות היפוך ותבניות שונות, בעזרת אלו אני יכולהלראות את הכיוון האמיתי של השוק..

arihadar

New member
את עובדת בדמו וכמה פיפס מייצרת בחודש

כמה עיסקאות בחודש את עושה? הבעיה בכל אסטרטגיות האלו שפעם עובדות ופעם לא ובסוף או שמפסידים או שלא מרויחים כלום. הכל מתאזן בסוף.

ferrytale

New member
אני לא סוחרת בדמו

וכמובן שלא תמיד מרויחה יש שבועות ויש שבועות.. אני לא אשקר, אני מידי פעם עושה שטויות, וכן כשאני לא נצמדת לשיטה שלי זה עולה לי ביוקר.

arihadar

New member
אז סה"כ זה סתם מישחק ולא יוצא כלום מזה

מה שאמרתי פעם הולך ופעם לא וזה סתם משחק באשליות.

rafipips

New member
זה לא סתם משחק

אם תתייחס לתבנית כשהיא מופיעה לכיוון המגמה (המגמה נמדדת ביומי) , ואל תנסה לחפש היפוך מגמה עם תבנית זה קזינו ובכלל מסחר נגד המגמה זה קזינו . ואגב תבנית התבניות שעובדות הם דאבלים , כוכב בוקר וערב . נר פ נימי וחיצוני

arihadar

New member
הכל לא עובד תמיד ולא עובד יותר

אין שום תוחלת חיובית בשום אסטרטגיה. מכיר כל נירות יפניים והכל רק לא מכיר אחד שמרויח לאורך זמן בשוק הזה.אשליה אחת גדולה ודרך לעבוד על אנשים רק.

progcom

New member
מזה אומר לאורך זמן? כמה זמן???

אם מישהו יציג לך פה דוחות של 5 שנים שבהם הוא מרוויח באופן קבוע או לפחות ממוצע קבוע זה נחשב זמן ארוך? וזה שאין תוחלת חיובית באסטרטגיות אולי זה נכון... בגלל זה צריך שיהיו לך כמה ולא אחת ולדעת באיזו אסטרטגיה להשתמש ומתי.

rafipips

New member
יש ויש תוחלת בתנאי

שיש לך כלי שמודד את טווח המסחר , נפח המסחר , והנזילות במסחר , אתה יכול להשתמש לצורך זה בפיבונאצי שנמתח בין נקודות תמיכה והתנגדות אחרונים . והתנאי הכי גדול הוא מסחר עם המגמה .

arihadar

New member
כולם פה בניסיונות מנסים לשכנע עצמם להאמין

כולם פה מנסים לשכנע עצמם להאמין לחלום. אין פה אחד שמרויח לאורך זמן שזה שנים. השוק הזה פשוט משוגע חסר כל היגיון. הפסדתי מלא עם כל מיני רמאים ואסטרטגיות כמו כולם פה. לאף אחד אין סבלנות לנסות חודשים על חודשים בדמו ואז לעבור לקטן כי זה לא שווה בזבוז הזמן. על זה בנוים חברות הפורקס על הפראירים שיפסידו כספם וגם כל המלמדים השקרנים. גם אם תנסה חודשים השוק משתנה כל הזמן וידפוק אותך.

7575

New member
אני לא מצליח להבין איך

אנשים לא מבינים שמאחורי המורים אין כלום. כל כך ברור שאם למורים היה באמת מה למכור,הם לא היו מגלים את סודות המקצוע שלהם לכל דכפין עבור כמה גרושים,הם לא היו מבזבזים דקה אחת של זמן בחדר מול תלמידים. איך בנאדם שלא מצליח להבין דברים כל כך פשוטים יצליח לעשות מזה כסף

napipi

New member
זה הכל מאהבת התחום...

שמעתי את המשפט העלוב הזה מכל אחד שהייתי אצלו בקורס. לוזרים כולם

rafipips

New member
כמו א. א.

שמו המלא שמור במערכת , שאומר בקורס שלו " אני מעדיף לפתוח עסקה על חצי מיליון ולקחת 10 פיפס ואח"כ ללכת לחוף הים " ודרך אגב השיטות שלו לא ניתנות להבנה . אבל בכל זאת צריך לעבור את זה כי בתוך השיט שלהם יש גם לא מעט דברים חשובים . ורק בשביל להכיר תשוק . ללמוד לסחור לומדים לבד .

roif

New member
אני סוחר נוסטרו בעברי

סחרתי על מניות בארץ לאחר תקופה מסוימת הפסקתי עם זה כי זו עבודה שוחקת מדי, יותר מדי מתח וריכוז במהלך הרבה מאד שעות ביום, לכן עברתי לתחום של פיתוח ותכנות רובוטים שיעשו את העבודה במקומי, מהניסיון שלי בתחום, אין אפשרות ללמד את הענין, פשוט צריך להיות סוחר מלידה, ואגב, ניתוח טכני לא באמת עובד במסחר בפועל אלא בדיעבד, צורת המסחר האמיתית והרווחית היחידה היא עם בלוקים.. והמבין יבין..

למעלה