מה דעתכם על תחרות הסיפורים?

wiskin

New member
מה דעתכם על תחרות הסיפורים?

יש למישהו הימור? אני מאד אוהב תחרויות כאלה למרות שזו הייתה טיפה מאכזבת. אני בחיים לא כתבתי יותר מהודעה בפורום, אבל נראה לי שהנושא קצת קשה לכתיבת סיפור טוב ומקורי. אהבתי את: עורך הדין, מעל לכולם, אצבע ה´ ואת "אלוהים נמצא בפרטים הקטנים" למרות ה(תעזרו לי פה - technobabble אבל על מדע ולא על טכנולוגיה?). מישהו מכם כתב משהו לתחרות? (אם כן אז גם הסיפור שלו/שלה כמובן
)

Boojie

New member
אני אהבתי את "הפודל ששב מן הכפור".

ורק אציין שהוא לא שלי - דווקא כתבתי סיפורים לתחרות, אבל אני לא חושבת שהם היו טובים במיוחד. לא היה לי זמן ללטש אותם כמו שצריך, עם ההעברה והכל. אז אני ממליצה לכולם לקרוא את "הפודל" - סיפור חמווווווווד.

preacher

New member
לפחות *מישהו* כתב על אמונה בלי אלים

לא שיש איזשהו ספק, לפי הסגנון, מי כתב את זה. כמובן שאחרי שאמרתי משפט כזה יתברר שאני טועה. (ועכשיו אני מכוסה משני הכיוונים)

preacher

New member
לא רציתי לפני שאקבל אישור רשמי

היות שזה נגמר - יאללה. הפודל נראה כמו סיפור של ניר יניב. אני לא בטוח אם מותר היה לו להשתתף בכלל (ההשתתפות אסורה על עובדי האתר ובני משפחותיהם?) אבל זה ממש הסגנון שלו. הלילה הארוך של האלים נראה כמו משהו של טלה בר - חסר פואנטה, נראה כמו חלק מסיפור, כולל תאור של נשף, עוסק בנושא פגני-משהו. הסיפור בהשראת black & white - אני מהמר על sabrerunner חובב המשחקים. הסיפור על ה"דיסנים" הוא היחיד שתפש אותי בכל התחרות הזו, והיות ששני הכותבים האהובים עלי בפורום הסיפורים הם אקיי מנאיי וטוקיו זה בטח אחד מהם. עכשיו, איפה אפשר לראות מי כתב מה?

דרגורן

New member
טוב, לפחות בנקודה אחת אני יכול לתקן

אותך.... אני כתבתי את הסיפור בהשראת Black & White...... אני לא יודע מה השתלט עלי כשכתבתי אותו.... (דווקא חשבתי שהוא נחמד.....)

למעלה