מה דעתכם על תחרות כתיבת מאמרים?

מה דעתכם על תחרות כתיבת מאמרים?

זה יחיה קצת את עניין המאמרים ויכול להיות משהו קצת שונה ממה שעשינו עד עכשיו. כל מה שצריך זה לבחור כמה שופטים, להציע כמה נושאים (ואולי לתת אופציה של נושא פתוח) וזהו בערך. מה אתם אומרים?

gabrielle

New member
אני גם חושבת...

אבל אני רוצה לכתוב- משהו מציע את עצמו בתור שופט?

shanyz

New member
אאההה

לכתוב מאמר אני לא חשובת שאני אעשה =) ולהיות שופטת, זה אומר שנאי צריכה לקרוא את כל המאמרים ולהתעמק בכל אחד ואחד מהם? אממ...אני גם לא חושבת שאני אצליח:) אז... אני אהיה מתבוננת! אפשר אבל לתת הצעות לנושאים לכתוב עליהם? כאילו כמובן שהם יהיו קשורים לזינה..=)

shiri_b

New member
רעיון נחמד, לי אין

בעיה להיות שופטת

gabrielle

New member
יופי אז יש לנו שופטת:)

עכשיו צריך נושא/ים לכתוב עליהם...

shiri_b

New member
צריך יותר משופטת אחת../images/Emo3.gif

לא משנה עד כמה היא מוצלחת

shanyz

New member
אוקי יש לי נושא...כאילו רעיון=)

אממ אוקי הנה כמה רעיונות, אבל אני לא ידועת אם זה נקרא נושא לכתוב עליו מאמר, אבל אלו נושאים שאני חושבת שיש הרבה מה לכתוב עליהם...אזז..אני רק נותנת רעיונות:) אוקי 1- תחנות בחייה של זינה (כלומר, החיים באמפיפוליס והתקפתו של קורטיז, אחר כך התקופה עם סיזר..אחר כך עם הרקולס...וכל מיני קטעים שקרו לה בחיים כמו עם אקימי ולאו מה..) וכאילו לספר על התחנות בחייה של זינה. 2- שלדעתי זה נושא הכי מעניין והוא- דברים (ארועים, אנשים.מלחמות...וכ´ו..) שעיצבו את דמותה של זינה.. אתם יודעים, למה היא רגישה בנושא ככה וככה, מה גרם לה להיות רעה, מה נקודת החולשה ובלה בלה...פשוט מה עיצב את דמותה! 3- גבריאל- המעבר מנערה תמימה ללוחמת צעירה =) (חחה איזה שם הבאתי..) אממ לספר גם בערך כמו אצל זינה על סיפור חייה, כלומר איך מנערה צעירה ותמימה היא הפכה להיות מה שהיא היום (אפשר להכניס כל מיני מקרים שביגרו אותה או השפיעו עליה, כמו הרצח של פרדיקס לדוגמא..) אממ אלו הרעיונות שיש לי בינתיים אני מקווה שהם טובים...ואם בכלל הם כאילו מה שהתכוונתם=)

כן, הם טובים מאד. למען האמת כשיהיה

לי זמן וכוח אני מתכוונת לכתוב על נושא 3 (אבל לא במסגרת התחרות).

shanyz

New member
אחלה! תודה...=)

אבל למה שכבר לא תכניסי אותו לתחרות?

gabrielle

New member
אני מתחרה...

אבל... מאמר לא אמור להיות בנוגע לדעה מסויימת? כי הנושאים שהועלו הם מתארים פרקים וארועים בסדרה ואין הרבה מה לכתוב מהדעה שלי... מעצמי... יש נושאים אחרים?

shanyz

New member
אההה

תראי אני חשובת שבמאמר כותבים על משהו ותוך כדי מכניסים את הדעה שלך.. כאילו את מספרת על אותם הדברים מנקודת המבט שלך... אני חושבת..=)

*neta*

New member
אם זו ביקורת של פרק אז כן

אבל למשל בכתיבת התחנות בחייה של זינה אפשר להמנע מלהכניס דעה אישית, אבל איך שנוח לכם. יאללה תחרות "נוצת הכסף" (The Silver Quill) נפתחת

למעלה