מה דעתכם על תחרות קטנה?

מה דעתכם על תחרות קטנה?../images/Emo42.gif

אז לפני חודש, אורלי וג'ני הגיעו לטייקדאתלנד (aka לונדון), ופיתחו תיאבון למרצ'נדייז של TT, אך ליטל דיד דיי נואו שהן קונות מעבר לכמות שהן תכננו מלכתחילה
התפרעו קצת הייתי אומרת
אז ברוב נדיבותן, הן הציעו לתת את המוצרים הנחשקים לבנות פורומנו הקטון... אבל איך נחליט למי לתת את המוצרים אתם שואלים? תחרות ידידותית ומגניבה שתזכה את המנצח בפרס
אז התחרות הולכת כך: כל אחד שיש לו רעיון לשלט, ישרשר את הרעיון שלו להודעה שלי.. הרעיון שיקבל הכי הרבה
- הוא זה שיזכה את המוח שמאחוריו בפרס
שנתחיל? שיהיה בהצלחה

nanny3

New member
שלטיםםםם

יש לי כמה, אז שלחו לייק לפי הספרה. לשלט הראשון, שלחו את הלייק לספרה 1 1) "i told my husband i was out to get milk.. he's still waiting.." 2) "Take That! and bring it back.. back to the future" (ווה, יצא קצת הזוי) 3) "why look back when you can look here (drawing of boobs) and stare??" 4) "Mark, NAKED is the best fashion statement!"

1 ../images/Emo45.gif הרגת אותי../images/Emo6.gif

היה לך עוד רעיון שקראתי לא מזמן וממש אהבתי.....

niliha1

New member
My Try :)

הראשון: I have saved money for years to make me a bigger boobs. Then Robbie came and changed my plans. So now I'm here. Still no boobs. השני: my hubbie gave me a present - new boobs or take that. well, im here arent I???

orlyshka1

New member
1../images/Emo45.gif

תרימי את השלט, אולי אחד הבנים יממן לך גם את זה...

nanny3

New member
תחרות שלטים - ההצעות שלי!!

שלט 1) "I told my husband i was out to get milk.. he's still waiting" שלט 2 ) "why look back when you can look here (arrow pointing down) and stare??" שלט 3) "Take That and bring it back! - Back to the future" שלט 4) "Mark, NAKED is the best fashion statement!" שלט 5) "i need to pick up my son from soccer practice.. when's the show over??" שלט 6) "OLDER, LEANER, MEANERRR" שלט 7) "Take That is like global warming - getting hotter each day!!"

natt888

New member
בואנה ליאור שיחקת אותה

חשבת על להיות קופירייטרית?

למעלה