מה דעתכם על תכנית ה"הבראה" של

Houndour

New member
מה דעתכם על תכנית ה"הבראה" של

העיריה? זה פשוט ונדליזם!

לגבי תוכנית ההבראה, דעתי היא:

נכון, זה באמת ונדליזם, וחוצפה, במיוחד שיצחק ולד לא לקח חופשה ופדה את ימי החופשה בסכום מפוצץ, בטענה ש"ראש העיר צריך להיות בימים אלו בעיריה ללא חופשה", ועדיין קיבל על עבודת "הקודש" את הפדיון, בכל מקרה, כולי תקווה שתוכנית ההבראה של העיריה תניב בסוף, פירות טריים וטובים! ערב טוב, עומרי

Houndour

New member
אילו פירות טריים ויפים יכולים

לצאת מכך שמגמות רבות בוטלו? לתלמידים יש פחות אפשרויות. למה אני צריך ללכת למגמות שיש בהן הכי הרבה תלמידים ולא למה שאני אוהב? מזל שלא נולדתי שנה אחת קדימה אחרת לא הייתי יכול להצטרף למגמת טכ"ם. מערכת החינוך בעיר נכשלה ובגדול. היו מקצצים בדברים פחות משמעותיים כמו לדוגמא במשרד לאיכות הסביבה. כפר-סבא נראית מצויין ורק במקומות מעטים צריך לשפץ. שיקצצו במשרות של עובדים לא משמעותיים בערייה שמקבלים משכורת גבוהה ממה שמגיע להם, כמו לדוגמא: דוברת הערייה. והדבר הכי מחריף ומביש: רצו לסגור את הקונסרבטוריון!!!! הגאווה של כפר-סבא. הקונסרבטוריון שידוע כהכי טוב בארץ. המוסד שמייצג את העיר בכבוד וזוכה בפרסים עולמיים עמד להסגר. סלח לי על ההתבטאות אך אני מקווה שטפשותה של העריה לא תפרוץ יותר גבולות אחרת יסגרו פשוט את כל העיר.

לגבי המגמות... ולגבי הקונסרבטוריון

המגמות, נכון, לא חשבתי על זה, עוד נקודה חשובה מאוד להתייחסות, לגבי הקונסרבטוריון, אני, בתור נגן משנה שעברה, מבטיח לך, עירית כפר סבא אמנם מגלה חלמאות גדולה בכל עניני העיר, אבל את הקונס´ היא לא תהיה כ"כ טפשה כדי לסגור, כמו שציינת, הקונס´ זוכה בפרסים כלל עולמיים, פשוט לא יכול להסגר, זאת תהיה באמת טפשות מצד העירייה... מוכן תמיד לשמוע, עומרי

Houndour

New member
אפרופו הקונסרבטוריון

נכון שעומדים להרחיבו וּלהוסיף עוד קומה? והערה לגבי חשיבות הקונס´ הקונסרבטוריון משמש לא רק לכפרסבאים אלא מארגן גם אירועים בין ארציים כמו לדוגמא פסטיבל כלי הנשיפה השנתי הידוע באיכותו בכל הארץ. כך שהערייה באמת לא כלכך מטומטמת לסגור מוקד מוסיקלי חשוב.

למעלה