כמה משחירים אותה בתגובות...
צריך לזכור שהיא אשה צעירה מאד (בת 22-23), וביחס לנשים אחרות בגילה בבית מאד בוגרת ואינטליגנטית.
וצריך לזכור ששי בחר להיות איתה, כך שחוסר כבוד אליה זה גם חוסר כבוד אליו.
כפי שכבר ציינתי בתגובה שלי אני דווקא ראיתי אשה מקסימה, חמודה, נעימה, אשת שיחה, אחת שיודעת להסתדר עם אנשים (וזאת לא חולשה), שיש לה דעה אישית אינדיבידואלית ויודעת להגיד אותה בפנים למי שצריך (כמו שאמרה את דעותיה בפינת הפימיניזם של אור במשימת סין, היחידה למעשה שהעיזה להגיד דברים שונים מהכלל, כשכל שאר הבנות רק הינהנו והסכימו עם אור).
לטעמי האישי יש לה המון חן וסטייל ייחודי ולא צריך שכל הנשים יראו כמו קסניה, יש יופי גם בנשים כמו תניה.
לצערי מרוב שכולם עסוקים בשי (ובצדק, הכוכב של העונה
הם רואים את תניה כנספח שרק בא לעזור לו (אם קילקלה או עזרה זו שאלה שכל אחד לפי דעתו האישית) ולא כבנאדם, לראות את התגובות המכוערות כלפיה, ההתיחסות למראה שלה לבחורה שממילא חסרה בטחון עצמי בעניין הזה זה לא פחות מרשעות.
עד כמה שאני מתעבת את אור מעולם לא התיחסתי לצורה החיצונית שלה כי זה לא קשור לשום דבר (וכל אחד צריך לזכור להסתכל במראה כי אף אחד מאיתנו לא דומה לבר רפאלי
.
ואני ממש לא מבינה מה נסגר עם מפיקי ערוץ 2 שסידרו לשי ואיציק כל אחד קליפ ושכחו את תניה כאילו לא היתה קיימת העונה.
אפילו שי חי אמר שזה הדבר היחיד שמצער אותו כשיצא מהבית, לראות את התגובות כלפי זוגתו.