מה דעתכם על 3 הסנסציות בליגת האלופות?

dory38

New member
מה דעתכם על 3 הסנסציות בליגת האלופות?

הכי מרשימה זו אטלנטה, שהביסה 1:4 את ולנסיה. לא האמנתי שהיא תנצח אותה, לא כל שכן תביס אותה. מבחינתי, המשחק הבא שמעניין הוא בין ריאל מדריד למנצ'סטר סיטי. נכון, ריאל פחות מלהיבה מאז שרונאלדו עזב, אבל יש את בנזמה ואת רודריגו הצעיר והמוכשר. כבר מבטיח טובות, לדעתי.

dory38

New member
ראיתי

חבל ואני מקווה, בלי קשר לספורט, שהעניינים באיטליה ובכלל העולם יחזרו לשגרה וימצאו דרך להתגבר על המגיפה. טוב, לפחות נשאר ריאל מדריד נגד ברצלונה מחר. אני תומך בבלנקוס ובמי אתה?

דיברגנט חדש

Well-known member
מבחינת משחק, אני אוהד את ברצלונה

מבחינת פוליטיקה, אני יודע מי המממנים אותם, אך משתדל להתעלם מכך.

dory38

New member
אני אוהד ריאל מדריד מגיל 10, שנת 1991

מבחינתי, ראול הוא הכדורגלן הספרדי הטוב ביותר בכל הזמנים, למרות שלא הצליח לזכות עם הנבחרת בכלום. הלוואי שיחזרו מתישהו בעתיד לתקופה, שרוב השחקנים היו מקומיים. היום בקושי יש עם מי להזדהות, רק 2-3 מקסימום תוצרת ספרד בהרכב. וכן, אני יודע שמדובר בטרנד עולמי ועדיין,אני מתגעגע לשנים 1998-2002. טוב, גם הייתי יותר צעיר מהיום.

דיברגנט חדש

Well-known member
הכוכבים הגדולים מדרום אמריקה באים לברצלונה ולא אליה

מארדונה ששיחק שם 3 שנים לפני שעבר לנאפולי, רונאלדיניו, רומאריו, ריבאלדו, מסי, נייאמר, סוארס ועוד.
&nbsp
לריאל היה רק את רונאלדו, אך כאמור הוא לא מדרום אמריקה, אלא מפורטוגל.
בעצם, היה לה גם את רונאלדו הברזילאי ורוביניו.

dory38

New member
מה אתה מנסה להגיד?

שברצלונה מייצרת כוכבים? אולי, כי למשל מסי יותר ספרדי מארגנטינאי , הוא גר שם מגיל 14 . לכן הוא מתאמץ כי כמה במשחקים של ברצלונה מאשר בארגנטינה. אפשר להבין.

דיברגנט חדש

Well-known member
הוא מתאמץ, כי שם הוא מקבל את השכר הבומבסטי שלו

אם היה יותר ספרדי היה בוחר לשחק בנבחרת ספרד.

dory38

New member
בדיעבד, חבל שלא עשה את זה

היה כבר זוכה בשני יורו ובמונדיאל.

dory38

New member
טוב מאוד, צריך לשמור על הבריאות

הספורט, עם כל הכבוד שאני רוחש לו, יחכה בצד לימים רגועים יותר.

dory38

New member
בדומה לרוב תחומי החיים, כידוע

אני מקווה שבפיפ"א, באופ"א ובוועד האולימפי הבינ"ל יגיעו למסקנות הנכונות. לדעתי: דחיית האולימפיאדה בשנה, כמו גם יורו וקופה אמריקה; סיום הליגות והגביעים המקומיים (כל מדינה בהתאם להוראות משרד הספורט ומשרד הבריאות); וביטול העונות בליגת האלופות והיורוליג (או פיינל פור מקוצר).

dory38

New member
והוא רק מודה בזה בפה מלא

יש כאלה שטוענים שלא עשו כלום בכוונה, אלא במקרה "התחלקה להם הרגל על הברך של היריב". כאוהד ברזיל אני מתבייש.

דיברגנט חדש

Well-known member
ריבאלדו קיבל השראה מנפתלי בנט

לזה נפתלי בנט כנראה לא ציפה. סרטון שהעלה שר הביטחון בנושא בידוד אוכלוסייה בסיכון, זכה לשיתוף על ידי לא אחר מאשר ריבאלדו. אגדת העבר של נבחרת ברזיל וברצלונה בחר לפנות ל-2.1 מיליון עוקביו באינסטגרם וכתב: "נדאג לאוכלוסיות בסיכון, בחכמה וללא פאניקה, שכן עכשיו זה זמן להתאחד ולדאוג לאלו שעלולים להפיגע מווירוס הקורונה. אלוהים תמיד נמצא בשליטה על הכל". הפרסום זכה לקרוב ל-100 אלף צפיות עד כה.

דיברגנט חדש

Well-known member
מסי נגד רונאלדו בישראל? ברצלונה עשויה להגיע

באל מונדו דפורטיבו פורסם שבארסה שוקלת לקיים בארץ עימות מול יובנטוס או קלאסיקו מול ריאל מדריד בארה"ב. ההחלטה תלויה בהתפתחויות במשבר הקורונה. ב"קומטק" סיפרו כי מטרת העל היא לארח טורניר עם ארבע הקבוצות הגדולות באירופה

למעלה