מה דעתכם על enox emx 830 512

תגידו לי אם שווה הiriver F כנסו

מצאתי iriver 895 במחיר 630 תגידו לי אם שווה ואם יש לו הקלטה איכותית מאוד חיצונית וליין אין והקלטת רדיו ואם הוא טוב לספורט מבחינת נוחות ואממ הקלטה חשובה לי מאוד וחשוב לי מכשיר גם לספורט קטן מה אתם אומרים לוותר עם איכות ההלקטה ולקנות מכשיר יותר זול רק לספורט???????? עזרה כבר חודש אני משגעת את עצמי ואם יש לך המלצה למכשיר אחר שיענה את ציפיותיי אז תנו המלצה משהו במחיר טוב :)

אתם לא רציניים, אתם לא עוזרים לי

נו אני כבר חודשששששששש מבררת ואף אחד לא עוזר לי אני חייבת לדבר עם מישהו שיש לו iriver 895 מצאתי ב630 אבל השאלה איך ההקלטה שלו אני צריכה איכות מקסימלית ואולי כדאי לי להיתפשר על הקלטה פחות טובה ולקנות מכשיר יותר זול ופחות מגושםם . מה אתם אומרים????????????????????????????????????. פליזזזזז

מה דעתכם על enox emx 830 512

אני מחפשת איכות הקלטה מקסמילית לנגנים מכשיר גם קטן וגם איכות הקלטה מצויינת לייין אין רדיו עם הקלטה ליריקס עברית וספיקר איך הוא יש גם תמונה למישהו יש אותו ????? הוספתי תמונה

יאיר B

New member
כמה דברים:

1. יכול להיות שאין לאף אחד בפורום 895. לכן אף אחד לא עונה לך. אם את קונה את הנגן בעיקר להקלטות - קני נגן עם כניסת מיקרופון (כמו בסדרת 700). לא ידוע אם ל-800 יש כניסת מיקרופון (תוכלי לבדוק באתר איריבר - בקישורים, יש שם ספסיפיקציות). 2. את הנגן האחרון שהצגת (enox emx 830 512ו) אני לא מכיר ומעולם לא שמעתי עליו. אפשר קישור למפרט (זה די חשוב כשקונים נגן)? * לגבי הדרישות שלך: ליריקס בעברית יש רק לאיביד ולג'נריים (שאיכות ההקלטה שלהם רחוקה מלהיות טובה). לכל שאר הנגנים עם העברית יש עברית הפוכה במקרה הטוב, או שאין עברית בכלל (גם עניין הליריקס הוא די בעייתי ולא קיים בכל נגן). ספיקר יש רק ב-SAFA. נראה שתצטרכי להתפשר על משהו. 3. את מתבקשת לשרשר את עצמך! זה לא לעניין לפתוח הודעה חדשה לכל שאלה. תודה.

יאיר B

New member
ותוספת: אין ברשת להשיג ליריקס ב

בעברית. יש רק באנגלית. אבל אפשר להכין לבד (יש מאמר על זה במאמרים)...

הנה לינק למכשיר הקטן הזה והלא מוכר

http://www.tphoto.co.il/Product.asp?Pid=36873783&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=0&aff=zap תודה על עזרתך תגיד לי מה אתה חושב עליו ואם יש לו ליין אין אני אתפשר על ספיקר ועל עברית מה הכי כדאי לי? 895 או זה מבחינת איכות הקלטה

יאיר B

New member
ממה שנראה במפרט, יש לו LINE IN

הם כותבים: Line-in : 96~160 Kbps תחת Recording. על ספיקר הם לא מדברים (כמו שאמרתי, זה בעיה בנגנים - פשוט אין ואני גם לא מבין למה זה טוב, רק יהרוס את האיכות של המוזיקה...). רוב הסיכויים שגם עברית לא תהיה. המפרט נראה לא רע בכלל. מה כדאי לך, זה או 895? אני לא יודע להגיד לך. לא שמעתי אף אחד מהם. הדרך הכי טובה להחליט מה לקנות היא לשמוע אותם. כל דרך אחרת היא ניחוש (למרות שלאיריבר יש שם טוב מאוד באופן כללי, ואני ישוע שסדרה 700 שלהם הקליטה מאוד טוב). את גם צריכה לזכור שהמכשירים הללו לא נועדו מראש להקלטה, זה פיצ'ר שנוסף להם במלחמה על כיס הצרכן (יש כאלו שבכלל לא מכילים את האפשרות כמו סוני או איפוד).

למעלה