מה דעתכם על freetv.tv -להתחברות לכבלים במחיר 40 ש"ח לחודש ולכל החיים ?

ויוי 25

Well-known member
מישהו יודע להסביר איך זה עובד ?
ואם אין להם שרות טכנאים מה עושים בזמן תקלה ?

נערך לאחרונה ב:

evike

Well-known member
מנהל
לפני זמן מה היה כאן קישור עם כמה שאלות וכמה תשובות על ה FREE TV. אולי תוכלי להעזר בנתונים שבקישור.

em28

Well-known member
FREE TV נכנסה לנישה שיכולה להתאים לחלק מהמשתמשים ולא להתאים בכלל לאחרים.

היא מתבססת לגמרי על סטרימינג, מה שאומר שמבחינתם אין ציוד, אין טכנאים, אין התקנה וזה מאפשר להוזיל עלויות.
FREE פיתחה אפליקציה שבה הממשק שונה מהמוכר (יותר דומה לנטפליקס), ההצטרפות עליהם דורשת אינטרנט נורמלי, טלויזיה מתאימה (כל טלויזיה מהשנים האחרונות) או סטרימר ו....כרטיס אשראי (חודש נסיון חינם).

היתרון של פרי, מעבר למחיר, הוא ההתאמה לצרכני ערוצי הספורט והילדים של חברת RGE (ערוצי 5 למיניהם וערוצי 6 ז"ל לגילאים השונים), איכות שידור גבוהה משירותים מקבילים (יס סטינג, הוט נקסט, פרטנר או סלקום) ודיליי בשידורי הספורט טוב מכולם חוץ מיס+.
החסרון של פרי, בגלל המחיר, הוא אי היכולת (או הרצון) להוסיף ערוצים נוספים (צרלטון, טבע, דרמות וערוצי שפות).
כרגע אין עדיין אפליקציות ל-Apple TV ולמחשב, האפליקציה לאנדרואיד עדיין איטית, אבל במגמת שיפור.

שיטת התמחור שלהם שונה ממה שהיכרנו - תמחור לפי מכשירים לצפיה במקביל - 39 ש"ח לשני מכשירים (סמארטפון אחד) או 54 ש"ח לעד 5 מכשירים לצפיה במקביל.

פרטים נוספים: https://freetv.tv/

גילוי נאות: לא איש מכירות שלהם (אין להם), משתמש רגיל ממאי 2023

נערך לאחרונה ב:

ויוי 25

Well-known member
אם יש לאחר תקופת הניסיון תקלה ,
אז למי פונים אם אין להם שירות טכנאים ?

amub

Member
איזו תקלה כבר יכולה להיות? אפליקציה לא פועלת? בשביל זה לא צריך טכנאי. פעם אחת הייתה לי בעיה עם אפליקציה, התקשרתי לשירות לקוחות, אמרו לצאת מהאפליקציה ולהיכנס מחדש. הבעיה נפתרה.

ladybug4NLP

Active member
בהחלט לא רע אם יש לכם סטרימר או LG אחרי שנת 2018 (וסמסונג צריך לברר אצל סמסונג). יש למעשה רשימה של טלויזיות שתומכות .
את התוכנה מורידים מחנות התוכנות של גוגל.
מתאים גם לטאבלט ולפלאפונים.
לדעתי לא רע בשביל המחיר.
עדיין יש להם באגים אבל הם משחררים כל הזמן עדכונים
יש להם מקום בפייסבוק שמנוהל ע"י רונן פלג (מי שניהל את רואים הוט)

אם יש תקלה אז צריך לדעת האם זו בעית תוכנה או תשתית
חובה כמובן אינטרנט איכותי
החברה עצמה מספקת רק את התוכנה ואת התמיכה בתוכנה ולפי הבנתי כיום הם עונים מהר ועוזרים ברצון הבעיה כשנופלים בין הכסאות

בשביל המחיר הייתי מנסה. כל החיים? לא בטוח. אמנם זו ההתחייבות והם טוענים שגם אם יוסיפו ערוצי זה לא ישתנה אך לך תדע. וגם אי אפשר לדעת
עד מתי החברה תתקיים או צסגר ותקרא בשם אחר.

להיום, מי שמספיק לו, הייתי ממליצה

כדאי לבדוק מחיר תשתית+מחיר התחברות לTV+פלוס מחיר סטרימר (למי שאין טלויזיה חכמה) ולראות הם יש מספיק הבדל
במחיר למעבר.

צום קל

evike

Well-known member
מנהל
נברתי קצת ברשת, ואכן נראה, נכון להיום, שהסטרימר MECOOL KM2 פלוס הוא הטוב ביותר. גם אם עולה כמה שקלים יותר, עדיין כדאי.
יש לי כמה שאלות לגבי כל הסטרימרים:
1. יש בהם או בחלקם אפשרות הקלטה?
2. האם יש מקש לאינפורמציה על התוכניות כמו בהוט?
3. האם בסרטים/סדרות יש תרגום?
4. הראוטר רחוק מהטלויזיה, אז ברור שלא ניתן לחבר את הסטרימר עם כבל. זה חשוב?
תודה, מועדים לשמחה.

k-don

Well-known member
נברתי קצת ברשת, ואכן נראה, נכון להיום, שהסטרימר MECOOL KM2 פלוס הוא הטוב ביותר. גם אם עולה כמה שקלים יותר, עדיין כדאי.
יש לי כמה שאלות לגבי כל הסטרימרים:
1. יש בהם או בחלקם אפשרות הקלטה?
2. האם יש מקש לאינפורמציה על התוכניות כמו בהוט?
3. האם בסרטים/סדרות יש תרגום?
4. הראוטר רחוק מהטלויזיה, אז ברור שלא ניתן לחבר את הסטרימר עם כבל. זה חשוב?
תודה, מועדים לשמחה.
1-3 מה שקובע את היכולות זו תוכנת הצפיה ולא סטרימר
4. כבל לא הכרחי בכלל אבל מומלץ. תלוי באיכות הרשת האלחוטית בבית. אם יש מאש בכל ההית ייתכן שניתן לוותר לחלוטין על הקווי גם בדירת שתי קומות עם עשרה חדרים

נערך לאחרונה ב:

k-don

Well-known member
1-3 מה שקובע את ניגולות זו תוכנת הצפיה ולא סטרימר
4. כבל לא הכרחי בכלל אבל מומלץ. תלוי באיכות הרשת האלחוטית בבית. אם יש מאש בכל ההית ייתכן שניתן לוותר לחלוטין על הקווי גם בדירת שתי קומות עם עשרה חדריפ
מאש זה רשת אלחוטית עם כמה מגברים שעובדים ביחד ליצירת רשת אחידה ובעלת שם יחיד

evike

Well-known member
מנהל
תודה.
האינטרנט שלי הוא סיבים 1000X250 הראוטר TP LINK, נמצא בחדר ליד המחשב. הטלויזיה נמצאת בסלון, לא רחוק, אין ממש קיר בין החדרים, יש קשר עין של דלת פתוחה תמיד.
בדקתי את מהירות האינטרנט דרך המחשב באפליקציה המומלצת, בחדר ליד המחשב - המהירות טובה 938X275. בדיקה בפלאפון - 734X302
בדיקה בנייד ליד הטלויזיה, בקצה הסלון - 141X78, ובדיקה בנייד באמצע בין 2 החדרים - 254X167
בד"כ רק אני ואישי משתמשים בנייד ב WIFI, לרוב זאת רק אני. כשיש אורחים, בד"כ לא רואים טלויזיה.
אם אצטרך לקנות כל מיני תוספות, העסק לא יהיה כדאי...
מה דעת המומחים?

em28

Well-known member
תודה.
האינטרנט שלי הוא סיבים 1000X250 הראוטר TP LINK, נמצא בחדר ליד המחשב. הטלויזיה נמצאת בסלון, לא רחוק, אין ממש קיר בין החדרים, יש קשר עין של דלת פתוחה תמיד.
בדקתי את מהירות האינטרנט דרך המחשב באפליקציה המומלצת, בחדר ליד המחשב - המהירות טובה 938X275. בדיקה בפלאפון - 734X302
בדיקה בנייד ליד הטלויזיה, בקצה הסלון - 141X78, ובדיקה בנייד באמצע בין 2 החדרים - 254X167
בד"כ רק אני ואישי משתמשים בנייד ב WIFI, לרוב זאת רק אני. כשיש אורחים, בד"כ לא רואים טלויזיה.
אם אצטרך לקנות כל מיני תוספות, העסק לא יהיה כדאי...
מה דעת המומחים?
זה בסדר הטלוויזיה צורכת מעט מאד DATA, משהו כמו 20MbPs, מה שיותר חשוב זה שהאינטרנט יציב.
טלויזה אחת אצלי מאד רחוקה מהראוטר, מגדיל טווח RA2 של שיאומי פתר את הבעיה ב-70 ש"ח.

evike

Well-known member
מנהל
תודה, האינטרנט יציב. מקסימום, אם תהיה בעיה, אקנה מגדיל טווח.

למעלה