לפני זמן מה היה כאן קישור עם כמה שאלות וכמה תשובות על ה FREE TV. אולי תוכלי להעזר בנתונים שבקישור.
מנסים, התשלום יוצא כשקל שלושים ליום, חודש ראשון חינם.אז הכול טוב ,
תודה רבה לכול המשיבים.
אני הייתי ממליץ על מיקול Km2 פלוס.איזה סטרימר מומלץ?
1-3 מה שקובע את היכולות זו תוכנת הצפיה ולא סטרימרנברתי קצת ברשת, ואכן נראה, נכון להיום, שהסטרימר MECOOL KM2 פלוס הוא הטוב ביותר. גם אם עולה כמה שקלים יותר, עדיין כדאי.
יש לי כמה שאלות לגבי כל הסטרימרים:
1. יש בהם או בחלקם אפשרות הקלטה?
2. האם יש מקש לאינפורמציה על התוכניות כמו בהוט?
3. האם בסרטים/סדרות יש תרגום?
4. הראוטר רחוק מהטלויזיה, אז ברור שלא ניתן לחבר את הסטרימר עם כבל. זה חשוב?
תודה, מועדים לשמחה.
מאש זה רשת אלחוטית עם כמה מגברים שעובדים ביחד ליצירת רשת אחידה ובעלת שם יחיד1-3 מה שקובע את ניגולות זו תוכנת הצפיה ולא סטרימר
4. כבל לא הכרחי בכלל אבל מומלץ. תלוי באיכות הרשת האלחוטית בבית. אם יש מאש בכל ההית ייתכן שניתן לוותר לחלוטין על הקווי גם בדירת שתי קומות עם עשרה חדריפ
זה בסדר הטלוויזיה צורכת מעט מאד DATA, משהו כמו 20MbPs, מה שיותר חשוב זה שהאינטרנט יציב.תודה.
האינטרנט שלי הוא סיבים 1000X250 הראוטר TP LINK, נמצא בחדר ליד המחשב. הטלויזיה נמצאת בסלון, לא רחוק, אין ממש קיר בין החדרים, יש קשר עין של דלת פתוחה תמיד.
בדקתי את מהירות האינטרנט דרך המחשב באפליקציה המומלצת, בחדר ליד המחשב - המהירות טובה 938X275. בדיקה בפלאפון - 734X302
בדיקה בנייד ליד הטלויזיה, בקצה הסלון - 141X78, ובדיקה בנייד באמצע בין 2 החדרים - 254X167
בד"כ רק אני ואישי משתמשים בנייד ב WIFI, לרוב זאת רק אני. כשיש אורחים, בד"כ לא רואים טלויזיה.
אם אצטרך לקנות כל מיני תוספות, העסק לא יהיה כדאי...
מה דעת המומחים?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.