מה דעתכם על GB1 MPIO FL350

stardust19

New member
יותר מדיי- לפי דעתי ילד בן 13 לא

כל כך הרבה נפח- דבר שיכול להפריע לו בריכוב במהלך הלימודים

weird dust

New member
אני לא מבין מה הבעיה?

אני מכיר ילדים בני 13 גם עם 20 ג'יגה. בעיקון אני חושב שאני ההיתי קונה לילד את האייביד (IBEAD) היות ויש לו תפריטים בעברית והוא גם תומך עברית מלאה. הוא קצת יותר יקר מנגן ממוצע אבל הוא יהיה הרבה יותר פשוט לילד שהאנגלית שלו לפעמים לא מספיקה בכדי לשחק עם הנגן אך אם אין את הבעיה הזאת גם האמיו יכול להיות בסדר גמור.

stardust19

New member
לפי דעתי בגיל 13 צריכים להיות קצת

יותר מרוכזים בלימודים ומה גם שהאפשרות שהנגן יילך לאיבוד (עם הוא הולך איתו לביה"ס יוצר גדולה- מי מאיתנו לא איבד משהו יקר בחטיבה) אז ככה שלא צריך להשקיע בנגן לילד בן 13 (זו דעתי בלבד)- אפשר לקנות לו נגנים בלי מסך ככה שהוא יידע רק איזה כפתורים ללחוץ וכו' , היו ורוב הנגנים לא תומכים בהוראות בעברית, אבל עם אין לו בעיה עם אנגלית- אזי תרגישי חופשי לקנות לו מה שאת רוצה....

meidos

New member
מזה החירבוש הזה?

אין הבדל בין ילד בן 12 לבן 50, ילדים בני 13 לא בהרל מבינים פחות במוזיקה וכזה מכל אחד אחר, אני אפילו לא בן 15, ואני רוצה לראות פה מישו שחושב שהוא מבין במוזיקה יותר ממני. זה לא משנה אם הילד שומע יורם גאון (ועדיף שלא) או מוזיקה קלאסית, מוזיקה זה מוזיקה וטעם זה טעם.

weird dust

New member
אני לא לוקח את הנגן לבהי"ס

או לפחות לא לקחתי, אותו דבר הילד בן ה-13. אך הוא יכול אחרה"צ או בזמנים שונים אחרים. אני לא חושב שבגיל 13 למדתי יותר ממה שלמדתי בתיכון בסופו של דבר וזה לא גרם לי להסחת דעת. (בלי קשר שלא היה לי נגן בגיל 13 אבל זה היה בדיוק התקופה של נאפסטר).

stardust19

New member
בוא נגיד ככה- התקופה שאנחנו היינו

בני 13 הייתה שונה קצת מהתקופה של עכשיו(אני לא רוצה ולא מעונין לפרט בענין) ועם הבנאדם מרגיש שהוא יכול להסתדר עם טכנולוגיה- בבקשה אין לי בעיות עם זה... ואני לא פרדיג'יסט (כמו שרבים חושבים כאן בטח). בגדול אני לא חושב שילד בגיל 13 צריך גם נגן MP3,גם דיסק און קיי, גם רדיו וגם רשמקול במכשיר אחד- זה מיותר...

orimaor

New member
מצטער להגיד לך אבל זה חירבוש

למה שלא יסתובב הפלאפון שלו הוא כבר תחנת תקשורת ניידת אני לא חושב שקצת מוזיקה תפריע לילד. שאני הייתי בן 13 וזה היה לפני 4 שנים כבר אז היה לי פלאפון ומיני דיסק. זה לא מיותר בכלל הוא לא בכיתה א. למה שהוא יהיה בן 15 זה יהיה לא מיותר לדעתך?. דרך אגב לגבי עוד כמה דברים לגבי האנגלית ילד בן 13 יודע בימינו אנגלית די טובה אחרי 4 3 שנות לימוד הוא יוכל להתמודד אם כמה תפריטים פשוטים של נגן MP3.

weird dust

New member
אנשים לא מבינים את ה-Unknown

אז דברים אחרים כן? לילד בן 13 לדעתי מומלץ לתת תפריטים בעירת זה יקל עליו. גם קריאה הפוכה של עברית שמסובכת להרבה מאיתנו עלולה להיות בעיתית יותר לילדים צעירים. אני לא מכיר את הילד ולא יודע מה הוא שומע ואיך קורא ככה ואיך הוא עושה ככה - זה הדעה שלי לגבי אנשים קטנים יותר

meidos

New member
מנהל נכבד

אתה עולה לי על העצבים. תפריט בעברית? אתה עושה צחוק? ילד בכתה ז'-ח' לא יודע לקרוע אנגלית!? מה אתם דפוקים!? כל הילדים שלי בשכווה כבר שלקו את הארי פוטר באנגלית כמו כלום בגיל הזה. תרגעו אנשים, כאילו כמה מילים יש בטפריט? 50?! מקסימום. דיי כבר, שם דבר לא מסובך לילדים בני 13, אם תמשיכו בגישה הזאת, אתם תהיו חרא של הורים, והילדים שלכם יהיו מפונקים מאוד.

weird dust

New member
לספר לך על השכן שלי?

הוא גם בגיל 18 על סף הצבא בקוש יודע אנגלית (וגם עברית לא משהו). לדעתי זה יכול להקל על הרבה אנשים עם התפריט בעברית ואם העברית כתובה ישר ולא הפוך. אני אומר את דעתי, אם אתה חכם יותר זה לא אשמתי ואני אומר את דעתי. אני מתעסק עם הרבה אנשים ועם הרבה נגנים ואם נגן היה בעברית בהרבה מיקרים זה היה נחסך.

meidos

New member
תגיד משתגיד

אני חושב אחרת, כל אחד יחיה בדשעתו, אני רק אומר לא לזלזל באנשים בגלל הגיל.

weird dust

New member
אני לא מזלזל באף אחד

ואני פשוט יודע שיש אנשים שיותר נוח להם שהנגן בעיברית ולא באנגלית. זה פשוט קטע כזה.

matke

New member
לא מסכים כל כך

אני בן 12 ויש לי 14 ג'יגה של שירים

meidos

New member
אין קשר לגיל!

די כבר, בושה מה שרץ פה! סתמו וזהו, זה שהוא בן 13 לא אומר כלום, אני דורש לנעול את הדיון הזה!

למעלה