מה דעתכם על HTC Evo 4G

billc

New member
מה דעתכם על HTC Evo 4G

לאדם שגר באזור שיש בו 4G יש לו הרבה פיצרים, מצלמה אחורית 8MP ומצלמה קידמית צילום בHD, פרוססור מהיר אנדרויד 2.1 FM רדיו ומסך ענק ואפשר להשתמש בו כHOTSPOT זאת אומרת הלאפטופ שלי יכול להשתמש בו כידי להתחבר לאינטרנט דרך הWIFI אפשר עד 8 מכשירים (אומרים שזה יעלה עוד 30 דולר לחודש) יש לי כרגע 4G ברודבנד USB שאני יכול לחבר את המחשב (אני משתמש בו למקרה חירום, נניח ויהיה הפסקת חשמל) אבל אם יהיה לי את הטלפון הזה, אז אני לא אצטרך וזה מהירות מקבילה לDSL

Ccyclist

Well-known member
אני מחכה שיצא בGSM לאירופה, ועדיף 2.2

הדבר היחיד שצריך להמתין לו טיפ-טיפה הוא שיהיה עדכון לאנדרויד 2.2 שיש בו סוג חלקי של עברית מובנית, ואז לא צריך להתעסק עם כל מני פריצות. חוץ מזה - אני מתכוון להשיג אחד כשיצא פה, מזל שביטלתי חוזה לשנה וחצי על ה HTC Desire לפני שמהכשיר הגיע כששמעתי שיש את ה Evo - מסך גדול יותר, מצלמה חזקה יותר, זיכרון פנימי גדול יותר והיכולת לתפקד כהאב WIFI במקום לחבר את הלאפטופ דרך הUSB זה בכלל מדהים. האכזבה היחידה היא שב Desire יש מסך OLED ולפי הספציפיקציה בוויקיפדיה המסך ב EVO הוא TFT.

billc

New member
דרך אגב, לי יש נקסוס 1

לפי מה שהבנתי אני יכול לשדרג בעצמי ל 2.2 השאלה, אם פרצתי אותו בשביל העברית, האם אני צריך לעשות משהו לפני השדרוג?

למעלה