מה דעתכם על KENVELO?

felis baby

New member
לדעתי מותג

לפחות באירופה כן ולא מאוד נחשב. ויש להם בגדים ממש חמודים לדעתי. בנתניה יש חנות עודפים וממש שווה לקנות שם, קניתי חולתות מזה יפות שלהם כל אחת 20 שקל!

מאיה1983

New member
אני לא מבינה משהו....../images/Emo12.gif

איך זה שהוא מחו''ל ובקטלוג משתתפת אסתר ממו שהיא דוגמנית אתיופית ישראלית... וחוצמזה, קוראים לזה כן ולא...לא? בקיצור, הדברים קצת סותרים את עצמם... נראה לי שזו רשת ישראלית או שהכל סתם צירוף מקרים מוזר!!

סמוראית

New member
זאת באמת איכשהו רשת ישראלית...

קצת רקע: kenvelo הוקמה ע"י שני ישראלים בפראג שקראו לחנות בשם, שהפך למותג, "כן ולא".... שם (בפראג) הרשת הצליחה מאוד והתפשטה לכל אירופה עד שלבסוף הגיעה אלינו... ולפי מה שהבנתי יש קולקציה שונה לישראל ולכן יש קטלוג שונה ולכן הדוגמנים שונים... נ.ב. מה אתם חושבים על הדוגמנית אסתי ממו (בטי רוקוואי)?

i l0ve u

New member
כן זה רשת שהקימו ישראלים...

וכל מה שהיא אמרה חחח אסתי ממו=בטי רוקוואי? למה היא שינתה שם? טוב לא נורא חח אני לא אוהבת אותה ... יעני היא חמודה אבל בתור דוגמנית? יש לה גוף נחמד אני לא זוכרת איך הוא בדיוק אבל החוטיני יושב עליה יפה חחח סתם.. אבל אני לא אוהבת ת'פרצוף שלה יש אתיופיות הרבהההה יות יפות ממנה לא מביה למה ההתלהבות היא דווקא ממנה...

דווקא חברה נחמדה..

אחלה טישרטים והמחירים ממש סבבים, למרות שהם די חוזרים על עצמם ואין להם מה לחדש..

חחח...

אתם ראיתם רק את כן ולא בארץ.. כן ולא בפראג למשל היא חנות אדירה שיש להם קולקציות מדהימות והבגדים כלל לא חוזרים על עצמם...

כנ"ל גם ברומניה..

ואל תשאלו בכלל מה עשיתי שם
אבל אני לא קונה בגדים שלהם.. הם לא לגזרה שלי, לא יודעת איך להסביר את זה אבל אני תקועה בין מידות וגם במידה הקטנה יותר צריכה לעשות תיקונים (כמו בגב בחגורה.. צריך להצר וכאלה) אז לא שווה לי לקנות אצלם, כי בנוסף למה שאני משלמת הבגד צריך לשבת אצל תופרת ולהבנות מחדש..

למעלה