מה דעתכם על Live At The Greek?

Aeroguy

New member
מה דעתכם על Live At The Greek?

הבלאק קרואוז הם אחת מהלהקות האהובות עליי, ואני גם מאוד אוהב את זפלין. אישית אני ממש אוהב את האלבום- רק חבל לי שאין שם (בגלל בעיות של חוזים וזכויות) ביצועים לשירים של הקרואוז, אלא רק של זפלין וקאברים (בניגוד להופעות המשותפות, בהם ניגנו משירי 2 הלהקות). במיוחד אני חושב ש- In My Time Of Dying וכמובן Your Time Is Gonna Come יותר טובים מהגירסה המקורית. מעניין מה רוברט אמר על כריס רובינסון כשהוא שמע את האלבום... מה דעתכם, חובבי זפלין?

זה נחמד.....

יש לי את ההופעה בוידאו. לא היה שם שום שיר שעולה על הגירסה המקורית.. ובכלל, גם לד זפלין עצמם לא הופיעו אף פעם עם ביצוע שעלה על המקור כי המקור הוא כמעט תמיד יותר טוב... למעט כמה שירים כמו Rock n Roll ואחרים שאפשר לשפר אותם בביצוע חי. בלאק קרווס זו אחלה של להקה, אבל לרובינסון אין קול שמשתווה לקול של פלאנט... למען האמת, לאף אחד אין. מה עוד שמדובר בפייג' שמנגן כשהוא קרוב לגיל 60, היו הרבה פלייבקים והרבה סולואים שלא יצאו ככה משהו... אבל בכלליות ההופעה היא נחמדה מאוד. אני אהבתי יותר את ההופעה של פלאנט ופייג' עם חברי להקת אירוסמית' איפשהו שם באמצע שנות התשעים... לסטיבן טיילר יש קול שמתאים דווקא לסגנון הזה, וגיטריסט שמושפע מג'ימי... באותה הופעה גם הביאו את הבן של ג'ון בונהאם לתופף אז היה ממש נחמד.

Aeroguy

New member
אירו..

הם ניגנו יחד ב- 12.1.95, כשזפלין נכנסו להול אוף פיים. אגב אירו\זפלין, ב- 1990 פייג' הצטרף ל-2 שירים לאירו בדונינגטון ויומיים אח"כ הופיע איתם בהופעה סודית במועדון באנגליה. לפני כחודשיים השגתי בוטלג (וידאו) של הסאונדצ'ק במועדון- שעה של אירו וג'ימי מנגנים כלמיני שירים של אירו, זפלין, היארדבירדס, הנדריקס... פשוט חוויה!!!!!

Aeroguy

New member
מישהו שהיה אז ב- Road Crew של אירו

החליט למכור את זה באיביי. אתר גדול.... :)

למעלה