מה דעתכם על Sinatra?

OBZ

New member
קלאסיקה

יש לי אוסף שדי ממצה אותו בוא נגיד שאוסף זה מספיק בשבילי ממנו

Zed off

New member
כן...אבל...

אחרי שפרשתי ראיתי שהופיעו פה מלא הודעות כמו "זד אל תלך!!!" "בבקשה זד תחזור" נמאס כבר ממוזיקת חתונות" והודעות אחרות של משתמשים שתומכים בי.(אגב אתם לא יכולים לראות את ההודעות האלו, כי המנהל של הפורום מחק אותם כי הוא מקנא!)אז החלטתי לחזור! נ.ב אני חושב שמכל קבוצת האנשים(הענקית) שתמכו בי, אני סבור שראיתי גם את השם שלך שם, תודה רבה לך על התמיכה!

V.W

New member
עלוב...

גם אני וגם ההנהלה וגם מנהל פורום שהחליף אותי פה לכמה ימים, יכולים לראות איזה הודעות נמחקו אז אולי תנסה להתבגר טיפה....

V.W

New member
בעצם גם אתם יכולים לראות

תפתחו את הקובץ שהוספתי

OBZ

New member
הצעה לכולם בקשר לזד אוף

פשוט תתעלמו ממנו ואל תגיבו הוא יילך בסופו של דבר (ובמקרה הטוב גם לא יחזור)

V.W

New member
אמממ

בכל מה שקשור לג´אז תמיד העדפתי דברים יותר אינסטרומנטליים ויותר מורכבים, ממה ששמעתי של סינטרה זה לא בדיוק תואם :) אז בעיקרון אף לא הייתה לי חיבה אליו..

yoss!

New member
קניה של סינטרה דורשת התיעצות!

atazur הבנתי שכבר רכשת כמה אך מאוד הייתי ממליץ לך להתייעץ עם יוסי אקצ´וטי מהאוזן שידע לתת את החזקים באמת. שים לב שיש באוזן רוק דיסקים של סינטרה להיטים ואילו בג´אז באוזן אלבומים שונים לגמרי של סינטרה שנחשבים הקלאסיים יותר. לסינטרה יש חומר מעל ומעבר וקשה מאוד לתפוס את החומר הטוב כי הוא פחות מוכר ופחות נגיש. סטנדרטים מסוימים אצל סינטרה נשמעים בצורה מהממת מאין כמותם אך לדעת מאיזה דיסק לקחת אותם פה הבעיה. לא תצטער מהמלצותיו של אקצ´וטי.

למעלה