מה דעתכם על UFC 85?

favor

New member
מה דעתכם על UFC 85?

בואו נדבר על הקארד הזה, שיתקיים רק ביוני אבל אם שואלים אותי מדובר בקארד טוב יותר, עמוק יותר ומלהיב יותר מ-UFC 84. כולי תקווה שלא נדע על פציעות של לוחמים כמו שקרה עם שוגן, אבל לידל-אבנס זה אחלה של מיין אבנט. הנה הקארד המלא (ככל הנראה עוד קרב אחד אמור להתווסף, רוב הקרבות לא הוכרזו רשמית אבל צפויים להתקיים) UFC 85 14/6/2008- לונדון, אנגליה הקרבות המקדימים: הביווייט: ניל ווין (0-4) נגד אנתוני הארדונק (4-6) וולטרווייט: ג'ס ליאודין (9-12) נגד פול טיילור (1-3-8) לייטווייט: טיאגו טבארז (1-13) נגד מאט ווימן (3-9) לייט הביווייט: ג'ייסון לאמברט (7-23) נגד לואיס ארתור קיין (1-7) וולטרווייט: ריו צ'ונאן (8-14) נגד רואן קארניירו (6-12) הקרבות המרכזיים: מידלווייט: מרטין קאמפמן (2-15) נגד ז'ורז'ה ריברה (6-15) וולטרווייט: מרקוס דיוויס (3-14) נגד מייק סוויק (2-11) מידלווייט: טאלס לייטס (1-12) נגד נייט מרקוורדת' (2-7-26) הביווייט: ברנדון ורה (1-8) נגד פבריסיו ורדום (1-3-10) לייט הביווייט: צ'אק לידל (5-21) נגד ראשד אבנס (1-0-11) קודם כל, הרבה זמן לא ציפיתי לקרבות מקדימים כ"כ מרתקים ומסקרנים (אפילו יותר מ-UFC 82) כמו באירוע הזה. לדעתי רוב הקרבות שם צפויים להיות מוכרעים בסיבוב ראשון או שני. שלושת הקרבות במשקלים הקלים יהיו באיכות גבוהה מאוד. מצפה בעיקר לראות את קארניירו מנצח את צ'ונאן. גם טבארז-ווימן יהיה קרב מרתק מאוד. אני בכלל לא מדבר על קרב המפלצות בין לאמברט-קיין שלדעתי צפוי להסתיים באיזה נוקאאוט תוך דקה. מידלווייט: מרטין קאמפמן (2-15) נגד ז'ורז'ה ריברה (6-15) קרב החזרה של קאמפמן. לוחם מוכשר ובלתי מנוצח ב-UFC נגד אחד הותיקים ריברה שמגיע אחרי הנצחון המרשים על גרוב. אי אפשר לדעת מה יהיה, אבל יהיה חם. וולטרווייט: מרקוס דיוויס (3-14) נגד מייק סוויק (2-11) הנה קרב בין שניי לוחמים שאני מאוד אוהב. דייוויס עם 6 נצחונות רצופים ב-UFC ואחד המתמודדים היותר מרשימים. אני צופה לו בשנה הקרובה התמודדות על התואר. מייק סוויק שעשה מעבר מהלייט הביווייט (ה-TUF הראשון) ועד הוולטרווייט יגיע עם המידות הגדולות שלו והלב הגדול שלו. גם הוא נחשב לאס רציני ובטח עם היתרון הפיזי. איזה קרב. מידלווייט: טאלס לייטס (1-12) נגד נייט מרקוורדת' (2-7-26) קרב שהיה אמור להתרחש ב-UFC 82. רק שאז לייטס שבר את היד. עכשיו הוא בסדר והוא פוגש את אחד הגדולים במידלווייט. עוד קרב בין 2 לוחמים שנמצאים בטופ 10 של הדוויזיה. הביווייט: ברנדון ורה (1-8) נגד פבריסיו ורדום (1-3-10) לא ברור כמה גדול ורה. הוא ניצח את מיר לא בשיאו והפסיד לסילביה בקרב גועלי. ניצחון כאן ישים אותו בתור שם. מצד שני וורדום מגיע אחרי שכיסח את גונזאגה. ניצחון בקרב הזה יקרב אותו להתמודדות לקרב על התואר (לא רואה את פידור, קוטור או ארלובסקי ממשיכים). מה שבטוח קרב מלהיב יהיה לנו כי שניהם לוחמים שמחפשים את ההכרעה. לייט הביווייט: צ'אק לידל (5-21) נגד ראשד אבנס (1-0-11) מה ינצח את הקרב? הימנית של לידל או ההטלות של ראשד? לא מעט אנשים חושבים שזה יהיה ההפסד הראשון של אבנס. מצד שני זה אתגר גדול גם ללידל. אחלה של מצ'אפ.

dor244

New member
רק צריך לקוות שהרדונק ינצח

רק שסילבה לא ישים נגדו גרפלר מעצבן כי הסטאנדאף שלו מהמם דיוויס נגד סוויק סוויק בוולטרוויט הוא בטח נראה יותר אנורקסי מאלי מקביל אני אישית מאוד מחבב את דיוויס הוא בא לסיים קרבות אז מקווה שדיוויס בנוק אאוט אבל יש מצב שזה סוויק בהחלטה וורה נגד וורדום זה יהיה הקרב המשעמם של הערב שייגמר בהחלטה חצוייה לוורדום לידל נגד אוואנס גם אם אוואנס מוריד אותו למטה אין לו כזה גראונד אנד פאונד טוב מצד שני לא ראיתי את אוואנס חוטף נוקאאוט אבל זה הולך להיות מרגש לראות את לידל על הגב

גיא ע

New member
נדמה לי שסוויק היה ב-UFN הקודם.

כבר אז רשמתי שהוא ממש נראה אנורקסי...

dor244

New member
עכשיו תדמיין את גונזגה בלייטוויט../images/Emo2.gif

הוא יראה כמו מיסטר מאקי

jackinthebox1

New member
שתי קרבות באמת מעניינים

דיוויס נגד סוויק וכמובן לידח נגד אבנס. כמו שנאמר, מי שינצח בקרב הראשון יוכל לראות את עצמו כמועמד לגיטימי לתואר רק בסוף השנה (מה לעשות שיש כרגע לפחות 2 לוחמים בתור לטייטל שוט). לדעתי דיוויס ינצח כי סוויק פשוט לא מתאים למצ' אפ נגדו. לדיוויס יש ידיים נהדרות (אלוף כפפות הזהב) וכאן בערך הקרב צריך להיגמר. אני לא רואה מצב שאבנס מצליח לנצח את צ'אק שלא בהחלטה, אבל לכו תדעו, הוא יכול להמשיך את המשבר מלפני הקרב עם וונדרליי, שגם שם הוא היה רחוק משיאו. אני חושב שכדאי לשים לב לקרב בין ליאודין לטיילור (למרות שסיכוי נמוך שישודר): מדובר בשני לוחמים עם לב גדול ויש סיכוי שנראה קרב בהילוך מהיר כמו הקרב הקודם של טיילור (אחת הפתיחות המדהימות בתולדות ה- MMA, לא פחות!). כמו שאמרו - ורדום נגד ורה הולך להיות משעמם עם הרבה גישושים והרבה דקות מתות על הקרקע. בקיצור, יהיה מעניין אבל לפחות מבחינת רמת ציפיות, חלש יותר מ- 84.

asi123456789

New member
בקשר לדיוויס

שמעתי לא ממזמן בתוכנית של שרדוג ברדיו (באינטרנט) את דיוויס אומר שהוא מגיע להתאמן לקרב הזה בארץ לאיזה תקופה. הוא אמר שהוא מגיע לתל אביב, מישהו יודע על זה משהו?

sandman2

New member
קארד לא רע בכלל

לדעתי לידל יסיים את אוואנס בסיבוב השני וברנדון ורה יסיים את ורדום בנוקאאוט (קצת מופרח אבל יש לי הרגשה כזו...) מעניין יהיה לראות איך יתפקד מרקוס דיוויס אחרי שהוא "מתאמן" עם סמואה ג'ו על בריחים חחח אולי גם ג'ו ואנגל יהיו בקהל? בכל מקרה רוב הסיכויים שהשידור יהיה ישיר באגו טוטאל בגלל השעה הנוחה יחסית

למעלה