מה דעתכם על...

מה דעתכם על...

כל התוכנות שעוקבות אחרי המשחק שלך ואומרות לך כיצד לשחק/מחשבות את הסיכויים לנצח... משתמשים/לא משתמשים? בעד/נגד?

modz0r

New member
זה יכול לעזור

אני למשל משתמש ב-PokerTracker, אבל אני משתמש בו בעיקר בשביל לראות סטיסטיקות שלי, ולא של אחרים, למרות שיש כאלו שמשתמשים בזה לראות איך היריב שלהם משחק בדרך כלל, אבל אפשר להתייחס לזה רק אחרי שיש כמה אלפי ידיים של אותו שחקן, כי אחרת זה לא מדד מדוייק. תוכנות שאומרות מה כדאי לעשות זה גרוע לדעתי, כי בפוקר, במיוחד NL, אין דבר כזה By the book, ולכן תוכנה לא יכולה להגיד מה עדיף. בהקשר של סיכויי ניצחון, אפשר להשתמש בשיטת ה-4\2 ולדעת כמה אחוזים (בערך) יש לך לנצח. סופרים כמה Outs יש, מכפילים ב-4 אם זה אחרי הפלופ, וב-2 אם זה אחרי הטרן, ומה שיוצא זה בערך אחוז הסיכוי לנצח. חישוב של Pot odds לא צריך להיות יותר מידי קשה. בקיצור, אני בעד בסך הכל, אבל רק באלו שמציגים סטטיסטיקה יבשה.

התקנתי את PokerTracker אבל...

הוא לא מוצא את השולחן (אני משחק ב-pokerstars) ידוע לך מה הסיבה?

modz0r

New member
מז"א לא מוצא את השולחן?

שפעלת את הלוגים בפוקרסטארס, וקינפגת את הפוקרטראקר שידע איפה הלוגים יושבים?

מה זה לוגים?

איך אני משפעל אותם? ולא ראיתי אופציית קינפוג בתוכנה פוקרטראקר.

modz0r

New member
ככה:

לך לחלון הראשי של פוקרסטארס, תלחץ על Options ואז עלInstant Hand History Option..., תשפעל, תבחר איפה לשמור את הלוגים, ותאשר. עכשיו, במידה ואתה רוצה להשתמש בפוקרטראקר רק בשביל לאסוף מידע, כמו שאני עושה, תלך לטאב Import, ולתת-טאב Manual Import, תלחץ על Import From Directory (תוודא ש-Include Sub-Directory מסומן), ותבחר את הספריה אותה בחרת בפוקרסטארס. את הפעולה הזאת אתה צריך לעשות כל כמה זמן, כי רק מתי שאתה עושה את זה המידע מהלוגים עובר למערכת. במידה ואתה רוצה שפוקרטראקר יעבוד כל הזמן, תלך בטאב של ה-Import לתת-טאב Auto Import, תבחר ב-PokerStars, ולך לטאב של PokerStars Configuration, ושם תבחר את אותו המיקום שבו בחרת לשמור את הלוגים, ואז תלחץ על Begin Auto Import. מקווה שעזרתי.

ereuveni

New member
לא משתמש

אבל אין לי שום דבר עקרוני נגד זה, מעבר לזה שלדעתי זה מוציא את הכיף מהמשחק. כי אפשר ללכת צעד אחד קדימה ולהריץ תוכנת "רובוט" שכבר משחק במקומך, אז אפשר לשחק במקביל בהרבה שולחנות ולהרוויח הרבה כסף (לפני שמישהו רץ לנסות, זה לא חוקי, יודעים לזהות את זה ויעיפו אותכם מהאתר). ובתשובה לקודמי לגבי חישוב 2/4, לדעתי יותר קל להשתמש בטבלה (מס' אוטים->סיכוי). מהר מאוד זוכרים בע"פ, זה יותר מהר מלחשב והתוצאות יותר מדויקות. אם אני זוכר נכון, שיטת 2/4 נותנת תוצאות של בערך עד 9 אוטים ומעל לא נכונה בכלל.

modz0r

New member
בקשר לשיטה..

השיטה יוצאת מכיוון ב-12 Outs בהכפלה ב-4 (יוצא 48% לעומת 46.7%), אבל תמיד נותנת מספר קצת יותר נמוך מהמספר האמיתי בהכפלה ל-2. בכל אופן, אם מגיעים למצב שיש 50% או יותר לניצחון (מ-12 Outs ומעלה), כמעט תמיד כדאי להשוות, לפחות בהקשר הזה, כי אם יש לך נגיד 17 Outs, זה לא באמת משנה שהשיטה מביאה 68%, ולא 61.8%. מי שיכול לזכות בעל פה את הטבלה, רצוי. מי שלא, יכול להשתמש בשיטה הזו :)

למעלה