נוער עובד.. עצמאי.. לא תלוי בהורים מבחינה כלכלית. לא צריך לבקש מהם כסף ליציאות, לבגדים, לכל מיני דברים. איפה אתם נמצאים בעיניין הזה? התשובה של אח"כ.. זזתי לעבודה(בייביסיטר) גלית
אני עובדת, לא מבקשת מההורים שלי אף פעם כסף. (הם קונים לי בגדים ודברים ללימודים ואת כל השאר אני קונה) למשל דיסקים, משקפיים, סרטים. אני פשוט לא מרגישה בנוח לקחת להם כסף ומצד שני זה מאוד קשה לי לבזבז אותו כי אני מתקמצנת. (כן נראה אותכם קורעים את התחת ימים ולילות ומבזבזים על שטויות) תהני מזה אל תדאגי תגיע התקופה שבא את תיהיה צריכה לתת לילדים דמי כיס ליציאה. אוהבת את כולם מיכל
טוב אני עכשיו לא עובד(אין לי זמן....).. אבל עבדתי בדומינוס..(היה אחלה עד שנשברה לי הרגל..) אבל אין לי בעיה לבקש מההורים כסף (אני לא אוהב להשתחצן ) אבל כסף זו לא הבעיה שלנו...(ואני שוב מזכיר אני לא אוהב להזכיר את זה) אבל לפה זה נראה לי חשוב לתשובה.. אז מתי שבא אני מבקש אבל בעיקרון חסכתי לי איזה 4000 שקל לטיול להונגריה לחופש הגדול האחרון טיול לראות פורמולה 1 (מירוץ מכוניות) אבל לא יצא כי לא היו כבר כרטיסים...אז הכסף נשאר לשנה הבאה לפני הצבא ואחרי הבגרויות לאותו טיול שעולה בסך הכל 2000 שקל..