מה דעתכם על

אש אש

New member
ואפשר גם הפוך,זה לא פחות כואב!

עשר שנים עשיתי דייטות להשמנה עשר שנים כמובן (און& אוף) כמו כולם. מתוסכלת אמיתית הייתי הייתי צריכה לאכול חמש ארוחות ביום,לשתות מילקשייק דוחה כתוספת 3 פעמים ביום, ו21 כדורים,וויטמינים קשים לבליעה. רציתי להקיא את נישמתי,אבל שמרתי הכול בפנים רציתי להיות אישה אמיתית סקסית שכזו,שופעת איברים גם במקומות הלא במיוחד מגרים רציתי להיות אישהההההההההההה רציתי את הפס שיש לך לבטח בין השדיים כלום לא הצליח,גרמים חצי קילו אחרי חודשים של עבודה קשה עד שניכנעתי!!!! התחלתי לעבוד על הראש שלי וניצחתי!!!! אז אני עדיין לא מרגישה אישה עדיין קטנטונת ורזה,לא שופעת איברים והפס בין השדיים,לא יהיה לעולמים אבל אחותי,זה מה יש,ועם זה אני חייבת לנצח!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הרבה היו מתחלפות איתך

אבל מה הקטע של הכושים והגברים השעירים שהבחורה מעלה

עלמה 3

New member
ואותי.... לא רצו לגייס ../images/Emo4.gif

בגלל תת משקל, הזכרת לי נשכחות.... דיאטת השמנה... הרגת אותי, אשנות, את יודעת בגלל הפס בשדיים, דחיתי את החתונה, כי רציתי נורא להיות כלה עם ציצים שמנדוזים, ואז אמרתי לבעלי שאני לא באה לחתונה בלי נדוניה....ואכן הייתי כלה עם הפס בין הדדיים. ואחרי הלידה והסחיטה ואיומים של בני בכורי.....
לא נורא , זהו נגמרו הלידות, אז כנראה שהקרן השתלמות שלי תעבור לסכנאי הפלסטקאי. ואז חמתי אולי תחבב אותי יותר ולא תגיד כל פעם לבעלי, איך התחתנה עם ילדה קטנה כזאת, רזה בלי דדיים.

אש אש....

הצחקתני.. אם את לא נראית אישה אז מי כן???? וחוץ מזה רזה שמנה מלאה לכל אחת יש יופי משלה וכוח משלה אם לא אלוקים לא היה נותן לכן את הדבר הכי הכי בעולם

אש אש

New member
לכל אחת היופי משלה-תודה טלה../images/Emo66.gif

תודה על הרגישות,והנעימות שבך לנשים.

אש אש

New member
מה כל כך מסקרן?

בארצות הברית הכושים ידועים כאוהבים שמנות אולי דימונה?,אולי אתיופים? ואלי כל כהיי העור?

אש אש

New member
מישהו דאג לעזור לבחורה הזו אירנה?

חברת פורום אחרת,דאגה לשאול אותי אני מעבירה זאת אלייך...יש מושג?

כן,כן היא קיבלה עזרה

אבל היא סתם מתחזה. החליפה כינוי ופשוט כתבה את זה היא משתמשת מאוד וותיקה

יש בלוג מדהים של שמנה ששכחתי

את הכתובת שלו שמנה הכי מדהימה שיש שמקפידה לעטר את הלוג שלה עם עבודות אמנות שמאדירות את הגוף השמן והמקסים של האישה המלאה אחד הדברים היותר מעניינים שקראתי אצלה מתייחס לפיספוס השיווקי של ציבור השמנות מסתבר שבארץ למעט מספק דל ביותר של רשתות שמנות מתקשות למצוא בגדים היא גם מוחה על הנטיה לעצב לשמנות בגדים מכוערים, אפרוריים חסרי חן כאילו לא די בכך שהן שמנות הן צריכות ללבוש שחור וככה כדי להראות רזות ויש המון שמנות שמרגישות לנפלא עם עצמן ואין להן שום חשק שבעולם להיות רזות הדבר שהכי הפתיע אותי שקניה ממוצעת של בחורה שמנה בחנות מתסכמת ב- 1,500 ש"ח וזאת משום שאם היא מוצאת סוף סוף בגדים היא מגהצת בלי הכרה אני מבטיחה לחפש את הבלוג הזה ובכלל לא בטוחה שאמצא כאמור בעיות נביגזציה הפתרון הכי שווה ששמעתי עליו זו קבוצה הנקראת שמנים אנונימיים אודטה דנין כתבה עליה או ליהי לפיד אני באמת לא זוכרת בתור מידה 38 סקרנית לגבי חוויות של אחרים היתה לי תקופה בה התעניינתי בסטראוטיפ "השמנה" ומכאן המידע

אתר נהדר אבל זה לא זה

תודה לך מתוקה אמיתית אני מבטיחה לך שמחר אחר הצהרים אני אגש למלאת איתור האתרים ואם אני לא מוצאת אני צורחת כל כך חזק שאפילו את תשמעי בלי שום קושי

אישון36

New member
..........לא הבנתי..............

בלי נתון גובהה לא ברור אם שמנה או סתם מלאה מעט. אבל מה שבטוח ללא קבלה עצמית. הכרתי כבדות ממך שהיו מאושרות והכרתי רזות שסבלו ממודעות גופנית נוראית. המשקל בפועל הוא לא האינדיקטור למיניות ולחיים בריאים.......רזון תכונה מבורכת בתנאי שהוא לא רק במידה במידה....אלא בקבלה עצמית. אני לא טוען.........שקל לרזות..........ובטוח אני נלחם בתאווה לא ברורה לאוכל........והרבה...........היינו נלחם בתאווה גדולה........וחוץ מזה משתדל לא לצאת עם מי שלא אוהבת אוכל.........במיוחד שוקולד.........לטעמי שוקולד זו תאווה..........כמו מין...........ומי שלא מחובר לתאווה אחת........לא פעם לא מבין את התאווה האחרת............לפחות לא ברמות הדרושות. אבל במהלך חיי הכרתי לא מעט בחורות שמנות שחיו טוב עם גופן........והיה כיף איתן...........שאני אומר היה כיף אני מתכוון - הן קודם כל קיבלו את עצמן. והכרתי כל מיני רזות...........שהיו בעלות מודדעות נמוכה יחסית על גופן....וחסרות קשר אמיתי אליו. מה שאני מנסה לומר, עזבי את המשקל, תלמדי לאהוב את עצמך, תעסקי בספורט, לא על מנת לרזות אלא על מנת ללמוד לתפעל את גופך, ואני מדבר גם על ספורט תחרותי, אופניים, שחיה, הליכות ועוד. ההשג.......והוא יגיע.........(לא אולימפי אולי).........יביא אותך לקבלה מלאה יותר של עצמך ויכולותיך הגופניות. עכשיו ברגע ששמיםם הכול אל מול המשקל.......יהיו הצלחות אבל נפילה של מספר דקות הורסת הרבה השקעה.............בכול אופן.......אם אפשר........תנסי לנסות לקבל את עצמך....... אני יודע שלא פיר מה שאני כותב........אבל יש כמובן את האפציה השניה של .........לא לקבל את עצמך...........לכאוב ולבכות. הפטרון שלי הוא לנסות ולשנות תקליט. אישוון. לא בטוח שאני מצליח על עצמי....אבל מנסה.

אישון מתוק, אני רזה וחתיכית

הייתי יכולה בקלות להיפרד מ- 2 ק"ג אבל זה ממש לא העניים אמרתי, שנכנסתי לבלוג של בחורה אחת נורא שמנה בלוג מדהים כי בתור חוקרת סטיגמות "ידועה" נורא עניין אותי מה השמנים והשמנות אומרים על עצמם, האם יש שמנים מאושרים ואיפה אנחנו כבני אדם מחמיצים שאנשים שמנים עושים לנו קלקול כיבה עד שחציתי את גיל 40 הייתי מקל ואחריו נאלצתי לעשות חשבון נפש של קלוריות וככה אני מסכימה איתך לגמרי באשר לאהבת האכילה בתור מי שאוהבת נורא לאכול ועוד יותר לבשל קשה לי להבין את המתנזרים לצערי בהקשר שלך, אני ממש לא אוהבת שוקולד ומתוקים לא עושים לי את זה אבל בנושא התאוות בנושאי אוכל יש לי לא מעט כי אוכל היא שפה של אהבה אני חושבת שכתבת לי מכתב נורא מתחשב ומקסים ולמרות שאני ממש לא שמנה כל מה שכתבת לגבי הקבלה העצמית של הגוף שלך שזו מיומנות שאיננה תלויה בסביבה בכלל בין אם אתה רזה ובין אם אינך היא כל כך חשובה בפרט שעה שאתה מתבגר מרגיש שאתה בקושי בן 20 והגוף שלך משחק אותך בלתי תלוי בהרגשה הפנימית ועושה בך כבתוך שלו מה הוא בכלל חושב לעצמו ? אני הולכת למקרר ללא דיחוי

למעלה