מה דעתכם על....

מה דעתכם על....

מה דעתכם (במיוחד דעתכם, דעתכן ודעתך) על האלבום של מומי לוי והאם מבחינה של קו מוסיקלי ישנה אפשרות לשיתוף פעולה פורה ביותר?

actress

New member
תולי מנצ'קן הוא מותק לאללה

ויש לך את האוסף של סי? כי יש שם את הרימיקס שמומי, קאשי ערפדי ודי ג'י נולדג' ביצעו עם סי משהו מטריף סוף הדרך!

CG ערפדי

New member
קודם כל הרבה כבוד ל actress

שהזכירה את כל משתתפי "גראפיטי ת"א 89" (remix) שנית - למומי לוי יש אלבום מצויין , אני ממליץ לכל קורא לבדוק את העניין ואני מבטיח לך שעוד ייצאו הפתעות ממומי לוי - המילה האחרונה שלו עוד לא ניראת באופק !

actress

New member
כל הכבוד ל CG ערפדי המדהים והמקסים

אתם כולכם מדהימים
מומי לאחרונה היה באירוח בפורום מוזיקה שחורה לא? תגידו לו שיבוא לבקר... ד"א מה איתך? איך הולך? תמסור ד"ש חמה לקאשי תגיד לו שאני שומעת עליו בכל מקום בעצם אתם מדברים עליו המון בפורום ומה עם די ג'י נולדג'? התגייס?

CG ערפדי

New member
חחחחחח הרבה תודות

אכן מומי היה. הכל מצויין. יימסר לקאשי. ו..חחח נולדג' כבר עשה צבא.

CG ערפדי

New member
ועוד דבר אחרון שאני רוצה להוסיף

על כל אחד שיישתתף בפרוייקט הזה אתם תישמעו ושמעתם(מומי) :) ! והקרוב ביותר : קאשי - בקרוב אלבום - מומלץ בחום !

actress

New member
בכתבה יש איזכור לסי ונימינים שהקליט

ו עם רועי גור שיר לאלבום שלו, אז למי שלא הבין את הקשר ההודעה זאת התשובה

CG ערפדי

New member
אני ערפדי ! נטו ערפדי !

rg העקרב הוא rg העקרב. ההבדל הוא שה-cg אצלי לא רישמי בכינוי
הרבה בהצלחה גם לעקרב !

ט י נ ה

New member
היי יו ריספקט ערפדי כאן cc

היי ערפדי הגדול מה קורה מיי מאן ? מתגעגעת וגם לי יש חדשות בקרוב מתחילה לארגן קליפ לרמיקס של גראפיטי גם אם קצת מאוחר זה לא משנה זה יצא כמו גדול ל ערוץ 24 ואני לא אוותר כמו כן הקלטתי שיר חדש כאורחת עם רועי גור העקרב וכאן המקום לאחל לו המון הצלחה בקרוב סינגל לרדיו לשיר של רועי קוראים אהבה ואולי אפשרי לבקש ממנו להעלות כאן איזה דוגדמית ממנו ? בכל מיקרה דש חמה למומי תמסור לו שהאלבום שלו גדול ומשמיעים אותו המון שלך סי

CG ערפדי

New member
../images/Emo51.gif

טוב לשמוע אותך סי ! בהצלחה בכל פרוייקט אשר תשימי בו חלק ! מצפה לראות עשיית קליפ ל"גרפיטי ת"א 89 רימיקס" (כבר מדמיין תסריטים וכדומה) שוב , המון בהצלחה לך ולעקרב ! סופ"ש רגוע לכולנו ! G ערפדי C

רק רגע אנשים עשיתם לי קולסלו בראש

קודם מי שמכיר את קאשי - אחלה שיר, אחלה קליפ ויופי שתרם יותר ממעברון ל24 שנית מי שמוסר מה למומי לוי.... אני מחפשת את הדיסק עם השיר "גם עם לפעמים"(מעולה נפלא עם קצפת ודובדבן.אני רוצה להציע נישואין לכותב המילים..סתתתאם) שהוא שיחרר לתחנות הרדיו לפני שיצא האלבום את האלבום המלא כבר יש לי ( מחיר מלא ומופקע על מקור בטאוור) אבל אני מעוניינת גם במהדורה שנשלחה לרדיו אז תודה רבה

samc

New member
טוב מאד!

אם לא הייתי כזה זקן הייתי רוצה להשתתף. אני מקווה שגם תמרה תשתתף בקליפ הכתובת כתובה על הקיר גראפיטי 2004 בקרוב אגיע רחוק!

למעלה