מה דעתכם על...

One Echoe

New member
מה דעתכם על...

לקבוע שעה ויום, כל שבוע, או בתדירות יותר גבוהה בשביל להיכנס לצ'אט טיוי?(לינק למעלה, ליד הקישורים וכו'. זה יכול להיות נחמד, להכיר, לדבר, לצחוק...לדבר על הכל...

Rinor

New member
רעיון יפה - אני בפנים

יופי של רעיון, באמת יכול להיות מאוד נחמד, אני בפנים, רק אם זה ייצא לפועל נעשה זאת יפה ומאורגן ונודיע בפורום באשכול מיוחד לדעתי...

One Echoe

New member
כן זה יכול להיות מאוד נחמד../images/Emo13.gif

אני מקווה שעוד אנשים יחשבו כמוך... בפורומים אחרים שאני נמצא בהם מנצלים את הצ'אט, ומאוד נהנים ממנו...

brotos

New member
צריך מצלמה בשביל זה, נכון?

ורק לראות? לא חייבים? שמישהו יעזור לי!

One Echoe

New member
תקשיב ../images/Emo13.gif...

לא צריכים מצלמה, אבל יש שם אפשרות למצלמה... מי שרוצה לשדר, יכול להראות את עצמו, וגם לדבר במיקרופון...ולהשמיע שירים וכאלו... שמח שאהבתם את הרעיון :] ... תוציאו אותו לפועל...

Rinor

New member
סבבה

אוקיי, מתאים... חמישי ב-10 בערב, רק תוודאו לפרסם את החדר (מין הסתם ייקרא הוא פינק פלויד?)
מחכה לכל הפרטים, מתי ואיפה זה מתקיים...אני אשמח יום טוב... נ.ב. אני כבר פוחד לכתוב אהבה ואור (בגלל ברוטוס)

melancholy man

New member
ברגע שלוחצים על המילה chatTV

בראש הפורום, נפתח חדר פינק פלוייד בו נמצאים כל שאר האנשים שלחצו על ChatTV מהפורום. לא צריך לפרסם ולא צריך כלום, זה נורא פשוט. אני מציע שהראשון שנכנס יפרסם הודעה בפורום ואני אשרשר אותה, יחד עם השרשור הזה, מאוחר יותר לשרשור ה אוף.

N a V e

New member
אוף

מחר ב-10 אני בהופעה של ערן צור. טוב,אצטרף פעם הבאה.

One Echoe

New member
הממ...

אני מחר אכנס ב10 ל10, משהו כזה... ואפתח פה שרשור ואודיע לכולם להיכנס ואסביר גם למי שלא יודע איך להיכנס... בעיקרון אפשר להיכנס מחר ב10

One Echoe

New member
תגידו...

בסוף נכנסתם לצ'אט? אני מצטער שלא נכנסתי והודעתי... פשוט קרה לי משהו ממש ממש לא צפוי...לא יכלתי להיות על המחשב בכלל :\ אם תרצו, היום, אני אכנס ב10, ואודיע.

למעלה