מה דעתכם על......?

מה דעתכם על......?

טוב..אני בת 19 וחצי..וכבר כתבתי פה הודעות. היה לי רצון עז ביותר לעבור לגור עם חבר שלי {כלומר,לחסוך ולעבוד קודם ..}.אך זה לא הסתדר....חבר שלי אינו יודע מה הוא רוצה..וגם אני.... רציתי לדעת מה דעתכם על מגורים בקיבוץ..?ז"א מגורים בתמורה לעבודה... האם זה משתלם? כי בסופו של דבר..לא מרוויחים כסף בכלל מעבודה כזו... או.. יש לכם ניסיון בנושא? אשמח לשמוע! תודה בר

קיבוצים..

אני רוצה לעבור לגור בקיבוץ..ואין לי כל כך הרבה תקציב.. אמרו לי שיש קיבוצים שעולים לא יותר משבע מאות שקלים. הם ידוע לכם על קיבוצים כאלה??כי אני מחפשת כבר בנרות קיבוצים בצפון והם עולים הרבה יותר מאלף... מישהו יודע על קיבוצים זולים בצפון? המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן תודה! שיהיה לכם יום מקסים! בר

לפני מספר שבועות

עלתה כאן השאלה לגבי קיבוצים בצפון. אם זכרוני אינו מטעני, לא צצה שם אינפורמציה מועילה (הייתי מעלה לטאגליינס אם כן). תעשי חיפוש ל-"קיבוצים" או "קיבוץ" בפורום ותמצאי את כל מה שהופיע כאן. היו שם עיצות לגבי איך למצוא קיבוצים כאלו, אבל לא נקבו בשמות מפורשים. בכל אופן, אין טעם לשלוח הודעות חוזרות ונשנות בנושא. אם למישהו כאן יש מידע והוא מעוניין לשתף בו, אותו אדם יעשה את זה כבר בהודעה הראשונה.

למעלה