מה דעתכם על

Mosh28

New member
מה דעתכם על

מפגשון?
תמיד שאני נמצא בהופעות במרכז וכאלה אני אומר לעצמי חבל שאני לא מכיר פה חלק..כי בדוק ראיתי פה כבר את הרוב בהופעות..ניצנים/ווליום ות"א וכאלה

hadarisan

New member
כשדיברתי עם שיר על זה

היא אמרה שמשהו בסביבות החגים ככה בסוכות...

אני אומרת

בואו נחכה לסוכות, זה חופש של שבוע, ובטוח נמצא בו יום ומקום שיתאימו לרוב.. אין הרבה הופעות במרכז שכולם מגיעים אליהם, במיוחד שהרוב כאן תלמידים.. אם מישו מתנדב\רוצה לעזור לארגן את המפגש אתם מוזמנים :)

Mosh28

New member
אני מוכן להתנדב בשמחה שירוש

וסוכות באמת מתאים, אפשר להפגש איפשהו במרכז שלא יהיה רחוק לאף אחד ת"א או משו באיזור ושלא תגידו שאני לא פייר אני בכלל מב"ש

הממ

זה אחלה. אני בעד
מניסיון זה איכשהו נדפק, לא באים לא ככה וככה.. המפגש הכי טוב לדעתי זה בהופעות

Mosh28

New member
אבל בהופעות

אף פעם לא יוצא לי לראות אף אחד חוץ מאלה שאני כבר מכיר ואני לא מכיר מפה אף אחד=/

dani3p

New member
..

או שהמנהלות ישימו את השרשור בכזה.. כמו השרשור אסק ומסנג'ר.. ויש עוד שרשור כזה.. אני לא ברורה נו שיהיה

ומניסיון אחר דווקא :)

זה דברים שלא הולכים תמיד.. כשאנחנו עושים מפגש שהוא בחופש כלשהו, יש פה אפשרות להרבה תלמידים להגיע, ואנחנו מתאימים את עצמנו לתאריכים שנוחים לרובנו, ולא מתאימים את עצמנו לתאריך של הופעה שאולי לא תהיה נוחה לכולם.. בדר"כ מפגשים עושים בת"א, כי לכולם נוח להגיע לשם.. יושבים איפשהו מעבירים את הזמן ביחד.. בהופעה לא יהיה לנו זמן להכיר אחד את השני ממש.. אבל שוב, מה שיהיה נוח כאן לרוב, בכיף :) אני אגיע לאיפה שזה יהיה :) שב"ש..

mory89

New member
אממ..

לדעתי, כדאי לעשות משהו כאילו לפני הופעה.. ככה שעתיים לפני הופעה להפגש.. ככה יש יותר מוטיבציה לבוא!
שבוע טוב!!

pishkashit

New member
טוב זה כבר לא קופץ...

אבל בעניין המפגש.. הכי טוב לקבוע בסוכות, באמצע, בהתחלה או בסוף החופש, מתי שנוח לכם. לפני הופעות ואחריהן זה לא זמן ממש טוב במיוחד אם רובינו גרים במקומות שונים בארץ ולא כולם יכולים לבוא בדיוק לאותה הופעה. כשיגיעו החגים, כשנגיע לאמצע אוקטובר והעניין יהיה יותר רלוונטי נכתוב את רשימת כל הימים ונחליט על היום שהרוב יכולים להגיע בו. *מניסיון- כמובן שלא לכולם זה יהיה נוח, כי זה בלתי אפשרי. אבל אני מקווה שנסתדר. אני גם מניחה שהמפגש יהיה במרכז, בתל אביב. אבל גם זה עדיין לא רלוונטי. שיהיה לכם יום נפלא.
לירון. *במצב רוח טוב מידי*

חחחח את כזאת דבעה..

איך את רוצה שהוא יוקפץ אם לא כתבת תוכן להודעה?
קיצר אני משרשרת אותך :) ו... על המפגש נפתח אשכול עוד איזה שבוע-שבוע וחצי ככה בסוף ספטמבר.. ו.. בואי למסנג'ר אני צריכה לאמר לך משו.. ו... אני שמחה שאת במצב רוח טוב :) זה כבר מצוין

pishkashit

New member
מה את משרשרת אותי ../images/Emo6.gif

עלק חשה מעליי... חכי חכי אני אשרשר אותך

למעלה