מה דעתכם על...

yaniv72xr

New member
מה דעתכם על...

קלנועיות חשמליות על כביש בין עירוני? מפחיד קצת לא? ניתקלתי בכל מיני זקנים ונכים ומבלי לפגוע זה קצת מפריע ומפחיד לפגוע בטעות או שלא באחד כזה..

בר

New member
אני לא יודע אם בכלל מותר להן לנהוג-

על כביש בינ-עירוני,והאמת שגם בתוך העיר זו סכנה לא פשוטה שיש להקל בהם ראש. הם פשוט נוהגים כפי רוצים על הכביש,נגד כיוון התנועה,חוצים מתי שבא להם מבלי להבין את זכויות הקדימה ובעיקר נוהגים לאט נורא לפעמים שאינך יכול לעקוף מפני קו ההפרדה הרצוף. כבר ראיתי תאונות שבין רכבים לקלנועיות בתוך העיר,לא הכי כייף לראות קלנועית הפוכה ואפילו ראיתי אחת מרוסקת לגמרי שמעכו אותה. לא יודע אם איזה הליכי רישוי עבור הכלי תחבורתי הזה,אבל מה שבטוח שצריך להוציא עבורם תקנות כלשהן שיקלו על הנהגים ומשתמשי הדרך לנהוג ביתר בטיחות.

be_roo

New member
לפני מספר חודשים יצאה תקנה שאוסרת

על קלנועיות לנוע בכביש, גם עירוני. לא שזה מפריע למישהו להמשיך.

בר

New member
אתה תהיה האשם.

עליך להפעיל שיקול דעת נכון על הכביש. ולהתחשב בכל עוברי הדרך השונים.

be_roo

New member
ראיה מעוותת שלצערי שכיחה בבתי המשפט

בישראל. הנטיה לגונן על החלש מביאה להטלת האשמה אוטומטית על בעל הרכב הגדול יותר בלי שום התחשבות במעשיו הבלתי הגיוניים או חוקיים של הצד השני.

בר

New member
בדיוק ככה !

האריה אשם שהוא בלע את העכבר. אף אחד לא רואה כיצד העכבר הציק ונדנד לאריה כל הזמן.

yaniv72xr

New member
עכבר אחד...

עכבר אחד יצא לשתות בפאב אחרי שהשתכר למוות יצא מהפאב ונירדם על הכביש באותו הזמן יצאו שני אריות מהפאב והיתפתח קרב שבסופו שני האריות מתים העכבר קם בבוקר וראה את מה שראה ואמר לעצמו וואי וואי מה שאני עושה כשאני שיכור..

geva

New member
ארנב אחד....

יום אחד החליט האריה,מלך הג'ונגל לערוך מסיבה גדולה, הוא שלח הזמנות לכל חיות היער שיגיעו למסיבה. התחילה המסיבה וכולם באו, חוץ מהשפן. האריה ביקש מהשועל שילך ויברר לה השפן לא הגיע. הלך השועל אל ביתו של השפן ודפק בלת. מי זה? שאל השפן. זה אני השועל, למה אתה לא בה למסיבה של האריה? אני מאוד מאוד עסוק. ענה השפן. חזר השועל וסיפר לאריה שהשפן עסוק. שלח המלך את החזיר שיקרא לארנב. וגם לחזיר ענה השפן שהוא מאוד עסוק. האריה התעצבן. ואמר נלך כולנו לקרוא לשפן. הלכו כולם לביתו של השפן דפקו בדלת. פתח השפן את הדלת והאריה ראה שהוא בכלל לא עסוק. במה אתה עסוק שאל האריה... אני עסוק בפעיחות מינית. ענה השפן. אני שם זין עליך, עליך ועליך.....

אלון 58

New member
לפני הרבה שנים זה קרה לאמי...:

היא חנתה במקום מסוים בהמתנה רגעית למישהי,ישבה במכונית עם מנוע פועל,נער קל-דעת על אופניים התנגש בה ונפגע קלות(היא לא היתה בנסיעה),המשטרה הגיעה למקום,וקצין שלל את רשיונה.בשיפוט מהיר בבית-המשפט לתעבורה הוחזר הרשיון,הוכח שהיא לא היתה אשמה.

be_roo

New member
זה כבר עניין אחר

מדובר על נוהל שלא קשור לענישה. נהג שמעורב בתאונה עם נפגעים, רשיונו ישלל, מבלי להתייחס כלל לעניין האשמה. אפשר להתווכח על השאלה האם בכלל לגיטימי "להעניש" ללא משפט. הטענה שלי התייחסה לבתי המשפט עצמם.

wil

New member
זה לא מדוייק

בתאונה עם נפגעים קצין משטרה רשאי לשלול מנהלתית את רשיון הנהיגה של נהג המעורב בתאונה, אם הוא סבור שיש סבירות גבוהה שיוגש כתב-אישום כנגד הנהג. הקצין לא חייב לשלול את הרשיון. אגב, שאלה מעניינת: האם במקרה כמו שתואר גם רשיון הנהיגה של רוכב האופניים (במידה ויש לו) יישלל?

למעלה