מה דעתכם על ???????

מה דעתכם על ???????

שלום חברים מה דעתכם על הכזת של גב" ענת אדרת אישת השנה של הפורום " שואה " קבלו הטוב שבעולם סבא אריה

*מבורכת

אין ספק שענת היא האישה המתאימה לזכות בתואר, בכלל הייתי מציע אשת השנה של תפוז אנשים. תודה על תרומתך הרבה.

סבא אריה../images/Emo9.gifוחברי הפורום

אני בהלם, אתם יודעים שאני פעילה בפורום שלא על מנת לקבל חלילה פרס או פרסום. אלא באמת משום שאני רואה חשיבות ומשמעות בהנחלת זכרון השואה של אלו שלא זכו להיות איתנו בגלל הצורר הנאצי. אני מאד מודה לך סבא אריה, ולחברי הפורום על המילים החמות, לקח לי שלוש שעות להגיע הביתה מהעבודה היום, ואני רטובה וקר לי בגוף, אבל חם לי בנשמה מכל מה שכתבתם. בהזדמנות זאת, אם ירצה ה', ובשעה טובה ומוצלחת, אני עומדת לקבל אישור על עבודת הדוקטורט שלי, שעוסקת לא בשואה, אלא עוסקת בספרות יידיש בתחום אחר. עמלתי 7 שנים ארוכות, ואני מקווה כי העבודה תושלם על הצד הטוב. סבא אריה, וחברי פורום יקרים, תודה רבה מכל הלב על הדברים החמים, אני מאחלת לכולנו רק בשורות טובות, תשמרו על עצמכם, ושנמשיך שנים ארוכות בפעילות החשובה שאנו עורכים כאן.

kutz2

New member
לענת החמודה ערב טוב,

אין אדם מתאים יותר ממך,מוכנה תמיד לעזור,לב זהב,נשמה טהורה, את סבא אריה היית מכנה לגאון,רק תאמר לי ידידי,מה לקח לך כל כך הרבה זמן לחשוב??? ברכות חמות[,לכם יהודה

הפורום צריך להתברך ולהתגאות

על קיומה של "המומחית" בפורום. אין בשום פורום אחר פעילה כמו ענת, שמוסיפה המון לפורם. (גם בפורום "אומנות יודאיקה" יש אחת כזאת.) מכאן נאחל לענת הרבה הצלחה גם בתחום היידיש.

אנימו

New member
לענת- ברכות לקראת אישור הדוקטורט.

ואכן את מוסיפה המון לפורום. תבורכי.

../images/Emo140.gifתודה לכולם ותודה מיוחדת לבני

בני הרשקוביץ, מנהל הפורום, שביוזמתו הוקם הפורום, תודה לך על ניהול הפורום, והעזרה הרבה בהעלאת חומרים לאינטרנט. שאו ברכה על פועלכם חבריי היקרים, ותודה לכם מעומק הלב על הברכות החמות והלבביות!

לכבוד דוקטור אדרת ענת

שלום לך ענת. את תגובתך נגע ללבי גם ,למה לומדים בקראטה, הגנה הטובה ביותר זה התקפה שמחתי לשמוע שזה חימם לך הנשמה לטובה לו הייתי משורר הייתי כותב לך "פואמה " אבל אין לי כישרון כזה קבלי הטוב שבעולם סבא אריה

למעלה