מה דעתכם שניכתוב מכתב לתוכנית

BlueCarrera

New member
מה דעתכם שניכתוב מכתב לתוכנית

אולפן שיש, מכתב ארוך המסביר את כל טענותינו ויצרפו אליו חומרים (כתבות ומחקרים) התומכים בדברינו. מה דעתכם ? (יהיה נחמד לראות את שלי יחימוביץ טובחת בחברה של אל-סם...)

בהצלחה! למרות ש...

הם יודעים את הכל, שלא תחשוב שכולם עיוורים, העניין הוא שלממסד נוח שזה לא חוקי (ההסברים ארוכים מאוד וחלקם כוללים קונספרציות עוד משנות ה30 של המאה הקודמת), אבל וואלה, בכיף אני אעזור ואחתום והכל. ותצביעו עלה ירוק פעם הבאה! כי גם זה חשוב שיהיה בכנסת!

BlueCarrera

New member
טוב, דבר ראשון...

עזוב חתימות. זה נושא רגיש ואני לא היתי רוצה שידעו שאני מעשן. (ואני חושב גם שאחרים לא היו רוצים שידעו עליהם) במקום זה אפשר לחתום "פורום "סמים קלים", תפוז" אבל צריך להסוף המון, אבל המון חומר. אם זה יתפרסם שם, זה יהיה עוד צעד לקראת הליגליזציה.

ZBlaster

New member
תומך!

מי יודע, אוליי באמת יהיה נחמד לראות את שלי יחימוביץ´ טובחת בהם.. בנתיים, הדעה שרווחת שבציבור אלו הם השקרים שמפיצים החברה באל ס(ת)ם, אז מי יודע, אוליי זה ישפיע במקצת על דעת הקהל?
שווה לנסות. Z-Blaster

BlueCarrera

New member
איזה קטלני...

שכחתי לגמרי מנחמיה !!! הוא יגיד להם אחר כך: אז...שלא יעבדו עליכם !!! אז הודעה לכל חברי הפורום: תתחילו לחפש בכל מני אתרים חומר שיוכל לעזור לנו. (יש כבר את החומר באתר של עלה ירוק ובאתר אגדת הדשא, אז אין צורך לפרסם אותו שוב) תנסו לארגן גם חומר באנגלית.

BlueCarrera

New member
אז חוץ ממני...

מישהו מתנדב לחפש חומר ? (בעיקר חומר שסותר את טענות הרשות למלחמה בשבסמים במסמך שהיא פירסמה באתר שלה) (חוץ ממני...כמובן...)

tiger

New member
לדעתי חוץ מפיגועים ודם ניגר בשידור

לא מעניין אותם כלום.בימיוחד לא את הערוץ השני

BlueCarrera

New member
למה ?

הולפן שישי משדר בכל שבוע כתבה על נושא אחר. (פעם אחת הוא שידר גם כתבה על תרבות הטראנס)

tiger

New member
נידמה לי שזה היה אחרי איזו מסיבה

גדולה ומתוקשרת בימיוחד...לא? לצערי הכתבות נעשות לא לפי אמינות החומר אלה לפי מה לדעתם יקצור הכי הרבה רייטינג בזמן נתון.הכתבות מוכתבות לדעתי לא ע"י כמה חומר אמין יש בנושא אלה ע"י מה נימצא על שולחן הדיון הציבורי וזה מישתנה מישעה לשעה וכך גם החדשות.נכון שבאולפן שיש יש כאילו איזו שהיא מגמה להיתעסק גם עם חומרים שלא קרו ממש באותו היום אז מקסימום הם פולשים לתחום אותו שבוע או אותו ירחון.לדעתי טוב יהיה לישלוח להם את החומר אבל אין מה לצפות שהם יפרסמו מיתוכו משהוא ליפני שיקרה איזה שהוא מיקרה שיגרום לדברים להיות אקטואלים.לא סתם קוראים לתוכניות האלה תוכניות אקטואליה...מה לעשות והנושא של סמים קלים אקטואלי בדרך כלל ונדוש בעת ובעונה אחת.ניראה לי שצריך קצת יותר מהיתעוררות מחודשת של הפירסומות של אל סם כדי ליצור אפקט של אקטואליה מיסביב לסיפור.אבל חכי שאיזה ילד יעשן ג´וינט ויטבע,או שאיזה נהג מסטול ידרוס שתי מישפחות אז הם יעשו תוכנית קאוור שלמה על הנושא אבל אני לא בטוח שמהכיוון שכל כך ציפינו לו...מה לעשות והנו-ניוז שמיצרים כל הסטלנים השקטים ששלום ,אחווה וידידות לסביבה נימצאים בראש סדר סולם העדיפויות שלהם לא פועל ממש לטובתם מהבחינה החדשותית:אין מה לשדר.כי מי אמר פעם שחדשות ואקטואליה יש להם איזה שהוא קשר לדברים שבאמת צריך לתת עליהם את הדגש?מתי שמעתם פעם אחרונה דיווח חדשותי בנושא הנכים או החרשים או העיוורים כאשר הם לא שובתים רעב? אז כל עוד אנחנו לא שוקלים שביתות רעב המוניות ניראה לי שכל חומר שישלך לערוץ השני יעלה הרבה אבק ליפני שמישהוא ישדר אותו אם בכלל. אבל לנסות לא גורם נזק לאף אחד... T

tiger

New member
שביתת רעב=יציאה צינית לשם קטרזיס

אני אתחיל לחשוב פעמיים ליפני כל פעם שבא לי ליכתוב משהוא בציניות אם תמשיכו ככה

למעלה