מה דעתכם שנעשה משחק היכרות בפורום?

tlingit

New member
מה דעתכם שנעשה משחק היכרות בפורום?

נראה לי שיש רצון של המשתתפות והמשתתפים הקבועות/ים בפורום להכיר יותר אחת/אחד את השני/ה
מעבר לחלק המקצועי של האימון האישי.
אז אני רוצה להציע משחק היכרות שהולך כך: כל מספר ימים אחת או אחד ממשתתפי הפורום (כאלה שיאמרו שהם רוצים להשתתף במשחק) תהיה/יהיה לנו לאורח/ת המשחק, וכל משתתפי הפורום מוזמנים להסתקרן ולשאול אותה/אותו שאלות מכיוונים שונים ומגוונים כדי להכיר מעט יותר את האדם שמאחורי המאמן/מאמנת.
חוקי המשחק יהיו: אנחנו נכריז על המאמן/מאמנת המתארח/ת לימים הקרובים, ואז כל מי שרוצה יכול לשרשר אליה/אליו שאלות כמובן שאורח/ת המשחק לא מחוייב/ת לענות לשאלות שעשויות להביך אותה/אותו או משהו כזה.. נראה לי שכדאי שבכל פעם אפשר לשאול שלוש-ארבע שאלות, כדי שזה לא יהפוך להפצצה
ומעל הכל כמובן שחשוב לשמור על נימוס וכבוד הדדי. מה אתם אומרים

Rוני

New member
אני אומרת כך:

(סליחה סליחה סליחה מראש) אני אכן מעוניינת להכיר וגם מעוניינת להפגש ולעשות קבוצה של העשרת ידע (אמרתי לך בעבר) וגם הקמתי קבוצה עסקית דומה במקום מגוריי (עסקים שונים) אבל המדיה הזו היא מאד לא אינטימית היא חשופה ופתוחה ואף פעם איננו יודעים מי קורא ומי רוצה לחבל ולכן (כמנהלת פורום בתפוז שראתה את זה קורה כמה פעמים בפורומים שונים ועתה נלחמת בריבים של גולשים שהיו חברים ועכשיו הם אוייבים) אני אומרת - אם לא תמצאי את הדרך הנכונה מוטב לעזוב זאת הנזק יכול להיות רב מהתועלת

גם אני בעד

להכניס קצת גוון אישי, אנושי לפורום שעוסק רוב היום בדיונים מקצועיים (נפלאים). לתת מקום להיכרות מזויות שונות, לעתים קטנות ולא חשובות ולאפשר לחבר, חיבור וירטואלי, את הכתיבה לאדם שנמצא מעבר לה. אני מאמינה שזה יוביל גם לדיונים מסוג אחר וליתר דיוק - לפתיחות רחבה יותר לגבי המקומות האנושיים והאישיים שאנחנו פוגשים בעיסוקנו כמאמנים.

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
../images/Emo45.gif אני בעד. יכול להיות נחמד

למעלה