מה דעתכם שנפתח שרשור שיקרא: 'במטבח'?

פריאל12

New member
מה דעתכם שנפתח שרשור שיקרא: 'במטבח'?

שלא תהיינה טעויות - הוא ייפתח בכל מקרה, אבל רציתי לשתף אתכם ולקרוא את דעתכם
 

פריאל12

New member
לא חשבתי שהגברים בחבורה 'יקפצו' על זה בשמחה..

אבל אני מכירה כמה כאלו שיכולים להעביר קורס לכולנו... כך שזה הופנה לכולם
 
פריאל

תתפלאי.אני אוהב לבשל לפעמים.זה תלוי בקריזות.להעביר קורס?עדיף שיעבירו לי.עדיין יש מקום לשיפור.
 

פריאל12

New member
עוזי, זה לא מפליא אותי בכלל.

אדרבא, בשמחה אעזר במתכונים שאתה סומך ידיך עליהם.
 
לרוב

מדובר בחזה עוף מתובל כל פעם בצורה שונה או כבד עוף עם פטריות.פטריות פורטבלו או שמפניון טריות.בבישולים מסויימים אני משתמש בפורצ"יני או יער אבל מיובשות.לשיטאקי אני לא מתחבר.לפטריות כמהין אני אצטרך למכור את הכבד.שלי,לא של העוף.

גם השקשוקות שלי לא רעות.
אני מת לדעת יותר.
בישול זה סוג של הובי,אבל תלוי בזמן ובקריזה.
 

פריאל12

New member
עוזי, אתה מצחיקול
אהבתי.

בזמנך הפנוי אשמח למתכון מדויק ולא של סבתות מרוקאיות - 'ככה' קמח, 'בערך ככה' רסק עגבניות....
 

iba90

New member
ומה נעשה במטבח
?

מתכונים שכיף לאכול כשאתה לבד?
 

פריאל12

New member
האמת שמאחורי הצעה זו:

לפעמים אני מחפשת מתכונים (של בישול/אפיה) אבל כאלו שנוסו על [בע"ח
] אנשים אחרים וזכו להצלחה. כאלו, שאנשים אמרו 'וואו'! לאחר שטעמו אותם.
 

iba90

New member
פסטה דה לה iba90

1.לוקחים סיר וממלאים במים
2.מחכים שהמים ירתחו
3.זורקים פסטה מכל סוג (עדיף בשרנית כזאת) לסיר ומנמיכים את האש.
4.מבשלים לפי הוראות היקרן (כמו יצרן) עד שהפסטה לעיסה לנו.
5.מסננים את הפסטה.
6.מחזירים לסיר
7.לוקחים רוטב מוכן של אוסם או ברילה ושופכים לסיר על אש קטנה
8.שמים מעל גבינת פרמז'ן ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם...
9. אוכלים
10.שוטפים את הצלחת ואת הסיר
11.חצי שעה לאחר מכן ניגשים למקרר ורואים אם צמח שם משהו חדש לאכול :)

בתאבון!!!
 

פריאל12

New member
תיכף תחטוף כאפה דה לה פריאל


הבטחתי למשפה שאכין למחר עוגת תפוזים.
כבר הולכת לחפש מתכון חביב, להכין, ומאוחר יותר אעלה לכאן.
iba, אל דאגה - לא יהיו במתכון יותר משלושה שלבים
 
למעלה