מה דעתכם תעשה נבחרת ישראל בספטמבר?

guinnart

New member
מה דעתכם תעשה נבחרת ישראל בספטמבר?

אולי אני אופטימי מדי, אבל נראה לי שזו עשויה להיות האליפות הטובה ביותר של הדור הנוכחי - ייכנסו ל- 12 הראשונות ואולי אפילו ל- 8 הראשונות.
אליהו בשיא הכושר העונה, כספי אמנם בשנה קשה בקליבלנד אבל בנבחרת אני מאמין שהוא יהיה מצוין וביחד הם צוות פורוורדים מהטובים באירופה, ופניני מהספסל נותן גיבוי מצוין.
אוחיון ומקל בינתיים בעונות הטובות בקריירה שלהם, נעימי וגם לימונד והלפרין מקבלים הרבה דקות ומעלים את הרמה של הקו האחורי של הנבחרת לעומת האליפויות הקודמות.
טיוס הוא פתרון טוב מתחת לסל לשיטת המשחק של הנבחרת, אבל כמובן שבקו הקדמי חסרים כתמיד הרבה סנטימטרים. כדיר, קוז'יקרו ואולי שולדברנד ורותבארט יכולים להיות בסיס לאיזו רוטציה שתצליח להתמודד באופן יעיל הגנתית לכמה דקות כל משחק עם הגבוהים האירופיים...

yati6

New member
אגב זה דיון מעניין שלעצמו

לדעתי לכדורסל, כדורגל וטניס כן יש מקום בפורום הזה, אני לא מאמין שלעדכונים כל מחזור\משחק טניס , אבל לדיונים כלליים מדי פעם כן.

yati6

New member
שולדברנד לדעתי לא יכול לשחק

שיחק כבר בנבחרת שוודיה.

מבחינת שחקני הפנים צריך לשקול באמת להכניס את רותבארט, אין שחקנים ישראלים גבוהים ולכל נבחרת אירופאית טובה יש שחקן לפחות
2.10\2.15 ס"מ. הייתי גם לוקח בחשבון את יניב גרין שמתחיל לחזור לכושר בגליל ואולי יעשה קאמבק בנבחרת, הוא עדיף מרותבארט שלמרות הגובה שלו הוא קצת רך לעומת גרין.
כדיר לא מרשים כבר הרבה זמן.

אצל שחקני החוץ המצב קצת יותר טוב - נעימי, הלפרין, אוחיון, מקל - כולם בתקופות טובות יחסית. עם לימונד, מורן רוט ואולי אפיק ניסים יש קו אחורי מצויין. לא הייתי מתפלא אפילו לראות את אחד משחקני הפועל ת"א - בר טימור כשחקן צעיר שיצבור ניסיון (וגם יכול לתרום מאוד לדעתי) , או האופציה הפחות ריאלית - גל איתן שנותן עונה לא רעה.

למעלה