מה דעתכם
דיון...

motib4

New member
מה דעתכם../images/Emo35.gif דיון...

אם רק אחת התאומות הייתה נולדת, הכוונה היא, רק מרי קייט או רק אשלי, האם אתם חושבים שהיא הייתה מצליחה כמו שהתאומות מצליחות כיום יחד?

Nomero Uno

New member
בפירוש........לא!

חלק גדול מהקסם וההצלחה שלהן הוא העובדה שהן תאומות זה לא שהן שחקניות כאלה גדולות ראינו הרבה שחקנים צעירים מופיעים ונעלמים לעומת התאומות שנשארו חוצמזה בוא נתחיל מהעובדה שלא היו לוקחים את אשלי/מרי-קייט ל"צער גידול בנות" כי בגלל החוקים בארה"ב לקחו רק תאומים וכך אף אחד לא היה מכיר טוב אז זאת דעתי נ.ב נושא טוב

motib4

New member
גם אני חושב כך...

ללא היותן תאומות, אף אחת מהן לא הייתה מצליחה כל כך. אולי, היא הייתה מצליחה, אבל לפופולאריות של התאומות אף אחת מהן לא יכלה להגיע. אני חושב שההצלחה מתחלקת 50%, 50%. כל אחת תורמת לקריירה והאחת לא יכולה ללא השנייה. טוב שהעלת את נושא התאומים. לא חשבתי עליו ואתה צודק בהחלט. למעשה- ללא ההצלחה של "צער גידול בנות", יכול להיות שהפורום הזה לא היה קיים.

זה מפחיד לחשוב ככה ../images/Emo5.gif

זה קצת מפחיד לחשוב שאם רק אחת הייתה נולדת לא היינו מכירים את משפחת אולסן לא?? יש לי שתי מחשבות 1) נכון- מרי קייט ואשלי נבחנו 50 50 לתפקיד של צער גידול בנות והצליחו בגלל שהן תאומות, ללא ספק אבל! 2) בגלל שאמא שלהן היא בעצם זאת שדחפה אותן לכל העניין הזה של משחק ואודישנים, אני מאמינה שגם אם רק אחת מהן הייתה נולדת, אמא שלה עדיין הייתה לוקחת אותה לאודישנים ומנסה לגרום שהיא תקבל תפקיד!....

Nomero Uno

New member
יש משהו בדברייך

וכנראה שאם רק אחת מהן הייתה נולדת אמא שלה הייתה דוחפת אותה לאיזה תפקיד אבל... כמו שאמרתי החוכמה היא לא לקבל תפקיד אחד ואז להיעלם אלא להישאר כמו שהתאומות נשארו וסביר להניח שאם שאת הייתה רק אחת מהתאומות אחרי סוף הסדרה לא היינו זוכרים מי היא בכלל כי רוברט ת´ורן שם לב אליהן בגלל שהן היו תאומות וחשב על האינטרס השיווקי כי את רוב הכסף הן עשו מהשיווק לא מהסרטים עצמם כך שאם הייתה נולדת רק אולסנית אחת היא בכל מקרה לא הייתה מצליחה כמו שתאומות הצליחו

motib4

New member
בעצם...

המפתח להכרה של התאומות זה העובדה שהן גדלו מול המצלמות, וגם העובדה שהן תאומות, כמובן. אם הן לא היו תאומות זה לא היה מצליח לאף אחת מהן. הן לא היו מתקבלות ל"צער גידול בנות", מה שאומר שהן לא גדלו מול המצלמות, והן לא היו תאומות, כך שהגימיק נעלם. כשחושבים עלזה, זה באמת גימיק. לא פלא שקוראים להן: olsen-twins.

למעלה