מה דעתכם
פרום או אהבה

מה דעתכם../images/Emo35.gifפרום או אהבה../images/Emo35.gif../images/Emo14.gif

את האמת הכותרתהייתה אמורה להיות אחרת אבל לא משנה זה לא יצא כמו שצריך והכוונה היא:היום קיבלנו שרשור מורחב העוסק בתרומתה של אליסה באירגון יוניפיל
...אז תראו על מה חשבתי
יש הרבה כוכבים שעוזרים לארוגנים למתרות פרסום שלהם או של הסדרות בהם הם עובדים.. ויש כאלו שעושים זאת להנאה לעזרה ולכיף.. אני בטוחה שרובכם תענו שאליסה עושה את הכול מאהבה ומחיבה ומתרומה
אבל מה דעתכם
למה היא עושה את זה ...כדי לפרסם אותה
או כדי לעזור ולתרום
מה דעתכם..אנא הרחיבו כדי שהדיון יראה כמו שצריך
.. ומקווה שנהנתם מהשרשורים שאני פותחת
ותודה לעונים
אני מוסיפה תמונה
ובה ניתן לראות את תרומת אליסה באחד מטיוליה..תחשבו טוב ותענו

מכושפת15

New member
לדעתי

זה נטו מאהבה, ולרגע לא נתייחס לזה שאני מתה עליה, בלי קשר, היא פשוט יכולה להשיג פרסום בדרכים אחרות, ואם היא עושה את זה סימן שיש לזה סיבה.. לדעתי היא באמת מנסה לעזור ולתרום, לנצל את זה שלה יש את האמצעים והיא יכולה.. ולעזור לאחרים שיותר קשה להם בחיים. חוץ מזה, פשוט רואים לה בפנים, בעיינים שהיא בנאדם טוב, ועושה את הכל מאהבה ומטוב לב
ממש כמו אנג'לינה, שיש לה הרבה מאוד דרכים להפרסם, בעצם שתיהן כבר מפורסמות, והן בכל מקרה עושות רק טוב

always be me mc

New member
../images/Emo45.gifגם מסכימה

ואם הנושא לא היה קרוב לליבה אז היא לא הייתה טורחת כל כך לקדם אותו בתוכניות שהיא מופיעה, באירועים וגם האתר שלה הושפע ממסעות אלה!(תראו לי עוד בן אדם שהיה הופך את האתר שלו לכזה
בלי שהיה מחובר למקום?!) מה שאני מנסה לומר (כמו שמילנה אמרה), אפשר לראות אם בן אדם עושה את זה מאהבה דרך המסירות שלו וההתנהגות שלו עם אנשים אחרים ורואים שאליסה עושה את זה מאהבה
אי אפשר לזייף את כל התמונות האלה שראינו שלה עם הילדים האישיות האמיתית תמיד תצא בסוף לאור
וזה גם מתאים למישהי שחותמת במילים "שלום, אור ואהבה" והמשפט הידוע לשימצה שלה(שאין לי כוח לכתוב שוב
) להתנהג מתוך אהבה לא?
אגב גם לפני שהיא הצטרפה ליוניצף היא עשתה מעשים טובים ולכן הם צירפו אותה
חוץ מזה יודעים מה דרך יותר טובה להתפרסם כיום??
לצאת עם מישהו מפורסם רצוי הרבה יותר
וגם סרטים אם באמת זה היה מעניין אותה אז זה מה שהיא הייתה משקיעה את זמנה בו.

../images/Emo45.gifצודקת....אליסה ממש לא צריכה

פרסוםםם היא יכולה להשיג פרסום גם בדרכים אחרות זה ממש לא משנה..... היא פשוט בן אדם מדהיםםם ואנחנו המעריצים פשוט סומכים עליה שהיא תעשה את הדבר הנכון בזמן הנכון...

מלינה וגל

הוצאתן לי את המילים מהפה והאמת רואים עליה שהיא בנאדם טוב שלא יהיה מסוגל לעשות את כל זה למען פירסום אלא מטוב לב לא נראה לי שהיא צריכה עוד פירסום ממה שכבר יש לה

מכושפת15

New member
../images/Emo6.gif חח זה מילנה

אני מבקשת מספיק כל המורות מעוותות לי את השם בכל צורה אפשרית

בנוסף לאמרות האמת

אני רוצה להוסיף שהיא נעזרת בפרסום שלה! כשהיא תורמת ועוזרת לחברה היא מפרסמת את כמות האנשים והילדים שצריכים עזרה ואולי זה ישפיע על מחשבות של אנשים ועוד אנשים יתחילו לעשות כמוה ולתרום ולעזור לחברה

kristal 19

New member
מסכימה עם כל מילה שנאמרה פה

פשוט אמרתם הכל! כבר אין לי מה להגיד, כי כל דבר שאני יגיד כבר יחזור על מה שכתוב פה. לא נשאר לי אלא להסכים עם כל מילה.

CheN323

New member
לדעתי ../images/Emo3.gif

אם אליסה היתה רוצה פרסום היא יכלה לרוץ ברחובות ערומה. אבל לעשות את מה שהיא עושה לא יעשה מישהו שרק רוצה קצת צומי. לא חסרות דרכים להשיג פרסום, באמת שלא חסר
לדעתי אליסה באמת עושה את זה מטוב לב

West Doll

New member
ממ אני מסכימה עם כל מה שנאמר פה!!!

אם זה אכן היה לפרסום היא היתה יכולה לעשות כל דבר שטותי אחר כמו פרסומות למוצרים וכאלה...לא חסר וזה שהיא נוסעת למקומות נידחים שמלא אנשים שם בצרה וזקוקים לעזרה זה כבר מראה משהו על הבנאדם ועל המידות שלו.. אליסה היא בנאדם עם לב רחב וטוב ורואים את זה לא רק במעשים שהיא עושה אלא מספיק אפילו להסתכל לה בעיניים ורואים את הטוב שבה...היא מלאך אמיתית

למעלה