מה דעתכם

rolan

New member
מה דעתכם../images/Emo35.gif

אני חושבת שעיצוב הבית לא פחות חשוב מהתכנים שבו עיצוב נכון וטוב של הפורום יביא אנשים חדשים שיתעניינו בנושאים שיעלו כאן החברים. לכן... אני רוצה שתעזרו לי לחשוב על כללים לעיצוב למשל: שרשורים (אתם מכירים את הכלל - 19 הודעות וכו....) מחיקת הודעות (כאלה שאין בהן תוכן משמעותי - היי ביי וכאלה...) יש לי עוד רעיונות אנא הציעו גם אתם בסוף כשנסיים אערוך בקובץ וזה יהיה ספר כללי הבית שבוע טוב

rolan

New member
הסבר

נשאלתי לגבי 19 ההודעות אז טעיתי יש 15 הודעות ראשיות ולהלן ההסבר: מספר הדפים הפעילים בפורום עומד על כשבעה במצב של תגובות פרוסות (3-4 במצב של תגובות מוסתרות). בכל עמוד יש 15 הודעות ראשיות. אחת ליום, לפנות בוקר, עוברות ההודעות "העודפות" מהעמודים הישנים לארכיון הפורום, ומספר העמודים הפעילים בפורום נשמר קבוע. על כן חשבתי שלא כדאי לפתוח שרשורים סתם אלא, להצטרף להודעות שכבר ישנן במידה ולא תהיה תגובה להודעה כדאי לשרשר אותה להודעה אחרת וכך להשאיר את הדף מגוון... מקווה שהייתי מובנת יותר...

rolan

New member
שיעור במחשבים

בנות בבקשה להקשיב שיעור ראשון במחשב.... תיכף יבואו הבנים נלמד אותם... D-:

רולן ולכל השאר הביע את דעתי

אני די חדשה והוזמנתי ע"י העלמה 3 בכל פעם שנכנסתי היה נושא הקפה והעוגה שזה יפה ונחמד אך רצוי להעשיר בנושאים עיניניים כדי שאם משהו נתקל במקרה גם ירצה להשתתף ולנו כאן לצמוח ולשתף אז בואו נחשוב מה לא העזנו לשאול ובמה אנחנו רוצים לשנות לשתף את כולם באירועי היום אך לא לבטל את נושא הקפה אחרת אתייבש אילנה באהבה והתבוננות מגיעים לשלימות

עלמה 3

New member
אילנה יקרה - בוקר טוב

1. את כבר ישנה כאן
2. עדין לא פתחת כרטיס - ת.ז. במשפחת המורכבים, בואי נשמע את תעוזתך
3. ובין השורות נשתה קפה ונוכל עוגות ונפצח פיצוחים, אני לא מוותרת על
וה-
ומחכה לשיתוף שלך
כמובן ע"פ רצונך וזמנך ובנתיים בבקשה תתכבדי
וגם
ממעגל החיבוקים
עלמה

אוף ,לא ממש הבנתי

סתם אבל בגדול ברור לי שלא לפתוח שרשורים אלא רק להצטרף לכולם...טוב

rolan

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

הפורום שלנו עולה על דרך המלך זה בדיוק מה שאני חושבת.... אילנה וכולם שיהיו כאן דיונים על נושאים שאנחנו נביא שיהיה גם היי וביי, קפה ועוגה ומפגשים כי אני רואה בפורום בית אמיתי שנוצרות בו התקשרויות, חברויות שמהווה תמיכה אם ע"י ייעוץ, נישוק, חיבוק וסתם טפיחה על שכם כי אנחנו פורום חברתי וככזה איננו רוצים להיות פורום מקצועי גרידא... אז זוהי כוונתי ולגבי השרשורים, כן, נכון להצטרף לקיימים כדי שתהיינה מה שיותר שורות עם כמה שיותר נושאים פתוחים לדיון אז קדימה לעבודה

oehhe

New member
מראה ומבנה הפורום.

שלום זוכרים אותי? אני oehhe אני יודע שרובכן (כן כן כמעט רק בנות) שכח אותי, אני זה שישן בלילה ליד המנהלת
. דעתי על מראה ועל דרך התנהלותו של הפורום קצת שונה, (מה לעשות, אני ממאדים) היו כאן ימים שכל הפורום נראה כמו חדר צ'אט: הכנתי קפה, רוצה גלידה? איזה טעמים? וכו' וכו'. לא שיש לי התנגדות לקפה (מבושל טוב עם הל בבקשה) אבל, ריבונו של פתח תקווה, התכנסנו כאן אנשים עם בעיות דומות לשמוע ולהשמיע, להתייעץ ולהוועץ עם זולתנו בעניין התנהלות משפחות מורכבות, למי שיש מה לשאול ואו מה לספר, קדימה, למי שאין,.... זה לא שאני שולל לחלוטין את תופעת ברכות השבת שלום והנשיקות חיבוקים, יש להן מקום, אבל אם המקום שהן תופסות והאנרגיה שהן דורשות (הן מצד הכותבים והן מצד הקוראים) גדולות יותר מעיקר מטרתו של הפורום, אזי אנו מחטיאים. אם ישאלו אותי (ואני יודע שלא תשאלו) מה עדיף? פורום עם הודעה או שתיים ביום אבל בנושא הפורום, או פורום פעיל ותוסס ומלא בהזמנות לקפה? אני בעד האפשרות הראשונה. צר לי על הבוטות, אני מניח שאתחרט על ההודעה לאחר שליחתה, כאן אוכל לנצל את קירבתי אל המנהלת ולהתחנן למחילה\מחיקה. יום טוב ושבוע טוב oehhe

עלמה 3

New member
אוהי, עכשיו ../images/Emo9.gif

כשתעלה משהו לדיון וכשתשתף, נדע שאתה אוהב קפה עם הל, על הפינג'ן או גחלים ! מקבלת את דעתך, היו דברים שלא תלויים בי.....אני אישית העדפתי את הקפה והגלידה וקשקושי נשים, על פני "לא כלום". אני סובלת מחרדת נטישה! אז רציתי לרצות את היושבים ! אוהי שאני לא הישמע ציניקנית...... זו לא הכוונה.... אכן חשוב שזה יהיה במינון הנכון.... אז מה אתה ממליץ להחזיר את המוכנת קפה שמצאתי.... אין לי איקונים פתאם - פרצוץ עם לשון בחוץ ועין קורצת וחיובוק... טוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף עלמה

rolan

New member
יופי ותודה ../images/Emo25.gif

עלמה... אני שמחה שאת ענית כי בקושי התאפקתי למרות שאוהי יודע את דעתי (מן הסתם...) אך כשאת אומרת זאת, זה נשמע אחרת כך בדיוק גם אני הרגשתי יותר מזה... אני חושבת שמגיע לנו צל"ש (עם כל הצניעות...) למעטות שנשארו עאן עם הקפה, העוגה ההיי והביי ששמרו על הגחלת כדי שלאוהי ולעוד אחרים ישמר חום המדורה כדי להרתיח את הפינג'ן ולשבת ולשוחח על הדברים שלהם נועד הפורום. כל הכבוד!!!

עלמה 3

New member
נכון , אנחנו מנגה -

ושיודו כבר שהזן הנשי תמיד עושה את העבודה השחורה, אפילו קפה על גחלים.

sugar7

New member
מסכימה עם אוהי לחלוטין

גם לטעמי יש המון שרשורי בוקר טוב-לילה טוב וכשיש כבר שרשור (צריך הסבר? שרשור הוא הודעה ראשית+כל התגובות אליה) בעניין הפורום, הרבה פעמים הוא הולך לאיבוד בין הקפה, העוגה, החיבוקים והנשיקות. נושדא הפורום הוא טעון. הנושאים לא פעם כבדים. לדעתי מי שיציץ לפה חדש ויראה את כל ה"הי-בי" יכול להרגיש: א. אין מקום להעלאת שאלות "אמיתיות" ב. יש כאן חבורה מלוכדת ואין לי מקום ביניהם. ובכך נוכל לצאת, בסופו של דבר, מופסדים. אני בעד מדיניות שרשורי אוף. כלומר, מי שפותח שרשור שלא קשור לנושא המוצהר של הפורום, שיסמן את הודעתו באייקון:
וכך למי שלא מעוניין, יוכל לדלג על השרשור. דרך אגב, רולן, את יכולה להפעיל את כלי הניהול שלך ולשרשר זו לזו הודעות שנושאן קרוב ובכך את "מקפיצה" הודעות לעמוד הראשון.

rolan

New member
סוכר מתוק

זוהי בדיוק כוונתי אבל לא רציתי להתחיל לפעול ביד רמה ואגרסיבית מבלי שחברי הפורום מודעים לכך על כן כתבתי הודעתי בראש השרשור הזה והנה כבר הצעת הצעת ייעול אני ממתינה עוד זמן לקבל משאר החברים בסיום אערוך הכל לדף שיקרא כללי התנהגות בפורום ואפיץ אותו לידיעת כולם

rolan

New member
הנה התחלתי

לעשות קצת סדר בשרשורים אולי נהיה לכם קצת בלאגן אבל זה משאיר כמה נושאים עדיין פתוחים בתחתית הדף שגם אליהם רוצים לפעמים להמשיך להגיב אז צ'או ידידי

rolan

New member
סקר

הוספתי אתמול סקר חדש אני השתתפו בו אם למישהו יש רעיון לסקר הבא אנא שילחו לי במסר אישי

למעלה