מה דעתכם

dafgol

New member
מה דעתכם ../images/Emo35.gif

הנה עוד יום חלף ויום שישי מתקרב , הבת של בעלי מגיעה לארץ. הוחלט שלא ניסע לשדה התעופה לאסוף את הילדה , אלא קודם היא תיסע ( עם האמא והבעל ) לבית הוריו של הבעל החדש כדי שיפגשו אותה גם , וביום שישי בצהריים הם יביאו אותה לאן שאנחנו נחליט.... מכיוון שלא בעלי ולא אני מעוניינים שהגרושה תגיע לסף ביתינו , הוחלט על מפגש באמצע הדרך ( דר"א אני והיא מעולם לא נפגשנו אלא תכתובת מיילים ושיחה בטלפון ). הייתי בטוחה שבעלי יסע לבד , אבל הוא ביקש ממני שהברבור הקטן שלנו ואני נצטרף אליו...כמובן שאני מכבדת את רצונו ואכן ניסע איתו. עם יד על ה
אין לי שום רצון לפגוש את האישה וממש לא לשוחח איתה , אבל מצד שני הרי אהיה שם...להתעלם ממנה אני לא רוצה ולא יכולה , כי אני לא כזאת...ומצד שני אני לא רוצה להיות צבועה ולשחק את הנחמדה והמנומסת...כי אני לא אוהבת צביעות... אני כמובן אתנהג בכבוד במעמד הזה בכדי לא לפגוע באף אחד ובטח שלא בבת של בעלי ( אם זה היה תלוי בבעלי...גם הוא לא רוצה לראות את גרושתו ...) אוקצור מה שאני מנסה לשאול....איך להתנהג בכלל ? הרי זה לא שהילדה תעבור מהאוטו שלהם לשלנו וזהו , בטח יהיו חילופי מילים small talk וכאלה...אני חשבתי פשוט להישאר בתוך האוטו אבל...זה לא נשמע טוב...ולדעתי בעלי יזדקק לי לידו.... מצטערת על האורך ..ככל שהמועד מתקרב ...אני מוצאת את עצמי חושבת על זה יותר ויותר... ( היא שחלה לי היום מייל מאוד " סחבקי " וזה נראה לי קצת חשוד ....)
למי שקרא\ה על כאן

עלמה 3

New member
גם בעלי תמיד תוקע אותי ע הקטעים

האלה וזקוק שאני יהיה לידו ולא כל כך מבינה למה ? אך אני ממליצה שאם הוא מבקש , אז רצוי שתהיה לידו ואיתו , כנראה שחשוב לו שאת תבואי. את יכולה לומר שלום (כזה היי וביי) לא חייבת מעבר לזה. וכמובן כלפי הילדה תפגיני חביבות ואמפטיה בכדי לא להקשות עליה. דפגול, גם אני שונאת להיות צבועה אך לפעמים זה נדרש כמו במקרה הזה.. תגידי שלום תמנעי מלהשתתף בסמול טוק... הרי מעולם לא היו בינכם דין ודברים לא לשלילה ולא לחיוב... אז אומרים היי ואח"כ ביי. דפ' , למה את חושדת במייל הסחבקי ?????? עלמה

עלמה 3

New member
דפ' , שכחתי משהו

קחי בחשבון - את חששות הילדה ואת התרגשותה ויתכן כי המייל הסחבקי הוא להתחבב והכנת הקרקע לביקור אצלכם. בהצלחה ומפגש פורה.

oehhe

New member
דעתי כאן למטה

אינני מכיר מספיק את טיב היחסים בינו ובין גרושתו, אני מניח שהם מסוגלים להחליף משפטים נינוחים בינהם, לדעתי שיחה קצרה וסימפטית עם הזוג (האקסית ובעלה) לא יכול לגרוע אלא רק להוסיף, משהו כמו: שלום איך עברה הטיסה? מה הילדה אוהבת לאכול? וכל מיני כאלה. הגירושים שהיו הם עובדה מוגמרת, ויש כבר חיים חדשים, אין סיבה להחמיץ פנים. אינני חושב שלגייס קצת נחמדות (גם בשעה שקשה לגייס אותה) זו צביעות. אל תישארי באוטו, הפגיני בטחון, זה טוב לבנזוגך, טוב לילדה, טוב לאקסית, ומצויין עבורך. oehhe בהצלחה

מסכימה עם אוהי ועלמה

אני למדתי שבמצבים כאלה אני מחליטה ללכת עם תחושות הבטן,לא חייבים להיות המרכז ושכל המפגש יהיה על כתפיך,את שם בעיקר בכדי להיות עם בן זוגך פיזית ונפשית. תכנון מוקדם לא תמיד מדוייק כי גם לאחרים יש חלק. אגב זה נפלא שבן זוגך מזמין אותך להיות לצידו ואיתו,אני מכירה מצבים הפוכים,שהם מעדיפים להתמודד לבד ,ואז אנחנו מרגישות מחוץ לתמונה והפרצופים בדרך......

לזרום עם המעמד

עלייך להיות לצד בעלך כי הוא רוצה את הביטחון שאת נותנת. זאת לא צביעות להחליף כמה מילות נימוס .זה יתן לילדתו חיזוק ששני ההורים שלה לצידה ומקבלים זה את זה בכל הכבוד הנדרש בין שני אנשים שילדו אותה

פרח 11

New member
אני מסכימה עם דבריו של אוהי

ובנוסף אמליץ לך שתנהגי אליה כמו לכל מכר אחר שאין לך ולא היה לך שום קשר אישי איתו, ולזה יספיק שלום וביי. בנוסף אל תתכנני מה לומר ואיך לנהוג, תזרמי ותראי שהשד לא כ"כ נורא. המילים יבואו מעצמן. מה שכן חשוב זה שתהיי לצד בעלך ותצאי מהרכב כמו אדם בוגר עם ביטחון.

*יערית

New member
לפעם הראשונה ../images/Emo20.gif

שלכן אחת מול השנייה אולי הכי נכון זה להיות נחמד ומנומס ולהכיר את הצד השני על קצה המזלג פייס טו פייס...מאחר ובתו הולכת להתארח אצלכם בהחלט כדאי לשאול על הילדה אם יש דברים מיוחדים שצריכים לדעת בכדי לעזור לה בזמן שהותה בביתכם. מה גם....למה להרגיש מנוכרת?היא מימלא באה לביקורון ולא שוהה אצלכם...קחי את הדברים בקלילות ולחשוב רק מחשבות חיוביות....אני מאמינה שאם רוצים להנות אז נהנים..אם רוצים לסבול אז סובלים בגדול! נו שתבוא כבר.......

1נתי 1

New member
מצטרפת לכוווווווווולם ../images/Emo140.gif

אמרו כבר הכל אז להוסיף הרבה אין לי רק שמאחר ושני הצדדים כבר עעברו שלב ושניכם כבר הקמתם משפחה חדשה עזבי את החשדנות בצד עמדי לצד בעלך היי חביבה ונימוסית ושאלי פרטים מיוחדים על הילדה ואם נראה לך שהשיחה מעט מתארכת או אולי פונה לכיוונים לא רצויים תימצאי איזו התעסקות קטנה בצד עם הברבורון

לכול היותר ..... פעמיים

הי, מצטרף למחזיקים את ידך בלכתך למפגש עם האקסית. נראה שאין מנוס לאור בקשת אישך, את היא זו שתתני לו כוח.. ולכל היותר זה יהיה מפגש של פעמיים: פעם ראשונה ו... אחרונה. יום טוב יוסי

ליזי38

New member
פשוט

לכי איתו הןא צריך אותך לידו וזה כבר מחמיא כשלעצמו, זקפי את הראש היא האקסית את עכשיו הנוכחית, מקסימום שלום, איך היתה הטיסה וזהו, פשוט תהיי שם לידו. בהצלחה

rolan

New member
הצצתי ונפגעתי

דפנה'לה יקרה! קראתי עד הסוף בשקיקה, אני אוהבת את הסגנון שלך...
האמת? לא קראתי בינתיים אף תגובה, רציתי להגיב לך מהבטן. לאחר שאלתך, האם לשבת במכונית ולהמתין... הנה תסריט כפי שעלה בראשי: את עם תינוקך בחיקך, יושבים במכונית ומביטים החוצה, את מנסה לקרוא את תנועות השפתיים של האנשים ממול. הם מחייכים, מתחבקים, אולי בוכים קצת, ואת והברבורון יושבים במכונית, לא שותפים, לא יודעים מה באמת קורה. לאחר ההתרגשות הראשונית, תרצה הבת לראות את אחיה, ואמה תצטרף מן הסתם... הם יגשו למכונית, יציצו מבעד לשמשה, את תפתחי את החלון - ומה תרגישי?... נראה לי שלא יהיה לך נוח. התסריט הרצוי לדעתי צריך להיות כזה: תגיעו למקום המפגש, כולכם יחד, בעלך, ברבורון ואת, יוצאים מהמכונית בבטחון מלא, מחוייכים ושמחים לקראת הפגישה הצפויה עם בתו. יהיו חיבוקים ונישוקים, גם את מוזמנת להצטרף אליהם. האקסית, תיגש בוודאי ותגיד שלום, חייכי אליה, ליחצי את ידה ואמרי בנימוס שאת שמחה להכיר אותה (זו לא צביעות!). לאחר המפגשון הזה, תכנסו כולם יחד למכונית, ותפליגו הביתה לשבוע של כייף. אני חושבת גם שכדאי לתרגל עם הבעל את התסריט הזה, שיהיה מוכן לגבות אותך בכל מקרה.
הצלחה יקירתי
מחזיקה לך אצבעות
עכשיו יורדת הלאה לקרוא את שאר התגובות...

dafgol

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo24.gif

כרגיל הפנמתי את כל מה שאמרתם לי
אני רק רוצה להסביר את עצמי קצת.... הסיבה שאני לא מעוניינת לכל " מפגש חברתי " עם הגרושה ( מעבר לשלום איך היתה הטיסה וביי..) האשה הזאת פשוט לא בן אדם...אני לחא רוצה להשתמש במילים לא יפות ובוטות , אבל זאת אשה לא ישרה ,לא הוגנת, לא אמינה ולא נאמנה...תוקעת סכינים בגב ועוד כמה דברים אבל...אני סותמת ת'פה... כמובן שאני אהיה לצידו של בעלי ואהיה נחמדה בשביל הבעלול ובשביל ביתו , אבל זה לא ישנה כלום לגביי איך אני מרגישה כלפייה . בפעם האחרונה שהיא " הסתחבקה " איתנו....שבוע אח"כ הבעלול קיבל צו עיקול..כמובן שהדברים הסתדרו אבל היא פשוט אשה רעה
אוקצור כמו שכתבתי בהתחלה , אני לומדת מכל מילה שאתם כותבים אז פשוט
. אני אהיה מנומסת וחביבה והכי חשוב - אני אהיה שם בשביל הבעלול. פשוט אתנהג א-לה-נטוראל...
העיקר שבעלי והבת שלו יהיו שמחים ומאושרים , שהברבור הקטן שלנו יכיר את אחותו למחצה ושכולם יהיו מאושרים...השאר מתגמד ... ורגע לפני סיום...חייבת להשוויץ...
סתם כי בא לי...

עלמה 3

New member
היי דפ' ../images/Emo24.gif

איזה פשושוןןןןןןןןן הבעלולייי שלכם
את וליזי עושים לי חשק. תארת כאן משהו מאד מוכר.... חברים, פתיחות...ייענו סחבקים וצווי עיקול בדרך, כן מוכר לי מאד ... אך תתנחמי בסוף גם זה עובר.. ומה שחשוב זה התקשורת והקשר בן הבת אילכם. חיזקי ואימצי ! ולא לשכוח לעדכן אותנו !

rolan

New member
גם אני רוצה ברבורון

יווווווו מתוקי אבל מה, אני מחכה לנכדים....

גם לי עשית חשק../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

כזה מתוק הקטנציק שמעורר רצון לחבק ולקבצץ איזה מזל שהאקסית באה לשבוע ומתנדפת..... יש כאן כאלה שהאקסית או האקס גרים מעבר לפינה והם תקועים אחד לשניה כל השנה....שנים....חיים. בכל רע יש גם קצת טוב.

1נתי 1

New member
תשוויצי חופשי - יש לך במה

הברבורון ממש ממש מתוק ומקווה שהביקור יעבור שקט וחלק

b4icu

New member
וכך למדתי היום ../images/Emo6.gif

שלום פולני יהודי, שמגיע לאי בודד בונה שתי בתי כנסת. אחד להתפלל בו והשני... לזה אני לא נכנס בחיים! יש עוד גישות, ואחת מהן אומרת שרוב הדברים שקורים לנו נחלקים לשלושה: כאילו שכדאי לזכור כאילו שכדאי לשכוח וכאילו שזה לא משנה, ואנחנו שוכחים ממילא. אז הסיכוי שלך = 0.33 בסיכון סטטיסטי. והיה ונפל ה-0.33 הלא רצוי, תמיד תוכלי לשכוח.

אני חושבת שלהשאר במכונית

זה הפתרון האדיאלי עבורך... דבר עם בעלך ושאלי מה הוא אומר על כך. שווה עוגיה (שאלה)

למעלה