מה דעתכם ../images/Emo35.gif
הנה עוד יום חלף ויום שישי מתקרב , הבת של בעלי מגיעה לארץ. הוחלט שלא ניסע לשדה התעופה לאסוף את הילדה , אלא קודם היא תיסע ( עם האמא והבעל ) לבית הוריו של הבעל החדש כדי שיפגשו אותה גם , וביום שישי בצהריים הם יביאו אותה לאן שאנחנו נחליט.... מכיוון שלא בעלי ולא אני מעוניינים שהגרושה תגיע לסף ביתינו , הוחלט על מפגש באמצע הדרך ( דר"א אני והיא מעולם לא נפגשנו אלא תכתובת מיילים ושיחה בטלפון ). הייתי בטוחה שבעלי יסע לבד , אבל הוא ביקש ממני שהברבור הקטן שלנו ואני נצטרף אליו...כמובן שאני מכבדת את רצונו ואכן ניסע איתו. עם יד על ה
אין לי שום רצון לפגוש את האישה וממש לא לשוחח איתה , אבל מצד שני הרי אהיה שם...להתעלם ממנה אני לא רוצה ולא יכולה , כי אני לא כזאת...ומצד שני אני לא רוצה להיות צבועה ולשחק את הנחמדה והמנומסת...כי אני לא אוהבת צביעות... אני כמובן אתנהג בכבוד במעמד הזה בכדי לא לפגוע באף אחד ובטח שלא בבת של בעלי ( אם זה היה תלוי בבעלי...גם הוא לא רוצה לראות את גרושתו ...) אוקצור מה שאני מנסה לשאול....איך להתנהג בכלל ? הרי זה לא שהילדה תעבור מהאוטו שלהם לשלנו וזהו , בטח יהיו חילופי מילים small talk וכאלה...אני חשבתי פשוט להישאר בתוך האוטו אבל...זה לא נשמע טוב...ולדעתי בעלי יזדקק לי לידו.... מצטערת על האורך ..ככל שהמועד מתקרב ...אני מוצאת את עצמי חושבת על זה יותר ויותר... ( היא שחלה לי היום מייל מאוד " סחבקי " וזה נראה לי קצת חשוד ....)
למי שקרא\ה על כאן
הנה עוד יום חלף ויום שישי מתקרב , הבת של בעלי מגיעה לארץ. הוחלט שלא ניסע לשדה התעופה לאסוף את הילדה , אלא קודם היא תיסע ( עם האמא והבעל ) לבית הוריו של הבעל החדש כדי שיפגשו אותה גם , וביום שישי בצהריים הם יביאו אותה לאן שאנחנו נחליט.... מכיוון שלא בעלי ולא אני מעוניינים שהגרושה תגיע לסף ביתינו , הוחלט על מפגש באמצע הדרך ( דר"א אני והיא מעולם לא נפגשנו אלא תכתובת מיילים ושיחה בטלפון ). הייתי בטוחה שבעלי יסע לבד , אבל הוא ביקש ממני שהברבור הקטן שלנו ואני נצטרף אליו...כמובן שאני מכבדת את רצונו ואכן ניסע איתו. עם יד על ה