מה דעתכם עידן
C cobainos New member 12/5/04 #3 ../images/Emo57.gif שיהיה במזל../images/Emo57.gif *מרגיש ערס* איזו אחידות במשקלים.
A amickyaa New member 12/5/04 #4 ומה דעתכם על ....../images/Emo8.gif חחחחחח חה,חה איזה יופי רק בהודו יש מראות כאלו.......
C cold fire1 New member 12/5/04 #6 מיקי, אתה מבזה תשרשור הזה עם התמונה הזו... זה אמור להיות שרשור מזל"ט לתינוק החמוד הזה.. (מזל"ט אגב...)
מיקי, אתה מבזה תשרשור הזה עם התמונה הזו... זה אמור להיות שרשור מזל"ט לתינוק החמוד הזה.. (מזל"ט אגב...)
C cobainos New member 13/5/04 #12 אם כבר אמרת שהשם של השני לא סופי אז אולי לא יקראו לו בועז באמת?פשוט זה שם די כזה...לא אוהב אותו הוא נשמע כמו בן אדם שהולך להקיא כל הזמן בועעעעז...תשנו! מזל טוב עוד פעם
אם כבר אמרת שהשם של השני לא סופי אז אולי לא יקראו לו בועז באמת?פשוט זה שם די כזה...לא אוהב אותו הוא נשמע כמו בן אדם שהולך להקיא כל הזמן בועעעעז...תשנו! מזל טוב עוד פעם
S SupeRonit New member 13/5/04 #13 זה לא שיש לי מה להגיד בעניין אבל יש משהו בדברייך. בכל מקרה מניסיון העבר אני גם ככה אזכה לראות אותו פעם בחצי שנה-שנה (הם גרים בצפון "הרחוק ).
זה לא שיש לי מה להגיד בעניין אבל יש משהו בדברייך. בכל מקרה מניסיון העבר אני גם ככה אזכה לראות אותו פעם בחצי שנה-שנה (הם גרים בצפון "הרחוק ).
S SupeRonit New member 12/5/04 #8 נו,באמת מיקי.לא לכבודו של עידן לשים לו בשרשור השווצות כזו תמונה,או בכלל לגזול ממנו טיפת תשומת לב נו נו נו
נו,באמת מיקי.לא לכבודו של עידן לשים לו בשרשור השווצות כזו תמונה,או בכלל לגזול ממנו טיפת תשומת לב נו נו נו
D dilan angel New member 12/5/04 #10 איזה מאמי דיי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo49.gif