שתופיעו (בעקיפין) בהצגה המבוססת על פורומים,קומונו,צ'אטים של בגידות סטוצים וכל מה שמחוץ לנישואין?שלום אסייג מתכונן להצגה כזאת..תארו לכם שהלכתם להצגה ו הניק שלכם משורבב בהצגה,או מה שכתבתם..מה דעתכם?(..זה אמיתי..)
הוא יספר על אשה בת חמישים שמזיינת צעירים מחוץ לנישואין ויקרא לה בניק שלי.. וואלה? איזה כבוד, איזה פרסום, איזו סלבריטאות... כל החיים אני מחכָּה רק לזה. תגידי לשלום מותק, שאני לא מרשה לו. חוץ מזה, מי זה בכלל שלום אסייג?
אתה מחפש סיפורים בשביל סטנד אפ? כי שלום אסייג זה לא הצגה...זה סטנד אפ קומדי... אגב ראיתי את השידור שלו בטלוויזיה ושמעתי אותו משרבב את ניק מסויים בשיחה בתוכנית "מה קשור" שהיתה ביום רביעי...אם אני לא טועה... כל עוד ניק נחשב לדבר אנונימי...אז מותר לו... אבל בטח בעלת הניק ההוא...התפלצה מהמחשבה...חחחח
עם שאלה מעליבה בפתח תשובתך-"אתה מחפש סיפורים בשביל סטנד-אפ"..קצת התבלבלת..אני(..וכולנו..)מהצד הנפגע ונעלב.. מה אי אפשר לשמור לעצמנו משהו פרטי משלנו ?על הכל צריך לעשות הצגות?
וואו...ממש לא התכוונתי להעליב...../images/Emo12.gif
יו איזה קטע... אני שאלתי בשיא הרצינות...וזה נראה לי לגיטימי לחלוטין אגב... לחפש סיפורים מצחיקים בשביל סטנד אפ... הרבה סטנדאפיסטים לוקחים חומר מהמציאות והופכים אותו להצגה כמו שקראת לזה... כנראה שבאמת לא הבנתי אותך.... טעות שלי אבל במי פגעתי? מי זה כולנו? רק אתה כאן.... וכנראה שגם אתה לא ממש הבנת אותי... ואני עוד בתמימות סיפרתי לך קוריוז מהתכנית ששלום אסייג השתתף בה...
אשמח להסבר..כי אם קודם יתכן ולר הבנתי אותך עכשיו אני בכלל מבולבלת... פשוט לא מבינה ממה נעלבת/תם....
אבל אני ממש לא התכוונתי לקטול אותו בתגובה הראשונה שלי. מידי פעם נכנסים לפורומים אנשים עם הודעות והצעות להיות שותפים לסרט או להצגה.... או לבקש סיפורים וחומר כתיבה אחר שיספק להם בסיס לשם כך... לכן מראש ההודעה שלו נראתה לי כרעיון שלו שהיה רוצה לדעת מה דעתינו על כך...פשוטו כמשמעו... גם לא מוצאת סיבה מספיק כשרה להעלב מחוות דעת של מישהו אחר ...קל וחומר אם שאלת את דעתו...ועוד בפורום ..בו מגוון הדעות כמספר האנשים המשתתפים... בכלל לא הבנתי ממנו בהודעה הראשונה שלו אם הוא בעד זה או נגד זה.?!.. ועכשיו אני בכלל לא מבינה...אגב...חחחחחחח
צריך לבדוק בתקנון תפוז אם מותר לו בכלל להשתמש בסיפורים שנקראו בפורומים שונים, ועוד להגיד את הניקים שמאחוריהם, וכל זאת ללא בקשת רשות. אתם צריכים לפנות להנהלת תפוז על כך. (אם זה אכן מתפוז, והוא אכן משתמש בניקים אמיתיים).
אני לא כל כך ממהר להיעלב..אבל כאשר פונים אלי ישירות ואומרים"אתה מחפש.."זה קצת פוגע.. כי סה"כ גם אני שותף בפורום ,וזה מציג אותי כלא אמין..האמת שלא כלכך איכפת לי אם לוקחים חומרים להצגה..אבל זה צריך להיות ברשות..ובנות..אני אוהב הומור מכל הסוגים..(..מי שמכירה אותי יודעת..)ולא לקחתי ללב..זה חלק מהעניין של-להסבים או לא להסכים..ואני מקבל את כל התגובות בהבנה ..באהבה..ובהומור..אני לא עד כדי כך חמור סבר..