מה דעתכם?
T take out New member 27/10/07 #2 אני מצטער אבל אני פשוט עדיין בשוק מהעיניים =| חוץ מזה, . יש צורך לתיקון של הצבעים, הוספת שכבת בהירות\קונטראסט ושכפול התמונה על מצב soft light ב opacity נמוך כדי לתת לה קצת יותר זוהר. בהצלחה!
אני מצטער אבל אני פשוט עדיין בשוק מהעיניים =| חוץ מזה, . יש צורך לתיקון של הצבעים, הוספת שכבת בהירות\קונטראסט ושכפול התמונה על מצב soft light ב opacity נמוך כדי לתת לה קצת יותר זוהר. בהצלחה!
F Free Lancer New member 28/10/07 #3 חח העיניים אמיתיות, תודה ../images/Emo13.gif ואתה יכול לפרט לגבי "תיקון צבעים"? בקשר לבהיות/קונטראסט והשכפול - אין כאן כוונה שהתמונה תראה זוהרת, זה צריך להיות טבעי פשוט בלי הפצעים...
חח העיניים אמיתיות, תודה ../images/Emo13.gif ואתה יכול לפרט לגבי "תיקון צבעים"? בקשר לבהיות/קונטראסט והשכפול - אין כאן כוונה שהתמונה תראה זוהרת, זה צריך להיות טבעי פשוט בלי הפצעים...
O o0 מוגמוג 0o New member 28/10/07 #5 אז ככה שימי לב שבנחיר יש לה אדמומיות שכזאת, עדיף להוריד אותה, עיין ימין (שמאל שלנו) באמת כזאת חצי ירוק חצי חום? זה ממש מיוחד. יש לה שערות סוררות על הפנים שהיית צריכה להוריד.. לשחק עם הצבעים בתמונה ו...זהו חוץ מזה ריטוש טוב
אז ככה שימי לב שבנחיר יש לה אדמומיות שכזאת, עדיף להוריד אותה, עיין ימין (שמאל שלנו) באמת כזאת חצי ירוק חצי חום? זה ממש מיוחד. יש לה שערות סוררות על הפנים שהיית צריכה להוריד.. לשחק עם הצבעים בתמונה ו...זהו חוץ מזה ריטוש טוב
F Free Lancer New member 28/10/07 #6 אני בן ../images/Emo13.gif כן, יש לה עיניים מיוחדות ותודה, באמת לא שמתי לב לשערות הסוררת