מה דעתכם?

CowLover

New member
מה דעתכם?

בתוכנית של גיא פינס הוצג הארוע "טעם העיר" כ- "ארוע שנתי.... שהרבה אווזים הולכים לשלם עליו", בתור הצגה לנושא. אני אישית אהבתי את ההתיחסות המיוחדת לנושא.... ואז העברתי ערוץ.... מה דעתכם? אליזבת.

Gal-Mo0D

New member
אולי אפשר לכתוב להם

מכתבי תגובה זועמים ? מישהו יודע את הכתובת שלהם ?

CowLover

New member
למי?

למי בדיוק אתה רוצה לכתוב מכתב? לגיא פינס? הם החבר´ה הטובים בכל הסיפור הזה.....

Gal-Mo0D

New member
כן, לגיא פינס

הם בכלל לא היו אמורים לדבר על זה אם "הרבה אווזים הולכים לשלם על זה". שיחרימו את האירוע או לא יזכירו אותו.

adipo

New member
איכס, זה היה ממש מגעיל

הראו שם את הגופות המסכנות-שמחכות-למילוי-רוטב-אגוזים-וקשקבל-וקשקאמא שלהם, זה היה פשוט דוחה!

vegi force 1980

New member
אתם יכולים לכתוב

אבל הם לא מתייחסים לזה הייתה להם כתבה על הפירסומת עם הכיבשה של מנה חמה והוא צחק בקטע של "נראה מה פעילי זכויות בעליי החיים יגידו עכשיו" וגיכח אנחנו הטיפשים לדעתו שלחתי להם הרבה מכתבים זועמים וגם ששידרו קרב תקנגולות האיזה מקום בעולם אז יעל בר זוהר הלכה לראות והם איתה מתלהבים הם לא מתייחסים למכתבים ולא כלום אם רק היה איזה חוק שהיה אפשר לתבוע אותו על זה.....

CowLover

New member
אני לא חושבת....

בשביל זה מעבירים ערוץ.... ואני לא חושבת שזה הגיוני לדרוש מתוכניות שמסקרות ארועים להחרים כל ארוע שאינו צמחוני או טבעוני.... יש להם אינטרסים אחרים מלנו אתם יודעים.... לדעתי זה יפה שהם בכלל הזכירו את עניין האווזים. זה מראה על העובדה שהעניין הוא בידיעת הציבור...

goldy27

New member
ואם הם לא יזכירו את האירוע

הוא לא יקרה? אירועים כאלה היו ויהיו כיוון שאנחנו במיעוט ועל כל אחד שלא אוכל כבד אווז יש עשר שכן. מה לעשות? אבל לפחות הוא התייחס לנושא? הוא יכול היה גם לא לשים על זה בכלל. אז ניתן לו קצת קרדיט

Gal-Mo0D

New member
אם הוא היה מתייחס לנושא

בצורה חיובית, מילא. אבל זה סתם הייתה התייחסות ניטרלית שלא תרמה בכלל. ואולי אתם צודקים, אולי בעצם ההתייחסות שלו לאווזים זה הישג...

למעלה