מה דעתכם..........

• פותח הנושא 0g30
  • פורסם בתאריך

0g30

New member
מה דעתכם..........

אז מה נראה לכם , אפשר לסמוך ולבטוח בנערה שהכרתי באינטרנט? לפני מספר שבועות הכרתי מישהיא מאוד חמודה דרך האינטרנט , לאחר פגישה אחת נוצר הרושם ששניינו מאוד מאוד מבסוטים , במהלך השבוע החולף ניהלנו מספר שיחות טלפון , ושמעתי ממנה משפטים כמו , אני שמחה שפגשתי בך אתה מאוד מוצא חן בעיניי וכו´ וכו´ הרעפות שבחים לרוב , לפתע פתאום ללא התרעה מוקדמת נותק הקשר והיא החלה להתחמק ולחמוק בתירוצים שונים ומשונים שלא תבינו לא נכון אני אדם שפוגש הרבה נשים ומחוזר מאוד , מספיק שהיתה אומרת פעם אחת לא נראה לי לא מתאים וכו´ והיא לא היתה שומעת ממני יותר . בקיצור בנות תהיו נחמדות תגידו מה אתן חושבות ואל תמשכו אנשים סתם .

שמע...

נשמעת לי כמו סיטואציה שהיתה מתרחשת גם אם הייתם מכירים בכל מקום אחר. אני מסכימה איתך לגבי זה שאין טעם למשוך אנשים סתם. גברים ונשים.

r i p l y

New member
לא תמיד זה אישי.

חוץ מזה לכל אחד יש "באגים" פה ושם אז אל תעלב מכל שטות...
אולי היא יש לה את הלבטים שלה אולי היא הכירה מישהו אולי היא באיזה התאוששות מחבר" או משהו. אז רגע לא נפגשתם? לפעמים קורה ש מדברים וזורמים וגם שאתה לא מכיר אותה.. בעצם... זה לא מבטיח כלום כי אנשים באופן כללי> בנות בנים לפעמים באים בגישה של "לא חייבים כלום". אולי היא הכירה איזה מישהו. אולי היא סתם כזאת נחמדה אבל לא כנה וסתם "דיפלומטית" ככה זה תלמד להכיר אנשים טיפוסים.. ותעדיף בנות כנות ...

למעלה