מה דעתכם?

מה דעתכם?

יש לי מכר שהחל לרקוד לפני כשנה (במקרה נתקלתי בו בהרקדות והוא סיפר לי שהוא החליט לנסות). אנחנו לא חברים, אפילו לא יודעים שמות משפחה או מספרי טלפון - מכרים ותו לא (איש נחמד לכל הדעות)

לפני שבועיים כשיצאתי מההרקדה הוא יצא אחרי וביקש ממני לרקוד איתו, הסברתי לו שאני הולכת הביתה וכבר סירבתי למישהו אחר וזה לא מנומס לסרב לאחד כי אני "הולכת הביתה" ולהישאר לרקוד עם מישהו אחר. אז הוא אמר: אבל אני צריך שתלמדי אותי

המשפט הזה משאיר אותי חסרת מלים. כמובן שזה מחמיא, אבל אני לא הצגתי את עצמי כמורה או מדריכה או כמי שמעוניינת להיות כזו. כשהתחלתי לרקוד, רקדתי ריקודי זוגות באופן קבוע עם רוקד מתחיל כמוני ולמדנו ביחד. לא ציפיתי שמישהו יבוא וילמד אותי

איזו תשובה אני אמורה לתת לו?

התשובה הראשונה הכי טובה

אבל... כשמישהו אומר לך "תלמדי אותי" הוא בעצם אומר לך "תרקדי איתי קבוע"
עכשיו השאלה היא אם את מעוניינת לרקוד איתו קבוע?

האמת תמיד הכי טובה

ברי קוד

New member
רוקד וותיק צריך להקדיש זמן ללימוד מתחילים

הרקדת לימוד פעם בחודש כתרומה לריקודי העם נראה לי סביר

יכול להיות שההיצע יעלה על הביקוש

עם כל הכבוד

לא חתמתי על חוזה כזה מעולם.
כבר עברתי את גיל 18 ואני יכולה להחליט לבד אם אני רוצה ללמד או לא.

זה לא אומר שאני נגד עזרה, עשיתי זאת בעבר בשמחה (הדגמה בהרקדות) אבל אני לוקחת לעצמי את זכות הבחירה

ברי קוד

New member
הדרכת רוקדים חדשים על ידי ותיקים תתרום לתחום

כמובן שכל אחד עושה את הבחירות שלו ואין כאן שום חוזה

מכיוון שהרוקדים, ובמיוחד רוקדי הזוגות, כה מקובעים עם בני הזוג הקבועים שלהם ריקודי העם מתנוונים וקשה מאד לרוקדים חדשים להצטרף

יש הרבה רוקדים שרוקדים כמה פעמים בשבוע, כלום לא יפול מהנאתם אם יקדישו סבב בחודש לרוקד מתחיל.

EK55

New member
נכון.רוקד ותיק לא אמור להיות מורה לרוקד מתלמד

צריך להסביר לבחור כזה וינסה למצוא בנות זוג שיסכימו לרקוד איתו,
אולי אחת ברמה כמוהו בהרקדה של מתחילים ,את כרוקדת מיומנת רק תסבלי עם רוקד
שרוצה שתעזרי לו להשתלב.
במצב הפוך יש הרבה בחורים שרוקדים עם בחורות צעירות ויפות שעוזרים להם
להשתלב בהרקדה ,כי נעים להם לרקוד עם צעירות גם אם הן רק מתחילות ולפעמים אולי
גם יצא להם משהו עיתם מעבר לריקודים.
לכן לדעתי בחורים משקיעים בלימוד ריקודי זוגות יותר מאשר ריקודי מעגל
ומשקיעים בזוגות יותר מהבחורות,כי עליהם להיות המובילים בריקוד,מנהג שבעיני הוא פסול
והוא נכון יותר רק בריקודי סלונים.

הזמיר10

New member
הדרכת ריקודי עם

ההתייחסות שלך היתה טקטית, והתגובה שקיבלת היתה קצת יומרנית , ולא מנומסת .מה המשמעות של המשפט : אני צריך שתלמדי אותי ? הוא יכול ללכת לחוג למתחילים , למצוא לו בת זוג ברמתו ולהתקדם ביחד. בכל מקרה ההחלטה היא שלך .

צעד פולני,אולי מה שתעשה יצא גרוע

אבל למה אתה חושב שגברים אחרים הם כמוך?ומי מינה אותך לדבר בשם הגברים?אני גבר,ומה שאני עושה יוצא ממש טוב,גם בריקודים.

אכן צדק בדבריך נרותי

לקחתי אחריות על כל כל הגברים.
אשמח לבקר בהרקדה שלך וללמוד.
חג שמח.

למעלה