מה דעתכם?

ailag

New member
מה דעתכם?

זה חלק מקומיקס שאני כותבת (אמנם התסריט לא שלם.. אבל אני כבר רוצה לצייר!
) בינתיים הציור בעיפרון, מה שמסביר את האיכות. עותק גדול יותר בהודעה הבאה. הערות תוספות ביקורות? Go ahead. (הסבר, למרות שזה די ברור: זה שמלפנים רואה משהו בוידאו, השניים האחרים מתשעממים ורוצים לראות משהו אחר. המטרה של הקטע היא להציג אותם ולהראות שהם חברים קרובים. ולא, העלילה לא כזאת שטחית!)

Humus_Chipsalat

New member
חמווווד כל כך !!!

נראה כמו אילוסטרציה של הבית האמריקני הממוצע, ביום ה-11 בספטמבר ^_^ כולם בוהים ונדהמים... אהבתי !

ailag

New member
וידאו

הוא עושה play - rewind - play - rewind לא יודעת בקשר אליכם, אבל כשאני רואה טלויזיה אני נראית מהופנטת
והכוונה לא היתה שכולם יראו.. הבת מעירה משהו בסגנון "משעמם לי" (למרות שה"משעמם לי" בטח ייקח שלושה פאנלים ולא אחד), וזה שמחזיק לה את הרגליים סתם שומע. רק לזה עם השלט אכפת. מה שאומר שאני אעבוד עוד קצת על ההבעות ..

chatenoire

New member
חמוד

אמנם קריקטורות זה לא התחום שלי, אבל אני כן יכולה להגיד שהדמויות די מתוקות, הקומפוזיציה שלהם מעניינת וההבעה שלהם (אם, כמו שהבנתי, כולם בדיוק נפנו לבהות במשהו מעניין בטלויזיה) משכנעת.

wanna get high

New member
מה התסריט המלא?

למרות שבינתיים זה די אמיתי... החיים קשים... איזה חרא... *משתופף* אממממממממממממם *נהימה מדוכאת* קיבינימאט החיים הם חרא!!!!!!!!! מה התסריט? (ושלא יהיה corny!)

ailag

New member
אני לא אהרוס :)

אני לא אפרט עד שיהיה לי הסיפור המלא. כל הזמן נדמה לי ש"גנבתי" אותו מסרט, אבל אם זה מדאיג אותך - יש שם כמה משפטים (בסוף) שהקולנוע האמריקאי לא יאהב, ואני דיי אהבתי את הסיפור. (בא אליי ברגע של דיכאון ומתאר, מטאפורית, את הדיכאון. סיפורים כאלה הם הכי טובים!) דרך אגב, תרגישו חופשיים לתת הערות. אמנם זה cartoons ולא יותר מדי ריאליסטי, אבל עדיין יש יפה ולא יפה. דוגמא קטנה? הגרב של זה שמחזיק את השלט נראית לי טיפה מוזרה. (טוב, דוגמא קטנה מדי). ותודה על התגובות!

למעלה