מה דעתכם ?

ציונה30

New member
"לכל פרח יש את הזמן לפרוח..."

מקסים, מייפלס!!!

Feanor75

New member
תודה

אהבתי את הסרטון, מאמין שזה נכון באופן כללי למרות שאני לא בטוח שהכל מדויק. למשל לגבי הממשלות, נראה לי שהן נשלטות בידי אנשים מושחתים אבל לא מאמין שזה תוכנית מסודרת שלהם, שהם יודעים את כל מה שנטען בסירטון למשל. אני חושב שהם פשוט כלים בידי כוחות החושך. את יכולה למצוא אנשים מאוד טובים בתוך המערכת לפעמים אפילו בתפקידים בכירים ואפילו ראשי ממשלות, למרות שזה נדיר. מה את חושבת למשל על הקנצלרית של גרמניה אנג'לה מרקל? היא נראית אדם ישר, אפילו שמתוך תמימות וחוסר מודעות היא חלק מהסדר העולמי הקיים שהוא חשוך. ויש הרבה אנשים כאלה, מהדורות של ההורים והסבים שלנו. העניין הוא שכוחות שפעם שירתו וקידמו את האנושות, לאחר שעבר זמנם הם מזיקים לאנושות, כמו למשל החלוקה לעמים ומדינות.
הערבים שעדיין נשלטים בקלות ע"י כוחות החושך, מתקיפים את הישראלים, וזה שבישראל גם יש שלטון של חושך לא אומר שהאיום הזה של הטרור הוא לא אמיתי! צריך לשים לב לדקויות האלה אחרת מסיקים מסקנות שגויות, כמו אלה שטוענים שכל המלחמות רעות ואסור להגיב באלימות על התוקפנות.

הטפיל הזה שמציק לך פה נחמנידס הוא בדיוק אחד מהטיפוסים השליליים שהסרטון מדבר עליהם, כל הכישורים שלו הם גניבת אנרגיה מאחרים. הוא הצליח לגנוב ממך כי נתת לו. תביני שאם לא יודעים איך להתייחס לאדם כזה, כל מגע איתו המשמעות שלו היא לאבד אנרגיה, וזה בדיוק מה שהוא רצה. אין לו אנרגיה משל עצמו לכן הוא חייב לגשש ולחפש בין האנשים את אלה שמאפשרים לו לגנוב מהם, הוא פיתח מומחיות לאתר את האנשים המתאימים ואת השיטות לעשות את זה. אם הוא הצליח לעצבן אותך את צריכה להגיב אחרת הכעס יאכל אותך בפנים, תתקיפי אותו בחזרה כך שלא ישתלם לו להיטפל אלייך. כשתהיי במצב טוב יותר הניסיונות שלו כבר לא ישפיעו עלייך, ורק אז הטקטיקה הנכונה היא התעלמות, וזה הורס אותו.

מייפלס

New member
אני חושבת שכן יש תוכנית מסודרת

ומתוכננת בכל הכח להשאיר את המצב כמו שהוא ... ואולי זה לא התחיל מראש בכוונה רעה אבל בהחלט נהייה ככה בהמשך הדרך ...

בקשר לאדון טפיל הנחמד ... כבר כתבתי שסה"כ הפעם ביודעין נפתרתי מאנרגיות שליליות שאופפות אותי בשמחה והוא לקח אותן ובכתוצאה מזה לשם שינוי ישנתי טוב בלילה ...

Feanor75

New member
אז לדעתך

ראש הממשלה נתניהו למשל יודע על קיומם של החייזרים וכוחות האור, אבל יחד עם חבריו לממשלה והקולגות שלו בחו"ל, כולל ראשי הטרור, בישיבות סודיות הם דנים איך לשמר את המצב הזה? וכל המלחמות מתואמות ביניהם?
אני לא כותב לך את זה בציניות, אני פשוט לא מאמין שזה ככה אלא כמו שכתבתי מקודם.

מייפלס

New member
אני לא יודעת מה ראש הממשלה יודע

ומה לא ... הוא לדעתי כן יודע דברים מסוימים ... לא הכל ... לדעתי הוא כלי משחק ...
בארצות הברית וארצות הנוספות יודעים הרבה יותר ... וזה בא מהבכירים שם בעמדות בכירות ... כל מיני עמדות ... וכל מיני ארגונים .

Feanor75

New member
אני לא מאמין

לפי דעתך, לאיזה דרג בממשלה מגלים את הסודות האלה? רק ראשי ממשלות? שרים? רמטכ"ל? את בטח לא חושבת שכל עובדי המדינה יודעים.

יותר הגיוני בעיניי שהאנשים שבממשלות הם כלים בידי כוחות החושך ללא ידיעתם. הם חיים בתרבות מטריאליסטית של פחד ושליטה, אין להם אלוהים בלב ולכן הם מדחיקים ומזלזלים כשמציגים להם עדויות על חייזרים.

רותי 11

New member
לא יודעת עד איזה דרג אבל

הן בהחלט יודעים ואפילו יש שיתופי פעולה

Feanor75

New member
אם ככה

את לא פוחדת שהם יפגעו בך שאת חושפת את המידע?
לא יפגעו כי זה לא באמת ככה לפי דעתי.
קונספירציות קיימות במציאות אבל עדיין קל להפליג בדמיון ולחשוב על קונספירציות במקוות שהן לא באמת קיימות. זה בלתי אפשרי לשמור סודות כאלה כשכ"כ הרבה אנשים מעורבים ותמיד מישהו מדליף.

רותי 11

New member
יש מצב - אבל הרבה אנשים

דברו ומדברים ולא עשו להם כלום
אז נקווה שגם אצלי זה יהיה ככה

Nachmanides

New member
אני רואה כי מחקת שרירותית חלק ניכר מפתיל זה.

כללי "הנימוס האינטרנטי" בניהול פורומים מצריכים לדעתי משלוח הודעה מקדימה אל הבעלים של הודעות העומדות להימחק, על מנת לאפשר לו להעתיק הודעות אל ארכיון פרטי שלו, אולם למה כבר אפשר לצפות כאן...

רותי 11

New member
אכן כן ציינתי כבר שלא מקובלת עלי

ועל חברי הפורום התהנלות כאת ואמרתי שהמחיקון יעבוד
מיידית כאשר שיחות כאלה תתנהלנה

למעלה