תודה
אהבתי את הסרטון, מאמין שזה נכון באופן כללי למרות שאני לא בטוח שהכל מדויק. למשל לגבי הממשלות, נראה לי שהן נשלטות בידי אנשים מושחתים אבל לא מאמין שזה תוכנית מסודרת שלהם, שהם יודעים את כל מה שנטען בסירטון למשל. אני חושב שהם פשוט כלים בידי כוחות החושך. את יכולה למצוא אנשים מאוד טובים בתוך המערכת לפעמים אפילו בתפקידים בכירים ואפילו ראשי ממשלות, למרות שזה נדיר. מה את חושבת למשל על הקנצלרית של גרמניה אנג'לה מרקל? היא נראית אדם ישר, אפילו שמתוך תמימות וחוסר מודעות היא חלק מהסדר העולמי הקיים שהוא חשוך. ויש הרבה אנשים כאלה, מהדורות של ההורים והסבים שלנו. העניין הוא שכוחות שפעם שירתו וקידמו את האנושות, לאחר שעבר זמנם הם מזיקים לאנושות, כמו למשל החלוקה לעמים ומדינות.
הערבים שעדיין נשלטים בקלות ע"י כוחות החושך, מתקיפים את הישראלים, וזה שבישראל גם יש שלטון של חושך לא אומר שהאיום הזה של הטרור הוא לא אמיתי! צריך לשים לב לדקויות האלה אחרת מסיקים מסקנות שגויות, כמו אלה שטוענים שכל המלחמות רעות ואסור להגיב באלימות על התוקפנות.
הטפיל הזה שמציק לך פה נחמנידס הוא בדיוק אחד מהטיפוסים השליליים שהסרטון מדבר עליהם, כל הכישורים שלו הם גניבת אנרגיה מאחרים. הוא הצליח לגנוב ממך כי נתת לו. תביני שאם לא יודעים איך להתייחס לאדם כזה, כל מגע איתו המשמעות שלו היא לאבד אנרגיה, וזה בדיוק מה שהוא רצה. אין לו אנרגיה משל עצמו לכן הוא חייב לגשש ולחפש בין האנשים את אלה שמאפשרים לו לגנוב מהם, הוא פיתח מומחיות לאתר את האנשים המתאימים ואת השיטות לעשות את זה. אם הוא הצליח לעצבן אותך את צריכה להגיב אחרת הכעס יאכל אותך בפנים, תתקיפי אותו בחזרה כך שלא ישתלם לו להיטפל אלייך. כשתהיי במצב טוב יותר הניסיונות שלו כבר לא ישפיעו עלייך, ורק אז הטקטיקה הנכונה היא התעלמות, וזה הורס אותו.