מה דעתכם?

מה דעתכם?

אז ככה, עברנו לגור ביחד למרות שלא הכי רציתי כרגע כי לא כלכך התאים מבחינת הלימודים שלי, התפטרתי מהעבודה, תקופה מאוד לחוצה מהרבה סיבות ולא כלכך התאים עכשיו אבל היה לנו מאוד קשה עם זה שאנחנו ניפגשים לעיתים רחוקות והחלטנו שזה הפתרון.
עברו בסך הכל חודשיים מאז המעבר... כל החודשיים האלה הוא טעון עליי, רב איתי, צועק, משפיל, מדבר מאוד לא יפה וכל פעם הוא אומר " אני לא מאמין בקשר הזה" , "אני לא מאמין שעשית את הצעד הזה מרצון", " אני מרגיש שאני כופה עלייך" , " אני לא יודע מה אני רוצה מעצמי", " אני לא יודע מה יהיה".
וכל פעם מחדש אני מתאפקת ומסבירה לו יפה, שהכל בסדר, והחלטנו ביחד על הצעד הזה, נכון שלא הייתי בטוחה בהתחלה אבל הנה אני כאן, אנחנו נחזק את הקשר, נתקרב ויהיה טוב.
העניין הוא שהוא בן אדם שדורש הרבה תשומת לב ויחס, במגע, בטלפונים (הוא מצפה שאני אתקשר אליו כמה פעמים ביום) ובתאכלס אין לי מה לדבר איתו כלכך הרבה אני לומדת בבוקר לומדת בצהריים לומדת בערב, ניפגשים אחרי זה בבית מדברים אוכלים ביחד, יוצאים פעם ב.., אין לי זמן להתעסק בו כל היום (ויכול להיות שגם בגלל זה הוא התנהג כמו שהוא התנהג).
לפני שבוע, חזרתי מהלימודים הביתה וכבר בטלפון שדיברתי איתו הוא היה עצבני (בבוקר הכל היה בסדר) הגעתי הביתה, והוא התחיל עוד הפעם להגיד שלא טוב לו, ושאני לא מוכיחה לו שאני פה מרצון, ושאני לא מוכיחה לו שאני רוצה אותו ושאני שוכבת איתו פחות ואני קרה אליו וכל מיני דברים כאלה.
נמאס לי לשמוע את זה חודשיים שלמים, עשיתי איתו שיחה (עוד אחת) ואמרתי לו מה שאני תמיד אומרת, הסברתי לו שאני לחוצה מאוד בלימודים וזה שאני עסוקה זה לא קשור אליו, שאני משתדלת אבל עם כל הכבוד אני לא יכולה גם לכבס לו גם לנקות לו גם לעשות קניות גם ללמוד גם להתייחס אליו כמו שהוא רוצה אז גם לי קשה.... אמרתי לו " זאת אני " וככה אני כרגע וככה זה יישאר הלחץ הזה עוד 4 שנים לפחות ושהוא ידע טוב מאוד לאן הוא נכנס... אנחנו לא יומיים ביחד!! אמרתי לו שיחליט או שהוא מקבל אותי עם החסרונות שלי וחי עם זה בשלום ומפסיק להוציא לי את הנשמה כל כמה ימים או שהוא לא מקבל ואני הולכת הביתה וסגרנו סיפור.
נוצרה מריבה, צעקות, כולי רותחת אמרתי לו "תשמע אני אלך עכשיו לבית של אמא שלי אני אלמד שם כי היה לי בדיוק מבחן יום למחרת, אנוח קצת ארגע, אני אחזור ותגיד לי מה החלטת בערב, נדבר על זה".
הלכתי... פתאום הוא דופק לי בדלת ( אצל אמא שלי) כמו איזה משוגע ומתחיל לצרוח עליי, " למה את הולכת לבית של אמא שלך, היא תחשוב שרבנו, אני לא רוצה שהיא תתערב, אני לא רוצה שהיא תדע"
אמא שלי בכלל בעבודה, היא חוזרת בערב, היא גם לא מתערבת, והיא לא חייבת לדעת כלום, אני בסך הכל רציתי שקט להירגע אז הלכתי לכמה שעות מה הבעיה?
התחיל להשתגע, תבואי תקחי את הדברים שלך תעופי לי מהבית אני לא רוצה אותך... לקח אותי, התחיל לזרוק לי את הבגדים מהארון, התחלתי לאסוף אותם ולאסוף את הדברים שלי, תוך כדי זה הוא התחיל לדבר מסריח, קילל, מתחיל לבעוט בדברים.
לקחתי כמה דברים ורציתי פשוט לצאת מהבית, לעוף משם, הוא התחיל לתפוס אותי בידיים וצועק לי "תשבי רגע, תשבי" "אל תלכי" ואני אומרת לו שאני לא רוצה, ושאני רוצה לצאת מפה עכשיו, והוא לא מפסיק ממשיך לתפוס אותי ולדחוף אותי כדי שאני אשב.
בקיצור... ברחתי משם בסופו של דבר ועכשיו כל החלק העליון של היד שלי מכוסה בשטפי דם ענקיים מזה שהוא תפס אותי ככה.
עכשיו הוא מתחנן ומצטער וזה לא יקרה יותר בחיים ואני אשמה והוא לא התכוון ואני צריכה להבין מאיפה זה בא, זה בא ממקום של דאגה ומחוסר ביטחון ושולח את החברים שלו לדבר איתי ואת הידידות שלו וכולם אומרים שאני מגזימה ושהוא בסך הכל נלחם עליי וזה לא שהוא הרביץ לי או משהו כזה זה היה בלי כוונה, דפקתי אותו עכשיו עם הדירה ומה הוא יעשה איתה עכשיו.
( העברתי לו סכום כסף שיכולתי בנוסף למה שכבר השקעתי על הדירה הזאת כדי לא "לדפוק" אותו ) וזהו... ברור לי שלא נחזור
סתם מעניין לשמוע אם אני מגזימה?

Shamy

New member
לא

נשמע כמו תסמונת קלאסית של גבר מכה בתחילת דרכו
&nbsp
לדעתי זה בסדר גמור שהלכת ואני במקומך גם לא הייתי חוזרת ואם צריך מוציאה גם צו הרחקה.
&nbsp
אני לא חושבת שאת צריכה לדבר איתו ואני חושבת שזה בן אדם שזקוק לטיפול נואשות כי בעצם הוא היה נואש,הוא היה בהתקף פסיכוטי כשהוא הגיע אלייך (לפחות ככה נשמע לי מההודעה). הוא הכה אותך! אף אחד לא צריך להכות אותך קל וחומר שלא הבן זוג.
&nbsp
אני מניחה שאת לומדת מקצוע תובע במיוחד (אמרת שזה 4 שנים,סתם מסקרנות אישית הייתי רוצה לדעת מה) ואת נשמעת גברת מאוד חכמה ורהוטה. והמון זוגות שחיים ביחד ,זה מאוד נורמלי שלא כ"כ מדברים במהלך היום אלא מתראים בסוף היום מבלים מעט זמן איכות והולכים לישון ומדי פעם יוצאים. אלה הם החיים.
זה שמדובר באדם שקשה לו לקבל את זה , זה באמת עצוב אבל זה משו שהוא צריך לפתור עם עצמו ואת לא קשורה לתהליך הזה בין אם תרצי להאמין לכך או לא. את בת הזוג שלו לא הפסיכולוג הצמוד או היועצת, נשמע שעשית כל מה שיכולת(הרגעת,דיברתם כמה וכמה פעמים,ניסית להתייחס יפה) ואם זה לא מדבר אליו זה לא באחריותך.זוגיות היא פשרה, כל דבר בחיים הוא פשרה
&nbsp
ג'אגר אומר : ובצדק.. "אתה לא יכול לקבל מה שאתה רוצה,אבל אם תנסה מספיק לפעמים תקבל מה שאתה צריך"
&nbsp
תודה על השיתוף,מצטערת שיצאתי מעט נסערת.אלימות כנגד נשים היא נושא רגיש מבחינתי
את מוזמנת לפורום שלנו ,לשתף,לשאול ולהתייעץ תמיד

את ממש לא מגזימה
הוא הלך אחריך לבית של אמא שלך והתחיל להשתגע ולצרוח? ואחר כך קילל ובעט בדברים, ובסוף החזיק אותך בכוח עד שנוצרו לך שטפי דם? הוא נשמע אלים ומסוכן, ואת צריכה לתפוס ממנו מרחק. אני במקומך הייתי מצלם את שטפי הדם אם עדיין רואים אותם ברור ושתהיה לך ראיה אם תצטרכי להגיע לתלונה במשטרה, ויש מצב שזה יגיע לזה.

דווקא נשמע חמוד ודואג לך,

...לא, לא באמת. מהתיאור שלך מסתמן אדם בעייתי מאד, תלותי ועם מעשים שגובלים באלימות. אין לי ניסיון אישי עם מערכות יחסים כאלה, אבל אפילו אני רואה שטוב לא יצמח מהעניין הזה. נסי לנתק מגע במינימום הבעיות האפשרי.

Skar FaSe

New member
stam dafuk

נתחיל מה- סוף ~ תעיפי אותו קיבינימט! - בלי שום הסברים, ובלי שום התחשבות - מותר לך להיות גסה אליו, כי הוא דרש את זה בענק! - פשוט להגיד לו : ״אתה אפס, לוזר, תעלם לי מהחיים, ואל תיצור איתי קשר בשום צורה שהיא״ . ואת יכולה לדלג על מה שכתוב בהמשך ~
-הוא לא אלים - הוא נקבה! חנון - דרמה drama queen
מכירה את הדפוקים האלה שבחורות מתאהבות בהם, ו הם משחקים אותה שמים ז׳ ולא שמים עליה - מתנהגים אליה בקטע של לא אוהבים אותה, ולא אכפת להם, עד wלבחורה נמאס, והיא מגיעה למסקנה שהוא לא בישבילה ~ וכל האהבה שלה אליו נעלמת כאילו לא היה כלום? - ואז הם מתחילים לרדוף אחריה כאילו היא אהבת חייו מהסרטים? זה נשמע די חופף ב-פוסט שלך.
זה נראה שהוא עשה כל מה שאפשר כדי להרוס את הקשר,ואז הופך עולמות כדי ליצב את המצב ,ולגרום לך להתאהב בו עוד - פעם.
" אני לא מאמין בקשר הזה" , "אני לא מאמין שעשית את הצעד הזה מרצון", " אני מרגיש שאני כופה עלייך" ,(משחק אותה לא שם עלייך ושלא אכפת לו - זה להרוס בשיטתיות! , ובהתמדה כמעט מקצועית!) " אני לא יודע מה אני רוצה מעצמי" (חנון חסר ביטחון שלא שווה יריקה, - ואת עוד עונה לו, מעלה לו את הבטחון,ואומרת לו שהכל יהיה טוב ושאת אוהבת אותו .. - לדעתי היתה לך יותר מידי סובלנות
~לא מרגישה קצת טמבלית? - הוא למד פעם באוניברסיטה בכלל? הוא יודע בכלל מה החיים דורשים מהבן - אדם האםס הזה? או שאמא שלו נותנת לו כסף ובגלל הזה הוא אגואיסט
אני כן מבין אותו בקטע שהוא רצה לדבר איתך, אבל מה הוא הולך לבית של אמא שלך? ועוד צועק? מעיף בגדים מהארון, בועט - איזה דרמה qוויןq חנון - - ואלל׳א עושה חשק להביא לו כזאת כאפה מצלצלת שהשיניים שלו יעופו לקייב -
&nbsp
כשהוא רצה לדבר איתך (גם אני הייתי רוצה..) - קודם שירגע , ידפוק בשק איגרוף, ילך ל - gym, ידפוק כוסית ויסקיי, ~ גוינט לא יודע מה מרגיע אותו - יחשוב טוב עם עצמו על המצב, ועל מה שקרה, ועל איך, ומה להגיד לך, - ורק אז לנסות לראות אותך... ובטוח שלא בבית של אמא שלך - היה יכול לקחת פרח לדרך, ולנסות לפגוש אותך במקום שהוא יודע שיש סיכוי לראות אותך (אוניברסיטה לדוגמא:) כשהוא יודע ש95% זה לא יעזור - ולא להשתולל בבית של ההורים שלך כמו נקבה

pussy
&nbsp
&nbsp

ויקה1222

New member
את צריכה להודות לו ולברך אותו

כי הוא עשה לך טובה ענקית בזה שהוא הכריח אותך לעזוב אותו.
כל מה שהיה קודם לא הספיק לך כדי לעזוב. כל הדרישות שלו ליחס ולכך שתוכיחי לו שאת אוהבת אותו. המריבות, הצעקות, ההשפלות, הדרישה שתתקשרי אליו שלוש פעמים ביום. ואת עוד מתנצלת ומסבירה לו שאת לא יכולה גם לנקות, לבשל ולכבס עבורו וגם לתת לו את היחס שהוא רוצה ושהמצב הזה יישאר ארבע שנים. מה יקרה אחרי ארבע שנים כשהלחץ של הלימודים יירד? את כן תוכלי ותרצי לעמוד בדרישות האלה?
אז כל זה כאמור לא הספיק לך כדי לעזוב ולכן הוא המשיך הלאה עם ההתנהגות שלו ועכשיו, סוף סוף נפל לך האסימון. היה לך מזל כי משום מה נכנסת בעיניים פקוחות למערכת יחסים מתעללת ואלימה.
את ציינת שאמא שלך לא מתערבת בחייך ולא שואלת שאלות. חבל. אולי היא צריכה להתערב יותר.

Anna Vasserman

New member
גבר תלותי ואובססיבי עם בעיות פסיכולוגיות קשות - חייב טיפול

טוב שהלכת.
לא הגזמת בכלל.
הוא צריך ללכת לפסיכולוג לטפל בעצמו. ברצינות.

הוא דפק את עצמו עם הדירה והיחס אליך

צרי קשר עם גברים מהמשפחה או מכרים בפעם הבאה כשאת לוקחת את שארית כל חפציך משם, ואם אפשר אל תגיעי כלל למקום.
אל תרגישי חייבת לו בכלום, לא התנצלות ולא סליחה ולא פגעת בו וזהו. שיאכל את התסביך שבישל. לגבי תלונה או הגשת צו הרחקה
אני מקווה שיהיה לך זמן גם לזה, כי זה חשוב לבחורה הבאה שתתקל בו.
&nbsp

למעלה