*"הלב הוא כמו כרטיס אשראי אל תיתן לרגשות שליליים לתפוס לך את המסגרת".*
לדעתי אימרה יפה שבהחלט אפשר ללמוד ממנה.*"הלב הוא כמו כרטיס אשראי אל תיתן לרגשות שליליים לתפוס לך את המסגרת".*
אכן יש ללמוד ממנה, חבל לתת לרגשות שלילים מקום בלב.לדעתי אימרה יפה שבהחלט אפשר ללמוד ממנה.
אני גולש בפורום שיש בו ציטוט החודש. אפשר להשתמש? לא רוצה לגנוב זכויות יוצרים...*"הלב הוא כמו כרטיס אשראי אל תיתן לרגשות שליליים לתפוס לך את המסגרת".*
אם יש שם היוצר, אפשר לפרסם את שמו.אני גולש בפורום שיש בו ציטוט החודש. אפשר להשתמש? לא רוצה לגנוב זכויות יוצרים...
בהחלט אפשר להשתמש!אני גולש בפורום שיש בו ציטוט החודש. אפשר להשתמש? לא רוצה לגנוב זכויות יוצרים...
אעשה זאת, תודה. דעותיי הבסיסיות לא השתנו, אבל לא אכתוב בפורום זה על פוליטיקה. וגם לא באקטואליה.בהחלט אפשר להשתמש!
תודה על תגובתך.דעתי היא שאם כבר פתחת פוסט לפני חמישה ימים ואף אחד לא הגיב עליו, אין צורך לפתוח את אותו פוסט שוב. אפשר להמתין שבוע לפחות (ואולי אפילו יותר, או פשוט לא להעלות אותו).
הרי אף אחד לא מתוגמל לפי הפעילות בפורום, וזה גם לא שהפורום יסגר אם הפעילות בו תרד.
אז באמת שאין צורך בהעלאת פוסטים מלאכותיים , רק כדי להראות שהפורום "חי" (אולי זו רק תחושה שלי, אבל זה מתחיל להראות כמו נתח גדול של הפוסטים).
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.